از این موقعیت یاب هایی که روی پی 1 نصب میشد روی جی 700 و 900 نصب نمیشه ؟
از این موقعیت یاب هایی که روی پی 1 نصب میشد روی جی 700 و 900 نصب نمیشه ؟
بابا 550 صافه صافه عین یه نکه تخته صاف من داشتم
آره دکمه های 900 به نظر میاد لق میخوره ولی خیلی کم اینطوریه. ولی 700 راحت تره
منظورش اینه کو تست چفت نمیشه راست میگه دبلیئ 810 و پ1 و 990 اینها قطرشون زیاد خوب تو دست میشینه ولی این خیلی نازکه. مثل ل7 موتورولا بودا...
من خریدمش 305 تومن با گارانتی کامتل و با یه کیف کمری اشانتیون.
البته فکر کنم زیادی گرون خریدم البته نسبت به تهران.
چون این گوشی از 300 قیمت داشت تا 315 . منم از یکی از نمایندگی های سونی اریکسون خریدمش که حرفی توش نباشه.
عجیب اینکه توی یه مغازه جی 700 را پرسیدم گفت 288 تومن و مغازه بغلیش میداد 343 تومن!
راستش جی 700 را که توی دستم گرفتم احساس کردم اون استحکام لازم را نداره. مخصوصا در باطریش. ولی خودمونیم منی که چند سال با دبلیو 810 کار کردم برام خیلی سخته که با دکمه های پی وان کار کنم.
یکی از فروشنده ها میگفت چند وقتیه پی وان از نظر آنتن دهی مشکل پیدا کرده ولی گوشی که من بهت میدم تضمین شدست. این ما را برد توی فکر آخرش رفتم ازش بخرم دیدم پولوم نداره فهمیدم یه چیزی برای خودش پرونده.
اتفاقا آنتن دهیش عالیه.
باطریش هم دیشب میخواستم تموم کنم 0 درصد شده بود اما بازم کار میداد ، آخرش دیگه یه سه ساعتی گذاشتم توی شارژ تا شارژ شد.
فقط یه سوال آب بندی باطری این گوشی کار خاصی نداره؟ من میخواستم 8 ساعت بزارم توی شارژ ولی دیدم 100 درصد شد برش داشتم.
wayfinder اکسترنال منظورته؟ (gps)از این موقعیت یاب هایی که روی پی 1 نصب میشد روی جی 700 و 900 نصب نمیشه ؟
آره رو همه گوشی ها نصب میشه
یه نرم افزار هم میخواد که رو گوشی باید بریزی (تا اونجا که من میدونم)
تو P1 توی پک اروپاش یه WAYFINDER هم هست
خدایی من p1 روتو دست میگیرم خیلی ستمهراستش جی 700 را که توی دستم گرفتم احساس کردم اون استحکام لازم را نداره. مخصوصا در باطریش. ولی خودمونیم منی که چند سال با دبلیو 810 کار کردم برام خیلی سخته که با دکمه های پی وان کار کنم
امکان نداره بتونی با یه دست کار کنی
هرجا تو هر شرایطی باشی باید دو تا دست مبارک رو فعال کنی
متاسفانه p1 های جدید کیفیت ساختشون خیلی پایین اومده و زیاد نمیشه بهشون اعتماد کردیکی از فروشنده ها میگفت چند وقتیه پی وان از نظر آنتن دهی مشکل پیدا کرده ولی گوشی که من بهت میدم تضمین شدست. این ما را برد توی فکر آخرش رفتم ازش بخرم دیدم پولوم نداره فهمیدم یه چیزی برای خودش پرونده.
خوب کاری کردیفقط یه سوال آب بندی باطری این گوشی کار خاصی نداره؟ من میخواستم 8 ساعت بزارم توی شارژ ولی دیدم 100 درصد شد برش داشتم.
اینکه میگن 8 ساعت بذار و اینا چرته
قبلا تو یه تاپیک بحث کرده بودیم
بعد از اینکه شارژ کامل شد و پیغام داد خود بخود با یه آی سی مخصوص اینکار عمل رسیدن برق به گوشی قطع میشه
یعنی عملا اگه 6 ساعتش عین اینه که شارژر رو زدی به برق اما سرشو انداختی زمین
بی فایده و چرته![]()
مبارک باشه آقا حالشو ببر پ1 هم انصافا گوشی کاملیه
یه محافظ ال سی دی گوشیای چینی هم بگیر بنداز روش تا خیالت راحت بشه بتونی با میخ هم روش بکشی.
منم g700 از 285 قیمت داشتم تا 365!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چرا کاش میفهمیدم...
جی 700 بخاطر اینکه تازه اومده هر کسی هر قیمتی میخواد میپرونه.
ولی پی وان چون دیگه توی دست مردم زیاد شده همه موبایلی ها هم دارند خودشون میدونند اگه قیمت بالا بدند طرف میره یه جای دیگه.
خود من توی اصفهان به این بزرگی اینقدر گشتم فقط چهار تا مغازه این گوشی را داشتند.
سلام
قبلا دو تا تست از g900 و p1 رو گذاشته بودم که معلوم شد g900 برتره
از سایت : blog.se-nse.net
اون موقع میخواستم g900 بگیرم
بعد از یه مدت پشیمون شدم و خواستم g700 بگیرم چون همه گفته بودن g700 و g900 هیچ فرقی جز دوربین و وای فای ندارن و 100 تومن گرونتر بودنش فقط و فقط به خاطر همین دو تا فرقه
اما امشب نشستم تست g700 رو که blog.se-nse.net گذاشته رو نگاه کردم
دیدم نه تنها فرق داره با g900
بلکه از p1 هم ضعیف تره
تست ها رو با نرم افزار های گرافیکی کنار هم گذاشتم و مقایسه کردم و بهشون امتیاز دادم
عکس زیر رو ببینید کاملا مشخصه همه چیز
با این شرایط اولین انتخاب من میشه G900 که تو امضامه
حالا یکی بیاد کاملا علمی به من ثابت کنه که g900 و g700 هیچ فرقی بجز دوربین و وای فای ندارن![]()
Last edited by armin_goooodboy; 02-11-2008 at 21:04.
من خیلی راحت یه دستی کار میکنم .. بستگی داره شصتت چقدر دراز باشه , که ماله من هستخدایی من p1 روتو دست میگیرم خیلی ستمه
امکان نداره بتونی با یه دست کار کنی
با گارانتی کامتل بخرید پلمپ شده ..هیچ مشکلی نداره من تضمین میکنم .. قیمتش ها حول و حوش 305-308 تومن.متاسفانه p1 های جدید کیفیت ساختشون خیلی پایین اومده و زیاد نمیشه بهشون اعتماد کرد
حمید خریدی آخر یا نه؟
انقدر توی سر این p1 ما نزنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)