شما چرا نمیری توی سایت مایکروسافت آخرین آپدیت دایرکت ایکس رو که 2009 هسته رو دانلود کنی تمام مشکلات بازی های قبلی هم حل میشه
شما چرا نمیری توی سایت مایکروسافت آخرین آپدیت دایرکت ایکس رو که 2009 هسته رو دانلود کنی تمام مشکلات بازی های قبلی هم حل میشه
یکی از افراد خانواده رقیب توی kill condition نوشته باید با pistol کشته بشه. منم با کلت میکشمش اما فقط میره بیمارستان.
این جارو کسی رد کرده؟
سوال دیگه این که رفتن مراحل favor به چه دردی میخوره؟
اول اینکه شما 2 نوع کلت داری.
شاید اشتباه استفاده میکنی.
اگه دیدی نشد سرش رو هدف بگیر.
اون انجام دادن favor ها بعدا کمکت میکنه.
مثلا اگه به پلیس کمک کنی ، 1 جا که پلیس ها دنبالتن میتونی call in favor کنی تا ولت کنن.
سلام
باید اونو تنها کنی بعد یه جوری ضربه بزن که نمیره بعد وقتی pistol تو دستت f رو که نوشته execute رو بزن تا بمیره .
پسر چقد قشنگ بود مراحل امروز! من زدم فیدل کاسترو ر وترور کردم! البت نافرجام بود!! داستان این بازی از یه داستان واقعی گرفته شده؟ می شه یه نفر توضیح بده دقیقا چی شد؟ آخه کاسترو یه رفیقی داشت اونم مافیایی بود! بعد اون رفیقش با اون پیرمرده که ما رو اجیر کرده کاسترو رو بکشیم دوست بود! بعد ترش می رفتیم اون کسی که همراه اون پیرمرده بود (یه مردی بود با پالتو) بعد از ترور کاسترو کشتیم! همونی که ما رو مجاب کرده بود به کوبا بریم رو م گم!! خلاصه که من چیز زیادی نفهمیدم کی توضیح مختصری بده بد نیست!!
سلام بچه ها من بلاخره این خانواده رو کشتم.
نوع کشتن خانواده rosato :
1- carmine rosato :باید به محل اقامت او نفوذ کرده و بعد در اتاق او بمب کار بگذارید.
2- norman rossi : باید اور را به وسیله یک کلت یا هفت تیر کشت.
3-clyde lando : باید اورا با ماشین زیر بگیرید.
4- franklin credi: باید او را با دستان خودتان خفه کنید.
5- jimmy guidaltto : مقعر او کنار آب است باید او را به آب پرت کنید.
Last edited by SHADEL; 14-05-2009 at 02:18.
با توجه به پستای بالا فک نکنم کسی هنوز به مرحله فیدل کاسترو رسیده بشه! خوب عیب نداره هر وقت رسیدید مرا در یابید!!
melee weapon یعنی سلاح سرد! البته یه چیزی تو مایه های لوله و چوب بیس بال و باتوم و این چیزا!
سلام بچه ها
آقا من تازه رفتم بازی رو گرفتم بعدحودود 7 یا 8 مرحله رد کردم اونجایی هستم که تو نیو یورک اون یارو کچله فک کنم اسمش فرانک هست بهم یه خونه می ده و می ره منم حالا وسط شهر الا فم نمی دونم چی کار کنم یکی کمکم کنه
درست یادم نیست.
تلفن زنگ نمیزنه؟
توی خونت رفتی با اون مرد اصلی حرف بزنی؟
دکمه tab رو بزن ببین وسط صفحه چه ماموریتی نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)