تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 151 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من يك آماتور هستم آن قسمت از بازي كه با كلاغهايي كه به شكل ادم در مي آيند دفعه اول مي جنگم بعد دوباره كلاغها از بدن آن خارج ميشوند وبه سكوي بالا ميروند چگونه من هم به بالا بروم وبا ان بجنگم لطفا مرا راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط parisa277
    سلام
    من يك آماتور هستم آن قسمت از بازي كه با كلاغهايي كه به شكل ادم در مي آيند دفعه اول مي جنگم بعد دوباره كلاغها از بدن آن خارج ميشوند وبه سكوي بالا ميروند چگونه من هم به بالا بروم وبا ان بجنگم لطفا مرا راهنمايي كنيد
    سلام

عضويت شما رو تبريك ميگم. شما بايد اينجا مي پرسيدين چون سوال شما در مورد نسخه دوم اين بازي هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند پست به آخر مونده جواب شماست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

10

من بازي 1و2 را بازى نكردم به خاطر همين 3 رو خوب بلد نيستم ميشه لطفا بگيد غول ارنا رو چطوري ميشه رد كرد؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط daren
    من بازي 1و2 را بازى نكردم به خاطر همين 3 رو خوب بلد نيستم ميشه لطفا بگيد غول ارنا رو چطوري ميشه رد كرد؟
    دوست عزیز راهنمایی تمام قسمتهای سخت بازی در همین تایپیک هست . اگه بگردی پیدا می کنی .

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام من ميخوام امروز اين بازي رو بخرم ميشه درموردش بيشتر توضيح بدين چون من هر بازي رو كه تا حالا خريدم هموني كه مي خواستم نبوده يكياز بازي هاي مورد علاقه من تام رايدر آيا اين بازي هيچ شباهتي به شاهزاده داره 13/4/85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم اگه جوابم رو زودتر بديد
    Last edited by jak_1300; 04-07-2006 at 12:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام من ميخوام امروز اين بازي رو بخرم ميشه درموردش بيشتر توضيح بدين چون من هر بازي رو كه تا حالا خريدم هموني كه مي خواستم نبوده يكياز بازي هاي مورد علاقه من تام رايدر آيا اين بازي هيچ شباهتي به شاهزاده داره 13/4/85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم اگه جوابم رو زودتر بديد
    دوست عزیز توم ریدر شباهت زیادی با پرینس داره . به خصوص قسمتهایی که از کوهها و جاهای دیگه بالا می ره و یا به این طرف و اون طرف می پره . البته پرینس چیزهایی اضافه تر هم داره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    دوست عزیز توم ریدر شباهت زیادی با پرینس داره . به خصوص قسمتهایی که از کوهها و جاهای دیگه بالا می ره و یا به این طرف و اون طرف می پره . البته پرینس چیزهایی اضافه تر هم داره .
    پس من اين بازي رو بگيرم كارت گرافيك من asus pci experes turbo cache 6200 هست به نظر شما اين بازي با كارت گرافيك من سازگاري دارد يا نه مرسي كه جواب من رو ميدهيد واقعا سپاس گذارم از شما منتظر پاسخ شما ميمونم (لازم به ذكر است كه در هنگام خريد فروشنده آن به من گفت كه تا 256mgساپورت ميكنه من با اين كارت تا حالا تام رايدر و need for speed 2 وfifa 2006 وكينگ كنگ وthe shuffringوhitman3 وdevil maycry 3 رو براحتي بازي كردم.درضمن اين رو هم اضافه كنم كه كارت كگرافيكي من در اصل 64mgاست كه با شر كردن از ramدستگاه كه512mgمي باشد تا تقريبا 256mgساپرت مي كند)خواهش ميكنم زودتر جوابم رو بديد من بخاطر جواب شما همچنانonline منتظر ميمونم13/4/85 ساعت15:00
    Last edited by jak_1300; 04-07-2006 at 15:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    پس من اين بازي رو بگيرم كارت گرافيك من asus pci experes turbo cache 6200 هست به نظر شما اين بازي با كارت گرافيك من سازگاري دارد يا نه مرسي كه جواب من رو ميدهيد واقعا سپاس گذارم از شما منتظر پاسخ شما ميمونم (لازم به ذكر است كه در هنگام خريد فروشنده آن به من گفت كه تا 256mgساپورت ميكنه من با اين كارت تا حالا تام رايدر و need for speed 2 وfifa 2006 وكينگ كنگ وthe shuffringوhitman3 وdevil maycry 3 رو براحتي بازي كردم.درضمن اين رو هم اضافه كنم كه كارت كگرافيكي من در اصل 64mgاست كه با شر كردن از ramدستگاه كه512mgمي باشد تا تقريبا 256mgساپرت مي كند)خواهش ميكنم زودتر جوابم رو بديد من بخاطر جواب شما همچنانonline منتظر ميمونم13/4/85 ساعت15:00
    شما که این بازیهایی که نام بردی را اجرا کردی ، به احتمال فراوان پرینس را هم می تونی اجرا کنی .
    البته پرینس هم مثل کینگ کونگ مشکلات اجرا شدن داره و باید کابلهای IDE را جدا کنی تا اجرا بشه .
    ولی در کل بازی قشنگیه . امیدوارم ازش لذت ببری .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

1

سلام خيلي ممنون از توجه شما كه جواب من رو ميديد اميد وارم هميشه در زندگيتون موفق سالم و سربلند باشيد
    من اين بازي رو خريدم فكر كنم نسخه 3 اون باشه همون قسمت كه با قايق و با يك زن داره به سمت شهر ميره و قايق شون رو با سنگ آتشي ميزنن.من همين امروز صبح قبل از اينكه بيام سر كار وقت كردم كمي بازي كنم چون ديشب بازي فوتبال جام جهاني بود كه آلمان سوراخ شد بلاخره .بنظر ميرسه كه اين بازي با موس خيلي كنترل سخت بود چون خلاف جهتي كه من با موس مي چرخوندم خركت ميكرد درست ميگم ؟؟؟راستي من ديشب دوعدد گيم پد خريدم مي خواستم بدونم كه آيا ميشه اين بازي رو با گيم پد انجام داد يا نه؟؟من همچنان online هستم تا شما جواب بديد اميدوارم جوابم رو بدهيد.14/04/85 ساعت 10:20

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اينكه من ديروز 13/4/85 همزمان با خريدن گيم پد و بازي شاهزاده يك بازي ديگه به نام Devil May Cary3 را هم خريدم كه خيلي اكشن ولي خيلي يه نواخت و هم كنترلش با كيبورد سخت و هم با گيم پد و ميخواستم برم و بازي Devil May Cary 3رو پس بدم وجاش يك بازي ديگه كه به سبك بازيهاي شاهزاده پارسي وتام رايدر باشه و ماجراجويي باشه وترسناك نبا شه بگيرم مي خواستم از شما خواهش كنم كه چند تا بازي خوب با اين مشخصات سراغ نداريد؟اگه سراغ داريد به من بگيد من همچنان Online منتظر پاسخ شما ميمونم و اميدوارم جواب پست قبلي واين پست رو به من بدهيد 14/04/85 ساعت 10:35
    من منتظر پاسخ شما ميمونم!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •