تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 108 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله واقعا وقتي از بازي خارج ميشي متوجه ميشي چطور كامپيوتر تا يكي دو دقيقه به خاطر پر شدن رم و بافر Cpu توي هنگ مي مونه. فوق العاده سنگين هست بازي و من بعضي وقتها مي ترسم به رايانه آسيب وارد بشه با اين فشاري كه به خاطر بازي متحمل ميشه. سنگين ترين كار ممكن از كامپيوتر به خاطر اين بازي كشيده ميشه و قطعاتي مثل كارت گرافيك شديد داغ ميكنه به خاطر استفاده بكوب.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

این بازی به رم بالا ( 4 گیگ با سرعت 1066 یا بیشتر ) با گرافیک 512 یا بالاتر نیاز داره که بتونه راحت اجرا کنه واقعا اگه رم من 4 گیگ بود خیلی خوب میشد ...
    سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....
    رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)

بله واقعا وقتي از بازي خارج ميشي متوجه ميشي چطور كامپيوتر تا يكي دو دقيقه به خاطر پر شدن رم و بافر Cpu توي هنگ مي مونه. فوق العاده سنگين هست بازي و من بعضي وقتها مي ترسم به رايانه آسيب وارد بشه با اين فشاري كه به خاطر بازي متحمل ميشه. سنگين ترين كار ممكن از كامپيوتر به خاطر اين بازي كشيده ميشه و قطعاتي مثل كارت گرافيك شديد داغ ميكنه به خاطر استفاده بكوب.
    نترس دوست عزیز،
    شما اگه سیستمت اورکلاک نیست و فرکانسdefault کار میکنه و دماش هم خوبه ، هیچ مشکلی نخواهی داشت.
    البته تهویه بسیار مهمه.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

این بازی رو با 4 گیگ رم و کارت 4850 و سی پی یو q6600 می شه انجام داد؟ با مونیتور 19 اینچ .
    راست میگه اون دوستتمون.
    سیستم یک تومن و خورده ای می بندی انتظار داری اجرا نکنه؟
    سیسامت مثل خودمه ، با اون دستوری که گفتم قبلا ببین چند FPS میگیری ، یک مقایسه بکنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستانی که وسط بازی سرعتشون کم میشه فکر کنم مشکل منو دارن .
    کیس من زیاد داغ میکنه . جاش هم خیلی بده . از هیچ طرف هوا خارج نمیشه .
    الآن در های کیس رو باز کردم یکمی بهتر شده .
    ديگه فصل گرما رفت پي كارش
    بيشتر كارت گرافيك داغ ميكنه تا بقيه قطعات
    او گفته شما زماني صدق ميكنه كه كارت گرافيكي بدون فن باشه مثلا Geforce 8500 GT

اصلا هم اينجوري نيست
    با يه Alt F4 كوچولو از گيم خارج ميشم(البته در مواقع ضروري)
    و سيستم هم همون لحظه حاظر برا كارهاي جديد هست
    راستي رمت چنده ؟
    اين فقط زماني هست كه رم كم بياره و همچنين كارت گرافيكي بيشتر از رم بكشه

فكر كنم بايد به عنوان يه گيمر سيستم رو ارتقا بدي بعد اين ديگه همه بازي ها به دليل نكست جن بودن به سيستم هاي بالا نيازمند خواهند بور
    هر چند كه سيستم من قوي نيست
    ولي ضعيف هم نيست
    يه سيستم متوسط
    البته به فكر ارتقاء بعضي قطعات هم هستم
    -------------------------------------------------
    اين مرور گر من ايراد پيدا كرده واسه همين 3 تا پستو جداگانه جواب دادم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصلا هم اينجوري نيست
    با يه Alt F4 كوچولو از گيم خارج ميشم(البته در مواقع ضروري)
    و سيستم هم همون لحظه حاظر برا كارهاي جديد هست
    راستي رمت چنده ؟
    اين فقط زماني هست كه رم كم بياره و همچنين كارت گرافيكي بيشتر از رم بكشه
    رم من 1.5 هست و گرافيك هم 8600 GT احتمال هنگ شدن سيستم از پايين بودن CPU هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوست عزيز به نظر من رمت حداقل بايد 2 گيگ باشه تا راحت سيستمت بكشه و از بازي خارج بشه
    گرافيك من هم تا الان 8600 هست و cpu amd 4200 x2 هست كه با رم 2 گيگ روي حالت gamer خيلي راحت بازي اجرا مي شه
    البته فردا كارت hd4850 كه خريدم مي ياد دستم كه مطمئنا با اون پرواز مي كنه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟
    دوستان جواب منو هم بدين....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....
    رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)
    من با FPS بالا کاری ندارم این بازی به رم بالا نیاز داره به خاطر اینکه حجم هر لحظه از بازی خیلی بالاست و وقتی یه دفعه می خوای پشت رو نگاه کنی افت فریم خیلی زیادی به وجود میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

وقتي من با گرافيك 8600 و cpu amd 4200 x2 و 2 گيگ رم روون اجرا مي كنم مطمئن باش شما هم خيلي راحت تر و رون تر اجرا مي كني مطمئن باش شك نكن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •