تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 46 از 1042 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه cinablue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا برای من 1 ماه و دو سه روز طول کشید تا داتک رانژه کنه

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

اینجا ماشالله همه این همه طول کشیده وصل شدن خطشون ما استثنا دراومدیم

چی بگم والا :d

Last edited by elendil; 20-08-2008 at 11:02.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از این سرویس استفاده میکنم سرعتش در طول روز و شب فرقی نداره و حدود 18 الی 20 دانلود میشه کرد و اگر اکانت رپید داشته باشید ماهی میشه 25 گیگ دانلود کرد ( با احتساب دانلود رایگان شبانه ) البته اگر در یک ماه اگر سیستم همیشه روشن باشه حتی یکبار هم DC نمیشه و واقعا پشتیبانی قابل تحسینی داره.
    خیلی ممنون که جواب دادی. راستش من تا حالاش خیلی از شاتل راضی نبودم. تقریباً میشه گفت کیفیت پارس آنلاین با شاتل غیر قابل مقایسه است. البته من 128 پارس آنلاین داشتم و الان 64 شاتل دارم. این اکانت 64 همین الانش که می خواستم اینجا پست بزنم و جواب بدم کلی اذیتم کرد. چند دفعه ارور connection reset داد تا بالاخره صفحه باز شد. نمی دونم اشکال از سایته یا از اینترنت من.( 3 روز بیشتر نیست که شاتل استفاده می کنم)

خلاصه سرعت لود شدن صفحات توی 64 شاتل اعصاب خورد کنه ( برای یکی مثل من که تا حالا 128 پارس آنلاین داشته) میشه لطف کنید و بگید تفاوت قابل ملاحظه ای بین سرعت لود شدن صفحات در art home و Art1 شاتل هست یا نه؟ اگه سرعت لود شدن ART1 بهتر و بیشتر از ART home باشه( در حد پارس آنلاین باشه )حتماً سرویسمو ارتقاء می دم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرعت دان شاتل تا 2 ماه پیش که خودم داشتم روی 13-14 بود ولی دوستان میگن که الانه اومده روی 9-10 مثل یه سال نیم پیشش

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینا اومدن برای خودشون تعریف کردن که مثلا 128a و 128b سیامک هم منظورش همینه منتهی به تجربه ثابت شده یا باید دنبال کمیت باشید و یا کیفیت پارس آنلاین هیچ تایم مجانی نداره و نه اکانت نامحدود ولی شاتل از 1 شب تا 7 صبح باضافه جمعه ها مجانیه سرویسش هم من دیدم ثبات بیشتری نسبت به پارس داره و پشتیبانش هم خیلی خوبه البته سرعتشو خبر ندارم ولی مطمینم برای 128 کمتر از 20 نیست حالا سرعتش هر چی باشه ثابته یعنی مثل پارس نیست که یوقت 50 باشه یوقت 20
    خوب به نظر من این که یه وقت 50 باشه یه وقت 20 بهتره که همیشه 20 باشه. این که عیب پارس آنلاین نیست، مزیته. در ضمن معمولاً سرعت دانلود پارس آنلاین بیشتر از 40 هست. من خیلی وقتا 60 تا 70 دانلود داشتم. پارس آنلاین خوبیش به همینه که اگه پهنای باندش اجازه بده شما می تونید با سرعت های بالاتر دانلود کنید. اما شاتل یا جاهای دیگه مخصوصاً محدودیت اعمال می کنند. از طرفی اون ها محدودیت حجم ندارند.
    به نظرم باید ببینی که سرعت و کیفیت برات بیشتر اهمیت داره، یا حجم بالای دانلود. اون وقت یکشو انتخاب کنی. درست می گم؟
    با همه این تفاسیر اگه سرعت لود شدن صفحات رو در ART1 با پارس آنلاین مقایسه کنید من ممکنه ART1 بگیرم. من چون زیاد سرچ می کنم سرعت لود شدن صفحات خیلی برام مهمه. سرعت دانلود خیلی اهمیت نداره. کسی می تونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سرعت دان شاتل تا 2 ماه پیش که خودم داشتم روی 13-14 بود ولی دوستان میگن که الانه اومده روی 9-10 مثل یه سال نیم پیشش
    حالا شما که از شاتل رفتی چیتک راضی هستی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب به نظر من این که یه وقت 50 باشه یه وقت 20 بهتره که همیشه 20 باشه. این که عیب پارس آنلاین نیست، مزیته.
    حالا عیب یا مزیت کاری نداریم ولی پارس 2 تا حسن داره اول این که کلاسشون بالاست و به مشتری احترام میذارن وبرای همین اگه مشگلی هم پیش بیاد آدم احساس ناراحتی نمیکنه و دوم سرعت بالای آپلود.
    برای همین من اصلا از جام تکون نمیخورم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چـــــــــــــــی میگی ؟

ما خونه عوض کردیم و از داتک گرفتیم فعلا هم راضی هستیم

حالا چطور مگه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همینطوری پرسیدم برای این که ببینم از کاخ به کوخ نقل مکان کردی چه احساسی داری

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کاخ به کوخ چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ DD

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •