خیلی خوبه که میدی رینگ ها رو آبکاری کنن...
آره ارتفاع رو بیاری پایین که ماشین پرچمش میره بالا ..... حســـــــابی .......
ولی محمد جان یه آمار از کمک بگیر ، ببین کمک جنس خوب که خودش ارتفاع پایین باشه و تیونینگ باشه و با کامارو مچ بشه گیر میاری ؟ اگه می خوای خودت کمک رو کوتاه کنی این کارو نکنی بهتره، چون تو کوچیک ترین دست انداز ها انقدر باید آروم بری که اعصاب آدم رو میریزه به هم.... اگه تند هم بری، تقه هایی که میزنه پدر سر کمک رو در میاره..
آخه لعنتی رخ ماشین به اینه که جلوی ماشین یه مقدار پایین تر از عقب باشه.. ولی اگه ارتفاع لاستیک های عقب شما از جلو بیشتره ، ماشین خودش حالت سرسره ای میگیره که خیلی زیبا میشه
راستی ببخشید فوضولی نباشه هاولی اگه احساس می کنی با ارتفاع زدن کوچک ترین مشکلی واسه ماشین پیش میاد به نظر من این کار رو نکن.. حیف این ماشینه... من عاشق ارتفاع پایین ام.. ولی امان از بدبختی هاش
محمد جان بستگی به سر اگزوز ( بعضی ها می گن ته اگزوز) داره، اگه میخوای سر اگزوز گنده بندازی که زیاد قشنگ نمیشه، اگزوز رو از عقب بیار بیرون.. ( مثل همون عکس 3 یعدی کامارو)
ولی اگزوز از بغل یه خوبی دارهاگه می خوای منبع رو دست کاری کنی و یا خدایی نکرده منبع تو خالی بندازی (
عجب حالی میده) خروجی ها رو از بغل بده بیرون تا وقتی داری با ماشین آسه آسه سر گاز میری کل اصفهان توجه شون بهت جلب بشه، در ضمن اگزوز از بغل بندازی، وقتی از کنار ماشین ها یا تو کوچه ها رد میشی، صدای ماشین بر میگرده و حسابی می تونی از صداش لذت ببری..
مخصوصا تو ماشین های آمریکایی که موتور خورجینیه و موقعی که رد میشی پت پت می کنه و خلاصه همه دیوونه ی صدای ماشین آمریکایی اند...
ولی اگه خروجی ها عقب باشه صدای منبع رو فقط ماشین پشتی می شنوه...
راستی اینو هم بگم که همینطوی هم صدای منبع ماشینت خیلی خیلی قشنگه....
شرمنده این مدل سه بعدی هم کیفیتش خیلی کمه و هم من تند تند عکسا رو انداختم روش و خوب نشد..
راستی این خط مشکیه رو پاک می کنم که رو سقفه.. رینگ ها هم فابریک می کنم
محمد یادم افتاد یه عکس از اگزوز های یه پونتیاک دارم، واست می ذارم ببین حال می کنی ؟