سلام،
بالاخره تلسم شكسته شد و من يه dv5-1070 خريدم![]()
آخه تا یک ماه پیش پولم نقد بود و الان از اون پول چیزی نمونده . باید اقساطی بخرم . می شه اقساطی اینترنتی خرید کرد ؟
مبارک باشه! چطوره؟ ازش راضی هستی؟
شما 1- کارت خیلی درسته
2-مطمئنی به فروشنده چی بگه که اگه اشتباه ارسال شد معامله مشکل دار نشه...
این جور موارد را باید حضوری خرید(4 تا بیسواد تای خودم)،مثلا ممکنه تو فروشگاه یه سری چیزهارو ببینی که تو فروشگاه های اینترنتی یا خرید تلفنی نشه دید!!! مثل کیف موس و ...
خیر اصلا ... چک و سفته فقط پیش یک شخص مطمئن در شهرستان خودتانآخه تا یک ماه پیش پولم نقد بود و الان از اون پول چیزی نمونده . باید اقساطی بخرم . می شه اقساطی اینترنتی خرید کرد ؟
کساییکه 1070 دارن میتونن یه عکس از امتیازشون توی windows experience index بزارن؟
I- قربان شما لطف داریدشما 1- کارت خیلی درسته
2-مطمئنی به فروشنده چی بگه که اگه اشتباه ارسال شد معامله مشکل دار نشه...
Ii- کافیه با فاکسی که میفرستید برای فیش مشخصات دقیق لپ تاپ و حتی رنگ و مدت و نوع گارانتی اش رو بنویسید که مشکل دار نشه
در كل تايد محصولات hp بود يا تخريبش؟به هر حال اگر مشكلي پيش بياد همينا بايد تعميرش كنن!!در كل بگيرم؟
هر چند فعلآ كه خريد 20 روزي به تاخير افتاده![]()
سلام.من هم خودم دلم پیش 1070هست ولی از یه تعمیر کاره لبتاپ شنیدم گرافیکش به دلیل حرارت بسیار بالا خیلی اذیت میشه و تا الان دیدم چنتا سوخته.من واسه بازی نمیخوام.میخوام میکس و مونتاز کنم.نظر شما چیه؟؟؟
دوست عزیز
این حرارت بسیار بالا را از کجا اوردی ؟
با این امکانات معلوم که حرارت تولید میشه ولی نه انقدر زیاد .یکی ازدلایل ملموس بودن حرارت این سری بدنه الومینیوی ان است ومثل dell vostro بدنه لاکی نداره
من که دارم راضی هستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)