یو600:![]()
یو600:![]()
خیلی نازه........![]()
بچه ها من به امید خدا فردا صبح میرم مشهد تا جمعه نیستم .اومدم یه سری عکس دیگه میزارم.در مورد کیفیت عکسا توضیح بدین دیگه...فعلا..............
میگم عکس این گربه ها مثل کارت پستال شده ها
اون خرگوشه نازه ........ ولي چرا اينقدر گوشاش درازه .......
خو خرگوشه دیگه!
عکسای من همیشه اینطوری در میان . یه ملتی توی دانشگاه روی عکاسی من حساب باز میکنن ! حتی استادها !میگم عکس این گربه ها مثل کارت پستال شده ها
اینم یه عکس دیگه
در همون حین دیدم یه حشره دیگه اومد و دوتا شدن یه عکس دیگه هم گرفتم
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 16-12-2008 at 10:05.
دست شما درد نکنه مثل اینکه دوربین شما 8.برای من 3مگاپیکسله اینجوری در اومده
اگه منظورت با من بود که دوربین من 8 نیست ولی میتونم در حد 8 مگاپیکسل عکس بگیرم . اینطوری بهت بگم که مگاپیکسل نمیتونه کیفیت رو تعریف کنه . کیفیت عکس به چیزهای دیگه ای بستگی داره که مگاپیکسلی بخش کوچیکی از اونه !
این 3 تا عکس رو من با یو 600 مادرم انداختم ! ببین چه کیفیتی داره در حد همون جی 810 !
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-12-2008 at 01:42.
دوست عزیز حرفت قابل قبوله.ولی بعضی وقتها واقعا این لنزا جواب نمیده.مثلا همون عکسی که شما گرفته بودی (اون زنبوره که رو گل بود)دقیقا برای منم همچین منظره ای پیش اومده بود ولی هر کاری کردم.زنبورو به این کیفتی که شما انداخته بودی نشون نمیداد.یعنی زنبوره تار میشد .در ضمن الان تو این فصل اگه دقت کنی موقع غروب.. آفتاب قرمز رنگه.و بعضی جاها واقعا منظره قشنگی پیش میاد.ولی نمیشه زوم کرد چون زومش اپتیکال نیست واصلا کیفیتش خوب نمیشه.برای همین میگم دوربین بالاتر یه چیزه دیگه است.مخصوصا با زوم اپتیکال.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)