دقیقا برای من 1 ماه و دو سه روز طول کشید تا داتک رانژه کنه
دقیقا برای من 1 ماه و دو سه روز طول کشید تا داتک رانژه کنه
اینجا ماشالله همه این همه طول کشیده وصل شدن خطشون ما استثنا دراومدیم
چی بگم والا :d
Last edited by elendil; 20-08-2008 at 11:02.
خیلی ممنون که جواب دادی. راستش من تا حالاش خیلی از شاتل راضی نبودم. تقریباً میشه گفت کیفیت پارس آنلاین با شاتل غیر قابل مقایسه است. البته من 128 پارس آنلاین داشتم و الان 64 شاتل دارم. این اکانت 64 همین الانش که می خواستم اینجا پست بزنم و جواب بدم کلی اذیتم کرد. چند دفعه ارور connection reset داد تا بالاخره صفحه باز شد. نمی دونم اشکال از سایته یا از اینترنت من.( 3 روز بیشتر نیست که شاتل استفاده می کنم)
خلاصه سرعت لود شدن صفحات توی 64 شاتل اعصاب خورد کنه ( برای یکی مثل من که تا حالا 128 پارس آنلاین داشته) میشه لطف کنید و بگید تفاوت قابل ملاحظه ای بین سرعت لود شدن صفحات در art home و Art1 شاتل هست یا نه؟ اگه سرعت لود شدن ART1 بهتر و بیشتر از ART home باشه( در حد پارس آنلاین باشه )حتماً سرویسمو ارتقاء می دم.
سرعت دان شاتل تا 2 ماه پیش که خودم داشتم روی 13-14 بود ولی دوستان میگن که الانه اومده روی 9-10 مثل یه سال نیم پیشش
خوب به نظر من این که یه وقت 50 باشه یه وقت 20 بهتره که همیشه 20 باشه. این که عیب پارس آنلاین نیست، مزیته. در ضمن معمولاً سرعت دانلود پارس آنلاین بیشتر از 40 هست. من خیلی وقتا 60 تا 70 دانلود داشتم. پارس آنلاین خوبیش به همینه که اگه پهنای باندش اجازه بده شما می تونید با سرعت های بالاتر دانلود کنید. اما شاتل یا جاهای دیگه مخصوصاً محدودیت اعمال می کنند. از طرفی اون ها محدودیت حجم ندارند.
به نظرم باید ببینی که سرعت و کیفیت برات بیشتر اهمیت داره، یا حجم بالای دانلود. اون وقت یکشو انتخاب کنی. درست می گم؟
با همه این تفاسیر اگه سرعت لود شدن صفحات رو در ART1 با پارس آنلاین مقایسه کنید من ممکنه ART1 بگیرم. من چون زیاد سرچ می کنم سرعت لود شدن صفحات خیلی برام مهمه. سرعت دانلود خیلی اهمیت نداره. کسی می تونه کمکم کنه؟
حالا شما که از شاتل رفتی چیتک راضی هستی؟
حالا عیب یا مزیت کاری نداریم ولی پارس 2 تا حسن داره اول این که کلاسشون بالاست و به مشتری احترام میذارن وبرای همین اگه مشگلی هم پیش بیاد آدم احساس ناراحتی نمیکنه و دوم سرعت بالای آپلود.
برای همین من اصلا از جام تکون نمیخورم.
چـــــــــــــــی میگی ؟
ما خونه عوض کردیم و از داتک گرفتیم فعلا هم راضی هستیم
حالا چطور مگه ؟
همینطوری پرسیدم برای این که ببینم از کاخ به کوخ نقل مکان کردی چه احساسی داری
کاخ به کوخ چه ربطی داره ؟؟؟؟؟D
D
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)