تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 299 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرعت بازيكنا تو PES دو برابر سرعت توپه خيلي جالبه اونوقت به اين ميگن سرعت بازي بالاست
    فوتبال مجازي يعني فيفا والسلام ختم كلام گرافيك رو ولش كسي عقده گرافيك داشته باشه مجبور نيست اصلا فوتبال گيم بازي كنه ميتونه بره Devil May Cry بازي كنه اينهمه بازي گرافيكي چرا چسبيدين به فوتبال
    يكيشو باس انتخاب كرد فوتبال=فيفا يا گيم صرف=PES
    هميشه گفتم PES صرفا يك گيم و ربطي فوتبال واقعي دنيا نداره هيچيش نه اسامي بازيكنان نه اسامي تيمها نه لوگوها نه تورنومنتهاش نه ليگها و كاپهاش فقط بازيكنان حاضر در سري آ و لاليگا و تيمهاي اون ليسانس دارن ازش بقيه مزخرفه و غير واقعي اون مستر ليگش هم به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره
    فاشيست جان عزيز تاحالا منيجر مد رو بازي كردي با تمام وجود آدم احساس ميكنه مدير باشگاهه همه كاره اون مستر ليگ PES اصلا خوب نيست
    من سنگ فيفا رو نميزنم به سينم من به هدفم از بازي فيفا گرافيكش نيست هدفم فوتباله اگه هدفم صرفا بازي بود بله اونوقت مي رفتم طرف PES

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

با دليل واضح اين دوست ما گفت كه فيفا بهتره حالا هركي قبول نكنه اصلآ نبايد تو اين تايپيك بياد مثل من،من PES رو دوست ندارم و ميگم بازي اشغاليه و اصلآ هم در تايپيك اين بازي نميرم من هم از krauser هم تشكر ميكنم و هم تبريك ميگم.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقاجون همه جای دنیا دارن می گن این آخرین ورژنهای هر دو بازی وضعیت زیر رو داشتند !!!
    فیفا = واقع گرایانه !!!
    Pes = آرکید !!!
    وفکر کنم دیگه معنیش معلوم باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بابا ول کنین این حرف ها رو.این جا شده جایی که یکی میاد می گه pes بهتره اون یکی با دلیل و برهان می گه نه .اسم انجمن هست:
    اخبار و رمز بازی ها
    اسمش این نیست که:
    pes بهتر است یا fifa

داره خودمونی میشه hassan24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

دست همگی دوستان درد نکنه
    واقعا آدم دلش لک میزنه بازی کنه ولی دوستان من زیاد تو بازی نیستم نکست باشه یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟
    اینم pes

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

می دونین بچه ها همه این دعواها بخاطر متفاوت بودن سلایق هست.

یکی ار قرمز خوشش میاد یکی از آبی ، یکی از متال گیر خوشش میاد یکی از اسپلینتر سل ، یکی از فیزیک و نوع دویدن تو فیفا خوشش بیاد اون از استیل دویدن تو PES

و و و و و ..........

بیاییم بجای جنگ و دعوا به علایق و سلایق طرف مقابل احترام بذاریم.

من خودم طرفدار Pes هستم ولی دلیل نمیشه بیام بی دلیل فیفا رو بکوبم، حتی اگه با دلیلم باشه ممکنه یه نفر دیگه درست به همون دلیل از بازی خوشش بیاد و برعکس.
    مثلا من گیم پلی رو به گرافیک ترجیح می دم ولی یکی دیگه نظرش برعکس من هست.

حالا یه سوال: ببینم فیفا 09 واسه Pc قراره گرافیک و گیم پلیش نکست جن باشه یا مثل سال قبل فقط مال کنسولها نکست جنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی ار قرمز خوشش میاد یکی از آبی ، یکی از متال گیر خوشش میاد یکی از اسپلینتر سل ، یکی از فیزیک و نوع دویدن تو فیفا خوشش بیاد اون از استیل دویدن تو PES

و و و و و ..........

