سلام من مال من چشمک نمی زنه ولی گزینهه های ذکر شده را نمی بینم
کحان اینا
سلام من مال من چشمک نمی زنه ولی گزینهه های ذکر شده را نمی بینم
کحان اینا
من f12hfx دارم چراغ بغل دکمه ی وایرلس یه چشمکی می زنه از همون اول اینطوری بود
اون قسمت تنظیمات باتری کنترل پنل vaio control center
power management
enable battery care function
مرسی
دوست عزیز وقتی لپتاپ رو خاموش در شارژ می گذارید هم همینطوره حتی اگر شارژش فول بشه بازم چشمک میزنه یا خامو ش میشه و یا ثابت میمونه؟
فقط وقتی روشته اینطوریه فکر کنم چراغ بستگی به استفاده داره چون مواقعی که کاره سنگین می کنم ثابت میشه از وقتی باتری رو گذاشتم رو 80% دیگه شارژ به 80%می رسه چراغ کناری باتری خاموش میشه
اينا هنوز نيومده ؟
چرا الان موجود هست
اگر خواستین به من اطلاع بدین تا مشخصات فروشگاه رو براتون بفرستم
لطف ميكنيد پيام خصوصي كنيد برام
هزينشم ميدونيد چقدر ؟ حدودي هم بدونيد عاليه
بي صبرانه منتظرم و تشكر ميكنم
سلام
با آرزوي قبولي طاعات و عبادات
من ديروز يك لپ تاپ سوني EA16 از ايران رهجو رفتم
فروشنده گفت براي اولين بار لپ تاپ رو بين 18 تا 24 ساعت بذار شارژ بشه بعد روشن كن و تا آخرين شارژ تا خاموش بشه استفاده كن و دفعات بعد پس از اين كه پيغام LOW BATERY زد بزن تو شارژ و استفاده كن
و گفت موقعي كه مي خواي از برق استفاده كني بذار باتري تو دستگاه باشه و هر هفته يكبار هم از شارژ باتري استفاده كن تا باتري خراب نشه
و استدلالش هم اين بود كه اگر هنگام استفاده از برق باتري رو در بياري برق مستقيم وارد مادبرد ميشه ولي وقتي باتري باشه باتري نقش هدايت كننده برق رو داره و براي لپ تاپ مفيد تره و احتمال صدمه به مادر برد كمتره
با آرزوي موفقيت
![]()
بچه ها 3 تا سوال داشتم :
1- وقتی که لپ تاپ روشنه و داره از باتری استفاده میکنه ! اگه یه دفعه شارژرش رو هم در همون حین یه دفعه بهش بزنیم مشکل داره ؟؟ یه دفعه به برق زدن مشکلی واسش ایجاد نمیکنه ؟
2- حالا برعکسش چه طور؟ وقتی که لپ تاپ روشنه و باتری نداره و بدون باتری داره از برق مستقیم میگیره ، میشه باتری رو در همون حین اضافه کرد ؟؟ این چه طور ؟ مشکل داره ؟
3- دستگاه من یه سره روشنه و توصیه میشه که باتری هم روش باشه و از برق مستقیم همراه باتری استفاده بشه و حالا اگه فانکشن باتری رو روی مثلا 50% تنظیم کنیم بهتر نیست تا اینکه 100% شارژ بشه ؟؟ تو این حالت روشن بودن دستگاه با برق ، تنظیم فاکنکشن پس سودی داره پس ؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم اینکه آیا شارژرِ جایگزسن که آمپرِ خروجیش بیشتر از قبلیه به سیستم صدمه می زنه؟ اساساً خطر کجا رو تهدید می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)