تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 130 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نتايج نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري 7 بهمن اعلام مي شود
    تهران - معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي داوطلبان رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سال 1389 در روز پنج شنبه، هفتم بهمن ماه خبر داد.
    حسين توكلي‌ ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا اظهار داشت: فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي تحصيلي نيمه متمركز دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي دولتي، غيرانتفاعي، غيردولتي، واحدهاي بين المللي، دانشگاه هاي علوم پزشكي، پيام نور و مراكز تربيت معلم از ساعت 18 روز پنج شنبه، هفتم بهمن ماه بر روي پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش قرار مي گيرد.
    وي افزود: اطلاعيه سازمان سنجش شامل برنامه زماني و نشاني محل ثبت نام از پذيرفته شدگان رشته هاي نيمه متمركز ، همزمان با فهرست اسامي آنان بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار گرفته و در نشريه پيك سنجش روز دوشنبه ، 11 بهمن ماه نيز منتشر خواهد شد.
    توكلي از پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري خواست تا پس از مطالعه اطلاعيه، با توجه به برنامه زماني اعلام شده به همراه مدارك لازم براي ثبت نام به دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي خود مراجعه كنند.
    وي تاكيد كرد: مراجعه نكردن پذيرفته شدگان در زمان تعيين شده براي ثبت نام به محل قبولي، به منزله انصراف آنان از تحصيل، تلقي خواهد شد.

من از همین الان استرس گرفتم
    Last edited by Tarannom_; 22-01-2011 at 16:39.

2. 3 کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من ترم آخر کاردانیم...میخوام کارشناسی شرکت کنم....رشته ام گرافیک...پیش هنر خوندم...حالا برای کارشناسی دانشگاه....سراسری-آزاد-جامع ...کدومش رشته من و داره خودم یه سری اطلاعات دارم ناقصه...میخوام یکی کامل ترشو بگه.
    من این سوال و تو انجمن کاردانی به کارشناسی پرسیدم کسی ج نداد.....گفتم اینجا مطرح کنم، شاید یکی جواب بده

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

می خواید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید یا کارشناسی رو از اول شروع کنید؟
    من اطلاعات زیادی از کاردانی به کارشناسی ندارم، اما قبولیش خیلی خیلی سخته و فرهنگیان هم سهم خیلی عمده ای دارن و به همین خاطر ظرفیت پذیرش برای افرادی عادی خیلی پایینه و اکثر دانشگاها هم غیرانتفاعیه.
    قبولی آزاد هم مسلما راحت تره....اما اگه بخوایم از ظرفیت پذیرش صزفه نظر کنیم، فکر کنم همه ی دانشگاه ها اعم از سراسری و آزاد و کاربردی گرافیک رو دارن.

5. این کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من دارم از استرس میترکم!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بیتا جون سعی کن فقط تو ذهنت نکات مثبتت رو مرور کنی
    امیدوارم پنج شنبه ما بچه های هنر خبرای خوبی برای هم داشته باشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اميدوارم پنج شنبه برامون روز خوب و بيادماندني باشه
    من كه بدجور استرس دارم

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام بر همگی
    میخواستم بپرسم با شرایطی که من دارم، سریع ترین و بهترین راه برای شرکت در کنکور هنر و ورود به دانشگاه هنر تهران در رشته فیلمسازی (کارگردانی سینما) چیه؟
    1- دیپلم فنی حرفه ای الکترونیک عمومی نظام جدید
    2- دانشجوی کاردانی فنی، دانشگاه مهاجر اصفهان (در هر لحظه میتونم انصراف بدم)
    3- حدود 2 سال هست که در آموزشگاه های آزاد علوم سینمایی میخونم
    4- متولد 1372 و در خرداد سال آینده مشمول خدمت مقدس سربازی میشم
    5- آدم روزانه تا حداکثر 9 ساعت درس خوندن بیشتر نیستم

با این تفاسیر شانس و امکان قبولی در این رشته رو دارم یا نه؟ خواهشا کامل راهنماییم کنید. چون هیچ چی از کنکور هنر سر در نمیارم

پیشاپیش ممنون از همگی

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

رفقا فردا چه ساعتی میاد ؟!
    منم به شدت استرس دارم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فردا ساعت 6 اعلام میشه...اما شاید از 2 به بعد لینک جوابارو تو سایت بذارن.
    این 24 ساعت چقدر سخت می گذره

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

سلام بر همگی
    میخواستم بپرسم با شرایطی که من دارم، سریع ترین و بهترین راه برای شرکت در کنکور هنر و ورود به دانشگاه هنر تهران در رشته فیلمسازی (کارگردانی سینما) چیه؟
    1- دیپلم فنی حرفه ای الکترونیک عمومی نظام جدید
    2- دانشجوی کاردانی فنی، دانشگاه مهاجر اصفهان (در هر لحظه میتونم انصراف بدم)
    3- حدود 2 سال هست که در آموزشگاه های آزاد علوم سینمایی میخونم
    4- متولد 1372 و در خرداد سال آینده مشمول خدمت مقدس سربازی میشم
    5- آدم روزانه تا حداکثر 9 ساعت درس خوندن بیشتر نیستم

با این تفاسیر شانس و امکان قبولی در این رشته رو دارم یا نه؟ خواهشا کامل راهنماییم کنید. چون هیچ چی از کنکور هنر سر در نمیارم

پیشاپیش ممنون از همگی
    برای شرکت در کنکور هنر، دیپلم فنی کافی نیست و شما باید پیش دانشگاهی یکی از سه رشته ی نظری یا پیش هنر رو بخونید.
    آموزش های آزاد سینمایی شاید تنها در بخش خلاقیت نمایشی کنکور کمک کوچیکی کنه و آن چنان در قبولی تاثیر نداره.
    نمی خوام ناامیدتون کنم اما برای قبولی در سینما حداقل باید یک سال به طور مداوم و خیلی سخت درس بخونید و به آخرین و پایین ترین رتبه ای که فکر می کنید 50 باشه و اگه روزانه می خواید که زیر 20.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یه راهنمایی می خوام .
    من متولد سال 64 ام .
    کاردانیه ریاضی دارم و دارم کارشناسی ناپیوسته رو انصراف میدم . از اون دسته بچه هایی هستم که از اول باید می رفتم هنر می خوندم اما به خاطر شرایط جالب ! مملکت و چیزای دیگه رفتم رشته ریاضی و تو دانشگاه هم همونو ادامه دادم .. یبار هم اومدم کنکور هنر بدم اما باز ناامید شدم .. به قول همه !!! از بچگی نقاشی می کردم و تو رشته رنگ روغن کارمو ادامه دادم و عاشق نقاشی هستم .. حالا اومدم کنکور هنر ثبت نام کردم می خوام ببینم از دید شماها شانس قبولی من تو رشته نقاشی هنر تهران چقدره ؟ دانشگاه هنر و دانشکده هنرهای زیبا .. و اگه جاهای دیگه شانس دارم بازم بگید.
    می دونید ؟ هدفم اینه که آموزشگاه نقاشی بزنم اما گویا تحصیلات تو همون زمینه از شروطشه . آیا راهه دیگه ای می دونید یا نه ؟
    ضمن اینکه من بشدت به دروسش هم علاقمندم و همه کتاباشو دارم و یکمی هم خوندم اما اونجور که باید نه و عمومی هم که اصلا نخوندم .
    خیلی گیج شدم تو شرایطی که دارم و از طرفی باز 4 سال دانشگاه و اینا هم کم نیست . از طرفی واقعا می خوام اینبار علاقه ام رو دنبال کنم و خیلی حیروووون شدم !
    خواهشا نظر بدید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •