چرا من توی هر چی سایت گشتم نگفتند که مدیا پلیر نداره تازه گفتند که مدیا پلیر 12 داره
پس چرا این که توی سایته مدیا پلیر نداره قضیه چیه
چرا من توی هر چی سایت گشتم نگفتند که مدیا پلیر نداره تازه گفتند که مدیا پلیر 12 داره
پس چرا این که توی سایته مدیا پلیر نداره قضیه چیه
سلام داداش من نگفتم اومده گفتم مثل اینکه
توی پی سی دانلود نوشته بود ویرایش 22 اکتبر میخوام بدونم با این 7600 خودم چه فرقی داره؟الان مثل اینکه یکی جدید تر از این اومده میخوام بدونم تفاوتش با اینی که دارم چی هست
ضمنا یک سوال دیگه که خیلی ذهنم رو درگیر کرده
من وقتی به بخش تم ها میرم اصلا اون تم ها و امکاناتی که توی بعضی رونمایی ها گزاشته شده بود وجود نداره
مگر نباید من بتونم به صورت پیش فرض این تغییرات رو اعمال کنم؟ به عکس های زیر نگاه کنید
یک سوال دیگه هم دارم : این قالب های پایین رو که دانلود میکنم رو چه جوری نصب کنم تو کدوم پوشه بریزم کلا توضیح بدید
ممنون
فکر کنم این عکسایی بودن که وقتی ویندوز 7 انتشار نیافته بود بطور پیشفرضی یه تم ازش طراح کرده بودن و میدادن به خوراکمون!!!
شما مانیتور لمسی بگیر سون اینجوری میشه !!
برای تشخیص نسخه RTM به registry برید وبعد به قسمت
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
![]()
واسه منم دقیقاً همینه یعنی نسخه نهایی نیست؟؟؟؟؟
مال منم rtm بود![]()
آخر ما نفهمیدیم این نسخه rtm که ما و تمام ملت دارن نسخه نهایی هستش یا نه؟
مسلماً نسخه آخری که اومده هم شماره ورژنش از این نسخه بالاتره و هم مطمئناً تمام آپدیت هایی که بعد از نسخه rtm منتشر شدند در این نسخه اعمال شده.
کسی ویندوز 7 رسمی سایت p30world رو خریده؟ اگه خریده یه توضیحی بده لطفاً
هيچ فرقي بين نسخه RTM و Retail وجود ندارد.و اين دو نسخه فقط مراحل فروش يك محصول را نشان مي دهند و بعد از اپديت هر دو نسخه final به حساب ميايند.
عرضه براي شركت ها : RTM
عرضه براي عموم : Retail or GA
دوست عزیز بعد از اینکه من آپدیت کردم ورژن مدیا پلیر تغییر کرد ولی ورژن فایل های سیستمی به آخرین ورژن که در یکی از پست های همین تاپیک زده شده بود نرسیده بود برای من ورژنش 6.1.7600.16385 و اون چیزی که من تو اون پست دیدم 6.1.7600.16399 بود
پس نتیجه :
اگر وژنی که تو اون پست بود واقعیت داشته باشه تفاوت بین RTM و Retail با آپدیت جبران نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)