من خودم طرفدار Pes هستم ولی دلیل نمیشه بیام بی دلیل فیفا رو بکوبم، حتی اگه با دلیلم باشه ممکنه یه نفر دیگه درست به همون دلیل از بازی خوشش بیاد و برعکس.

حالا یه سوال: ببینم فیفا 09 واسه Pc قراره گرافیک و گیم پلیش نکست جن باشه یا مثل سال قبل فقط مال کنسولها نکست جنه؟
    دقیقا موافقم همینه آخه چرا به خاطر بازیه دوتا کمپانی خارجی باید با هم بحث کنیم . . .
    در مورد سوالم جواب اینه که نه نکست نیست ولی ظاهرا از نظر کرافیک میشه این تغییراتو براش تعریف کرد که
    نور پردازی بهبود یافته چمناشم سه بعدی شده کیفیتش خوبه موها وصورت بازیکنان ازنوطراحی شده که به نظر میرسه خوب شده گیم پلیشم بهتر شده روونتر شده توپشم واقعی تر شده ولی باقیه چیزا مثل قبل هستش
    باید منتظر دموش باشیم تا همه چیز مشخص شه...

8. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب krauser ......اصلا به حرفایی که من در صفحه قبلی زدم توجه کردی....معلومه که نه....چون فقط میخواستی یه جواب اماده کنی و بیای از فیفا طرفداری کنی که این مسئله توی صحبتهات کاملا مشخصه
    درباره گرافیک بگم که خود شما اول بحثش رو وسط کشیدی و گفتی فیفا گرافیکش بهتره و بعدش با توجه به شکست گرافیکی فیفا گفتی که برات مهم نیست و مهم خود بازیه....من هم نگفتم که من pes رو بخاطر گرافیکش بازی می کنم ولی گرافیک یکی از ارکان اساسی بازی سازی به شمار میاد که الان هم خیلی بهش توجه میشه
    در مورد مستر لیگ و منیجر مود هم بگم که من ضعف کونامی رو در این زمینه قبول دارم ولی این دلیل داره...چون فیفا از طرف خود فدراسیون فیفا ساپورت میشه و همه جور امکاناتی براش در نظر گرفته شده و همه جور کمکی بهش میشه ولی کونامی برای این جور کارها باید کلی دنبال لیسانس و..... بره که داره این کارها رو کم کم انجام میده
    در زمینه گیم پلی هم که pes از فیفا برتر بوده در نسخه های قبل....اینو دیگه همه قبول دارند
    در کل جوابی که من میخواستم بدم بیشتر از چیزیه که اینجا نوشتم ولی بهتره ادم کور کورانه از چیزی یا کسی طرفداری نکنه
    الان رفتم فیفا 08 بگیرم تا با بند و بساط و ریزه کاری های فیفا اشنا بشم ...چون که از فیفا 2004 به این طرف دیگه فیفا بازی نکردم
    فعلا.............

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

12

و و و و و ..........

با عرض سلام خدمت همه عزيزان و شما دوست عزيز من در مورد اين جمله شما

:بیاییم بجای جنگ و دعوا به علایق و سلایق طرف مقابل احترام بذاریم.

بگم كه من اگر از آقاي krauser پشتيباني كردم به خاطر اين بود كه من فيفا رو از پي اي اس ترجيع ميدم حالا هر چي دوست دارين اسمش رو بزاريد اختلاف سليقه يا نوع گراف و هر چيز ديگه بعدش هم ما اين جا با همه دوستيم هيچ دعوا و هيچ درگيري اي هم باهم نداريم و اگر شما نيز دقت كني ميبيني كه من آخر يكي دوتا از پستام هم نوشتم قصد جسارت نداشتم و يه نظر بوده.
    موفق باشيد

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من گرافيك تو يك بازي خيلي مهمه. اصلا 70 در صد يك بازي به گرافيك بالاشه . اگه قرار باشه بازي گرافيك نداشته باشه پس بريم ميكرو بازي كنيم ديگه چرا pc بازي كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •