مشکل سیوم با کرکی که شما تو صفحات قبل گذاشتی حل شد. خیلی ممنون. ولی تنظیمات گرافیکی هنوز مشکل داره. اگه یکی فایله FUEL GameSetup.exe رو برام آپلود کنه خوب میشه؟؟؟؟ شما خودتون ندارین این فایلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل سیوم با کرکی که شما تو صفحات قبل گذاشتی حل شد. خیلی ممنون. ولی تنظیمات گرافیکی هنوز مشکل داره. اگه یکی فایله FUEL GameSetup.exe رو برام آپلود کنه خوب میشه؟؟؟؟ شما خودتون ندارین این فایلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Behnam_o2; 10-10-2009 at 12:31.
کار کرد؟؟
یکی میگفت ایراد داره یکی میگفت نه منم که dial up دارم(همین قبلی رو به زور آپلود کردم) به خاطر همین آدرس اون تاپیک رو دادم
بعید می دونم با این فایل کارت راه بیفته ولی برات اپلود کردم:
در ضمن برای رفع مشکل گرافیک این بازی بهتره درایور گرافیکت رو آپگرید کنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تقریبا آخرای بازی که دو سه تا مپ بیشتر نمونده دیگه هیچ مپی باز نمیشه و حسابی گیر کردم وتمام مسابقات رو هم رفتم ولی بازم
نمیشه؟!! لطفا Help Me
برو ببین چندتا star میخواد تا باز بشه و تو چند تا داری...
اگه کم داری باید career های بیشتری در درجه سختی بالاتر بری تا به اندازه کافی star بدست بیاری![]()
کسی سیو این بازی رو داره برا ما بزاره؟؟![]()
اقا دمت گرم کلی مارو از سرگردونی دراوردی
سلام دوستان راستش نمی تونستم تو 46 صفحه بگردم. (از لحاظ زمانی برای سخته چون اینترنتم از این ذغالیاس)
بنابرین اگه زحمتی نیست اگه از اول این تایپک رو خوندید یه جواب جامع به این سوال من بدین.
بازی من اجرا نمی شه و یه چیزی به اسم xlive.dll می خواد. چی کار کنم؟
کرکم razor هستش (اونی که آرم razor میاد بعد دو سه بار برفک می زنه.) و کار نمی کنه.
نرم افزار xlive رو نصب کنی مشکلت حل میشهسلام دوستان راستش نمی تونستم تو 46 صفحه بگردم. (از لحاظ زمانی برای سخته چون اینترنتم از این ذغالیاس)
بنابرین اگه زحمتی نیست اگه از اول این تایپک رو خوندید یه جواب جامع به این سوال من بدین.
بازی من اجرا نمی شه و یه چیزی به اسم xlive.dll می خواد. چی کار کنم؟
کرکم razor هستش (اونی که آرم razor میاد بعد دو سه بار برفک می زنه.) و کار نمی کنه.
آقا ما پول كم آورديم اين بازي رمز پولي چيزي نداره ترينر نميخام اگه هست بزاريد
تشكر
ميخاي سيو خودمو بزارم كامل نيست
چه جور سيوي ميخواي بگو واست گير بيارم
درسته بدون xlive بازي اجرا نميشه مثل gta iv و جيمز باند جديده كه بدون اين نرم افزار اجرا نميشن
اگرم نرم افزارش تو دي وي ديت نيست بگو واست آپلود كنم![]()
آقا اين جا چرا خاك ميخوره يه رمز پول خاستيما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)