1-برای وسط چین کردن فکر کنم با ویرایش BcfgEdit.elf کنم درست بشه
2-من یه سری ایکون میزارم برای این ساعت ها
3-شما با تمام ساعت ها همین مشکل رو دارید
مثلا اگه ساعت 12:00 بازم همین مشکل هست
اینم خدمت شما چنتا ایکون برای ساعت انالوگ
![]()
![]()
![]()
1-برای وسط چین کردن فکر کنم با ویرایش BcfgEdit.elf کنم درست بشه
2-من یه سری ایکون میزارم برای این ساعت ها
3-شما با تمام ساعت ها همین مشکل رو دارید
مثلا اگه ساعت 12:00 بازم همین مشکل هست
اینم خدمت شما چنتا ایکون برای ساعت انالوگ
![]()
![]()
![]()
آقا دمت گرم عجب ساعت هايي گذاشتي خيلي باحالي.
در مورد ساعت ديجيتال تا حالا دقت نكردم ببينم روي چه ساعت هايي اينجوري ميشه ولي بعضي وقتهابزرگه بعضي وقتها كوچيك.
حتي بدون اينكه ساعت تغييري بكنه يعني مثلا روي ساعت 9:02 اولش بزرگه بعد يه دفعه كوچيك ميشه بدون اينكه بشه 9:03 دقيقه.البته خيلي مشكل بزرگي نيست ميشه باهاش كنار اومد.
در مورد جاي ساعت هم اگر زحمتش را بكشي ممنون ميشم.
يه مشكل ديگه هم داشتم.وقتي sleep mode را اجرا ميكنم ساعت ديجيتالش تو حالت اسليپ زيادي بزرگه و ثانيه مياد روي ساعت و دقيقه و خيلي زشت ميشه اگر واسه اونم راه حلي هست بگين ممنون ميشم
با سلام یه سوال ار جناب حسام و سایر دوستان داشتم :
این منویی که بالا گذاشتین از چه پچ و منوهایی استفاده کردین من که از منوها استفاده میکنم فقط آیکونها عوض میشه و این طور خوشگل نمیشه شما برا داشتن همچین منویی از چند فایل استفاده کردین؟
در ضمن در مورد فایل دسکتاپ که تو صفحه اول هستش همش فایهای png هستش این چه ربطی به تلف داره و اینو چجوری باید وارد بکنم رو همه گوشیها عمل میکنه ؟
با تشکر
1-قابل شما رو نداشت
2-ساعت دیجیتال مشکل نداره چون تو ساعت های مختلف اعداد بزرگتر هستند این مشکل تو گوشی خودم هم بود بخاطر بزرگ بود بعضی از اعداد هستن چیز مهمی نیست
3-با این الف انو ویرایش کن وقتی که اون الف ساعت انالوگ رو کار میندازیش یه فایل درست میکنه که با این الف انو ویرایش به نام BcfgEdit. (یعنی اون الف ساعت انالوگ یه همچین فایلی درست میکنه که با این الف ویرایش کن )
نمودار x ها و y ها این اعداد رو بزار 202,202کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه بیشتر از این نمیتونم راهنمای کنم برای اینکه این الف رو گوشی اجرا نمیشه کم بود شرمنده
اون الف هم روی گوشی k750/w800 اجرا نمیشه
وگر نه 100% بهت کمک می کردم
شرمنده![]()
AutoShutdown1
اینم یه الف باحال مخصوص کسانی که شبا اهنگ گوشی میدن و خوابشون میبره و گوشی بیچاره تا صبح روشن میمونه
کار این الف این است که وقتی استرت رو میزنید بعد از 4دقیقه یه ویبره میزنه بعد از 1دقیقه خاموش میشه
تست شده بر روی K705/W800
SERVER 1
SERVER 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خيلي ممنون.
در مورد الف اسليپ مود
نميشه ثانيه ساعتش را حذف كرد آخه خيلي زشته اينطوري.
ببین تو فایل INI یا BCFG چیزی پیدا میکنی برای ویرایش ساعت فکر کنم یه چیزای پیدا بشه![]()
آقا این الف analog clock روی w700 من وقی اجراش میکنم بعد میخوام برم به دسکتاپ ببینمش گوشی هنگ و بعد ریست میشه تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم بدجوری تو کفشم
این الف روی گوشی های سری DB2010 به هیچ وجه فعال نمیشه![]()
خیلی کار زشتییه کپی برداری...نکنین این کارا رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)