منم میخواستم همینو بگم![]()
منم میخواستم همینو بگم![]()
ولي واسه من اكستركت شد اجرا نشد ارور فايل fear.exe ميزنه.
نسخه من خودش يه كرك داشت.
سلام بر همگی
نمیدونم در صفحات قبل مشکل صدای همه حل شده یا نه ولی من یه توضیح می نویسم.
اگر کسی بعد از نصب مشکل صدا داشت اول چند راه وجود داره که انجام بدید نیازی به کودک نیست اول چک کنید ببینید فقط و فقط درایور کارت صوتی شما نصب باشه اگر درایور صوتی دیگری دارید اونو پاک کنید درایور صوتی فکس مودم خودتون هم همینتور
اگر کارت کپچر دارید اون هم پاک کنید بعد بازی رو اجرا کنید اگر باز هم مشکل داشتید مجبورید یک بار ویندوز نصب کنید و به غیر از درایور کارت صوتی خودتون هیچ درایور صوتی دیگری نصب نکنید امید وارم مشکلات همگی رفع بشه .
من تحملم تموم شد دیگه ایکس پی نصبیدم شاید بتونم از شنیدن صدای بازیکنا لذت ببرم!
عجب بازی . اصلا حالت تیر زدنش با بازی های دیگه فرق داره . تیر زدن رو احساس میکنیم . مخصوصا وقتی صحنه رو با دکمه کنترل آروم میکنیم
سلام بچه ها
عجب بازي توپي بود خيلي حال كردم باهاش ولي حيف كه خيلي كوتاه بود من دو روزه تمومش كردم ولي از اخرش خوشم نيومد
اينهمه جون كنديم رسيديم اخر داستان حالا اين بچه تو شكم الما هم به اسم ما تموم شد و معلوم نشد شاييد الما با يكي ديگه شلوغ كاري كرده ولي غير از شوخي خوب بود
و حالا منتظر رزيدنت ايول 5 هستم
باي باي فير 2 -باي باي الما - سلام فير 3 -خداحافظ همين حالا
به نظر من نقاط ضعف و قوت بازی فیر2 ایناس
نقاط ضعف:
1.طراحی ابتدایی منوها و نشانگر موس
2.عدم سرویس مناسب برای بازی آنلاین
3.طراحی نسبتاً ناخوشایند چهره بازیکنها
4.تنظیمات پیچیده صدای سیستم برای بازی
5.مدت کوتاه به پایان رسیدن
6.تکراری بودن صحنه ها
نقاط قوت:
1.طراحی گرافیکی بالا
2.روان اجرا شدن بازی
3.کیفیت صدا
Last edited by dashmojtaba; 08-03-2009 at 17:24.
نقطه ضعفی که شما اشاره کردی ( تنظیمات صدا ) یه چیزه کلی نیست که روی همه سیستم ها مشکل داشته باشه بلکه رو هر سیستم فرق میکنه . رو یه سیستم مشکل نداره و رو یه سیستم داره پس نمیشه بهش نقطه ضعف گفت .
اما گرافیک که ازش به عنوان نقطه قوت یاد کردی واقعا عجیبه چون همه به اینکه گرافیکه بازی پایین هست اشاره کرده اند.
به هر حال باز ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)