من میخواستم دوره 5 ماهه فشرده برم.معتبر هست؟؟؟؟
مسئولش میگفت اگه شما پشتکار داشته باشید تضمینیه...
گفت 4 ترم یک ماهو نیمست.هر ترم 85 هزار تومن.هر هفته 3 جلسه 2.30 ساعته.
خواهشا زود جواب بدید.ممنون میشم
من میخواستم دوره 5 ماهه فشرده برم.معتبر هست؟؟؟؟
مسئولش میگفت اگه شما پشتکار داشته باشید تضمینیه...
گفت 4 ترم یک ماهو نیمست.هر ترم 85 هزار تومن.هر هفته 3 جلسه 2.30 ساعته.
خواهشا زود جواب بدید.ممنون میشم
سلام دوستان؛
يه كتابي ميخواستم كه درباره اصطلاحات زبان انگليسي باشه...
مثلا حمام رفتن، بازي كردن و ...
كلا اصطلاحاتشون رو ليست كرده باشه و مواقعي كه بايد استفاده كرد.
ممنون مي شم لينكش رو لطف كنيد.
تشكر
thank you allbody for your useful help....!!!!
Why are you in such a hurry, give it time!
But in my opinion, you can ask from some students who are studying there, maybe they can help you
hurry?????????????
i was waiting from yesterday.and finally nothing!!!
then if i knew who are studying there why should do i ask you?
سلام
اگه منظورتون از اصطلاحات همین حمام رفتن و بازی کردن باشه ، به نظرم دیکشنری فارسی- انگلیسی خیلی بیشتر کمکتون می کنه!! چون این کلمات افعال انگلیسی هستند نه اصطلاحات
ولی اگر واقعا دنبال اصطلاحات هستید، تو تاپیک کتابها، کتابهای idioms and expressions را سرچ کنید
کتابهایی مثل :
Essential American slangs
Dictionary of idioms
Hi dear friendسلام دوست عزیز
I haven't heard of this institute and I don't know what method it follows. But the only thing I can tell you is that; learning English is a process which can take years and it's not the matter of 5 months or even 5 years. These institutes help you to get familiar with English and teach you to memorize some very good and commonly used sentences.But it's so limited.
I can't ignore the fact that the classes will help you improve your English to some extent, but it won't work like magic. So you shouldn't expect much from these classes. They've also said that you should try hard. And in my opinion you can always be successful if you try hard.
I suggest you to follow the ordinary classes if you're not in a hurry
Wish you all the best
![]()
من در مورد این موسسه چیزی نشنیدم و نمی دونم. ولی اینو می تونم بگم که یاد گرفتن زبان کار 5 ماه نیست. حتی شاید بشه گفت کار 5 سال هم نیست. این موسسات شما را تا حدی با انگلیسی آشنا می کنند. شاید در حد مکالمات روزمره و به صورت خیلی محدود فقط یک سری جمله بهتون یاد می دن.
در این شکی نیست که 5 ماه و ماهی 30 ساعت کلاس رفتن خیلی کمک به پیشرفت انگلیسیتون می کنه. ولی اگه فکر می کنید بعد از 5 ماه انگلیسی را عالی می فهمید و صحبت می کنید از این خبرا نیست.
خودشون هم گفتن اگه پشتکار داشته باشید!!!! تو این خیلی حرف هست!!!
من پیشنهاد می کنم اگه عجله ندارید کلاسهای معمولی و ترمیک را دنبال کنید.
موفق باشید![]()
خیلی ممنون از پاسخ و توجه شما.
در حدی هست که بتونم مثلا با یک انگلیسی زبان در مورد مسائل روزمره روان صحبت کنم.چون جدا استعدادشو دارم.نظرتون چیه؟
اگه واقعا شما در حدی هستی که می تونی در مورد مسایل "روزمره"(و نه تخصصی) انگلیسی صحبت کنی (=5% تمام کسانی که در ایران کلاس زبان میرن -از نظر من) ، احتمالا این کلاس ها بدردت نخورن ... من با خیلی از دوستانی که این دوره های فشرده رو رفته ان (چه در کلاس - چه تدریس خصوصی) صحبت داشته ام در این مورد ...
و اگه هم اینطوری نیست(در اون سطح نیستی) ، اما بهرحال احساس می کنی که استعدادش رو داری ، باز کلاس های معمولی بیشتر بدرد شما می خوره ... زبان یه چیزیه که به زمان نیاز داره ...
سلام دوستان
من می خوام زبان یاد بگیرم ولی خیلی سرم شلوغ هست،نیاز دارم بدجور ... می خوام برم کلاس ولی 5 رور در هفته دانشگاه میرم
حالا شما که در این امر استاد هستید بنده را راهنمایی کنید که از چه کتابهایی استفاده کنم و کلاً چی بخونم چی گوش بدم و...
(در ضن هیچی بلد نیستم و میخوام خیلی زود یاد بگیرم )
ممنون میشم از راهنماییتون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)