آقا من بدجوری گی کردم. از مترو دراومدم. سه تا از این آدم وحشی ها ریختن رو سرم تازه یک شون هم راکت داره. تازه از دست اونا فرار کردم دیدم دوتا از این غول سبزا جلوم سبز شدم. اونم با این اسحله ماشینی. hp هم نصفه. شما میگید چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من بدجوری گی کردم. از مترو دراومدم. سه تا از این آدم وحشی ها ریختن رو سرم تازه یک شون هم راکت داره. تازه از دست اونا فرار کردم دیدم دوتا از این غول سبزا جلوم سبز شدم. اونم با این اسحله ماشینی. hp هم نصفه. شما میگید چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد ! به خاطر اینکه مرحله ای نیست و هر جا ممکنه سیو بشه !
هه....بنی جان
این پست رو چند جا دادی.؟؟؟
توی تاپیک تامب رایدر هم هستش!
چجوریاست؟با هم مرتبطه؟
سلام
نه همش یک درخواسته برای بازی ای جداست
چون این بازی ها رو نیمه کاره نصب مونده میخوام ویندوز عوض کنم سیو هاش رو بذارم تا بعد برم بازی کنم .
سلاح Fat man کجا بازی بود؟ من که پیدا نکرده بودم
کسی پیدا کرده بود ؟
باید خیلی خفن بوده باشه
بچه ها من که انگلیسیم خوب نیست میتونم بدون مشکل این بازی رو انجام بدم ؟
سلام..
من ويندوزم رو عوض كردم و از save هام كه در آدرس C:\Documents and Settings\amir\My Documents\My Games\Fallout3 بود بك آپ گرفتم ولي حالا كه اجراش ميكنم گزينه كانتينيو فعال نميشه....!
حالا چكار كنم؟ كاريش ميشه كرد؟
میتونی بازی رو بری مرحله ی آخر ولی از داستان بازی چیزی نمیفهمی.
البته من هنوز بازی رو تمام نکردم حالا اساتید بیان نظر بدن میشه یا نه.![]()
آقا سلام من تا حالات بازی رل پلیینگ بازی نکرده ام میشه کمی توضیح بدهید این نوع بازیها چه فرقی دارند چون من همیشه یا اکشن بازی کرده ام یا شوتر ولی وقتی میبینم جزء بازیهای برتر شده وسوسه میشم بازی کنم. میشه اونهائی که هر دونوع بازی را کردند کمی توضیح بدهند که برم بازی را بخرم ارزش داره؟ یا امکان داره خوشم نیاید؟ ممنون از راهنمائی شما
یکی را تو Fort Constantine و یکی را تو Ranger compound پیدا کردم،ولی قدرتش به Alien Blaster نمیرسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)