ببینید من اینو پیدا کردم:خیلی گشتم، چیزی پیدا نکردم...
مثل اینکه هربار که میای بالا باید older version کلیک کنی...!
گفته بود با این لینک به gmail برید میره تو ورژن قبلی اما اینطور نشد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید من اینو پیدا کردم:خیلی گشتم، چیزی پیدا نکردم...
مثل اینکه هربار که میای بالا باید older version کلیک کنی...!
گفته بود با این لینک به gmail برید میره تو ورژن قبلی اما اینطور نشد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ميخاستم بدونم ايا الان براي ايجاد يك اكانت ميل در گوگل نیاز به دعوت نامه است؟
و باید ان را از کجا پیدا کنم؟
ممنون
ووارد ایمیل یاهو که میشم Chat & Mobile Text در سمت چپ صفحه روشن میشه,چیکار کنه که وقتی وارد ایمیلم میشم این روشن نشه؟
خیر نیازی به دعوت نامه نداری
برو به سایت :
و در قسمت راست که یوزنیم و پسورد میخواد، زیرش نوشتهnew user که زیرش هم نوشته creat an account که روش کلیک میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فرم را پر کن و ایمیل را بساز
!!
میشه یه عکس بگیری از این تکه ای که میگی، چون من نمیتونم برا خودم را روشن کنم و نمیتونم راهنمایی کنم...
سلام
اگه موقع چت تو مسنجر حالت مخفي داشته باشيم ممكنه از هر طريقي ديده بشيم؟
ّله امکان داره !!! ب سایت ها و یک سری کد هم امکان پذیر است .![]()
این همه یک نمونه از اون وب سایت ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این پیغام برای چیه ؟ ( وقتی وارد یاهو میل میشم )
Can't talk now. System's down.
Sorry for the holdup. Looks like a temporary glitch in our network has part of Yahoo! mail down, so you're briefly without service. Rest assured the alarms are blaring in the basement and our team is working frantically to get you up and running ASAP. Again, the snag is on our end — so there's no need for you to do a thing.
Back to it,
Yahoo! Mail Team
----------
Last edited by amirs2k; 07-07-2009 at 16:26.
مشکل از خود یاهو است،
هیچ نیازی نیست که کاری بکنید...منتظر باشید خودشون درست میکنن! اینطور که نوشته!so there's no need for you to do a thing.
our team is working frantically to get you up and running ASAP
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)