با سلام
میتونید از نرم افزار EasyBCD یا vista boot pro استفاده کنید.
موفق باشید.
با سلام
میتونید از نرم افزار EasyBCD یا vista boot pro استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
میخواستم ببینم امکانش هست که دو سیستم عامل را در یک درایو نصب کرد ؟ اگر نه چرا؟
با سلام
خیر دوسته من.
چون فایلهای بوت و تنظیماتشون که در ریشه درایو باید باشه و همچنین لود شدن ویندوز از یه پوشه خاص که در نسخه های ویندوز نام پوشه ها مشابه بهم هستن این امکان نیست.
موفق باشید.
نه مي شه اينكار رو انجام داد
به آخر پوشه هاي هم نام هم .0 اضافه مي شه مثل
windows.0
all users.0
البته توصيه مي كنم از اين ويندوز به طور موقت استفاده كنيد و هر چه سريعتر ويندوز رو توي يه درايو ديگه نصب كنيد
با سلام
چه جالب. نمیدونستم و انجام نداده بودم.
موفق باشید.
بله میشه همونطور که دوستم گفت
مثلا وقتی ویندوز xp نصب می کنید به قسمت فرمت پارتیشن ها که رسیدید گزینه ی no change رو انتخاب کنید
سلام
در لب تاپ خودم می خواهم هم ویندوز 7 و xp را نصب نمایم ولی موفق به نصب xp نشدم منظورم تحت شبکه نیست
لطفا راهنمایی فرمایید
اکس پی که میخواین نصب کنید باید ساتا رو ساپورت کنه ... مدل استیودنت هست .... گویا واسه لپ تاب خیلی خوب ه ........... یا دارک ..........
سلام این مشکل رو من هم دارم. یعنی اول 7 نصب بود. بعد من اومدم xp نصب کنم. میبینم که فقط xp میاد بالا و خبری از صفحه انتخحاب ویندوز نیست
این نرم افزاری که معرفی کردید لیک دانلود هم بزارید ممنون میشم. فقط باید نصبش کنم؟
راه حل بایوس و اینا نداره ؟ فقط همین یک راهه ؟ ( نصب نرم افزار ؟ )
ممنون
نوع بوت شدن ویندوز سون یکم پیچیده تر از ویندوز اکس پی هست ... و فقط با تغییر یک خط فرمان تغییر نخواهد کرد بخاطر همون با نرم افزار تغییر بدین .... ....................... نرم افزار هم یک سرچ بزنید پیدا می کنید ... مثلا EASY BCDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)