تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 121 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از علی رنجر عزیز! نقد خوبی بود... (اسمایل تشویق!)

در مورد گرافیک بازی صحبت کردی... من هم در مورد گرافیک بازی مطلبی رو عنوان میکنم...

خیلیها ممکن هست عنوان کنند که "گرافیک بازی چرا این طوری بود؟" و "این که کارتونیه!" و صحبتهایی از این مورد... ماجرا به این صورت هست که ما با یک بازی تاریخی مثل Assassin's Creed, شاهکار دیگر Ubisoft رو به رو نیستیم که گرافیکی واقع گرایانه داشت. بلکه با یه بازی فانتزی طرف هستیم که لازم بود دارای گرافیکی فانتزی باشه. وجود گرافیک واقعی مطمئنا با روح این بازی همخوانی نداشت.

صحبت های دیگه...

Ubisoft راهی رو در ساخت بازیهای خودش پیش گرفته که بی نظیر و قابل ستایشه و باید مسبب این امر یعنی کارکنان شعبه مونترال رو تشویق کرد. (به همین اساس بهترین شرکت بازی سازی سال 2008 رو Ubisoft انتخاب کردم) نمیدونم اصلا دقت کردین یا نه که امسال در دو بازی یوبی سافت ما صحنه های لودینگ رو نمی بینیم. قبلا مسئله لودینگ در بازی Grand Theft Auto: San Andreas حل شد و شما میتونستین از گوشه ای به گوشه دیگه نقشه برین و لودینگی مشاهده نکنین با اینکه محیط بازی بسیار باز هست. این اتفاق امسال به ترتیب برای بازیهای Far Cry 2 و Prince of Persia افتاد. وجود موتور های فوق العاده قوی این اجازه رو میده که در همون شروع کار بازی با یک محیط واقعا بزرگ رو به رو بشین و بتونین به هر نقطه از نقشه برین و لودینگی هم مشاهده نکنین. معتقدم که موتور های این دو بازی بایستی حفظ شده و جایگزین موتور Unreal که شرکت در ساخت بازی های دیگه از اون استفاده کرده بشن.

در حالی که سازندگان بازیهای کامپیوتری, کاربران رو مجاب میکنند که برای اجرای بازیهای اونها, سخت افزار خودشون رو ارتقا بدند ولی امسال Ubisoft کامپیوترهای قدیمی رو از یاد نبرد و طیف وسیعتری از کاربران رو به سمت خودش جلب کرد. خود من شاهد اجرای بازی بر روی کارت گرافیک سری 7 بودم. با اینکه جزییات گرافیک در پایین ترین حد بود ولی باز هم گرافیک, مطلوب و بازی روان اجرا میشد و امکان بازی با این گرافیک وجود داشت.

منو های بازی خیلی زیبا و ساده کار شده اند و موزیک زیبایی هم که در پس این منو ها شنیده میشه از همون اول حس بسیار دلنشینی رو به بازیکن میده و قدرت نمایی میکنه. فقط بزرگترین ایرادی که من در منو بازی دیدم, نبود قسمت ایجاد Profile بود که بعد از بازی Assassin's Creed این انتظار رو داشتم که بتونم برای خودم در اول کار پروفایلی ایجاد کنم که متاسفانه امکانش رو شاهد نبودم.

قبل از شروع بازی طوری صحبت شده بود که الیکا شخصیتی واقعا باهوش هست و ولی دیده شد که ما در بیشتر اوقات کنترل ایلکا رو هم در دست می گیریم. در هنگام پاک سازی محیط این بازیکن هست که کنترل الیکا رو در دست داره. حتی در هنگام استفاده از قدرتهای الیکا باز هم بازیکن کار الیکا رو انجام و کلید ها رو به موقع فشار میده. در قسمت دیگه, یعنی هنگام پرش بلند این بازیکن هست که کلید E رو فشار میده تا بتونیه پرشی بلندتر رو انجام بده... جالب این بود که کلید E کاملا با Elika (با توجه به حرف اولش) همخوانی داره.

در بحث گرافیک, بازی نمره کاملی رو از دید من دریافت میکنه و این بازی در کنار صداگذاری عالی و حرفه ایی و گیم پلی رونش, یکی از زیباترین بازیهای ژانر Action Adventure بعد از Assassin's Creed در سال 2008 برای PC هست.

بچه ها من چجوری این غول رو بکشم کمکم کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای شکست دادن این حریف یعنی جنگجو لازمه که اون رو به لبه ها بکشونین و با استفاده از قدرت الیکا اون رو به پایین پرت کنین.

2. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عجب نقدی . ایول خوشم اومد .وقتی گفتی فارسی هم حرف میزنن بیشتر خوشم اومد ! این ایرانیا نشستن برای خودشون یه چیزی میگن . یه نظر من که بهترین بازی دنیا پرنس !!! البته عکسا رو که دیدم از گرافیکش خوشم نیومد . انگار گرافیک شماره 2 بازی خیلی بهتره !! حالا باید بازی رو نصب کنم بعدا تا خودم از نزدیک ببینم !

داره خودمونی میشه baleshtak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من یکی که نفهمیدم

رفته بودم این بازی رو بخرم یارو گفت یک گیگ رم میخاد و کارت گرافیک 512
    ولی رم من 512 هستش و گرافیکم 128!!!
    این بازی روی سیستم من میکشه یا نه؟؟؟؟؟:؟؟؟؟

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب سوالی پرسیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariarman85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

12

درود:
    من تازه دیروز بازی رو گرفتم خیلی باهاش حال کردم به نظر من تنها ضعف بازی آسون بودن بیش از حد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید مثل اینکه نباید درباره این بازی سوال کرد

در مرحله اول همانجا که با اون اهریمن سیاه مبارزه میکند و بعد الیکا میرود وسط دایره و معلق در هوا میماند و زاویه دوربین میچرد

بازی همینطور اونجا برای مدت زیاد میماند و الیکا از اون حالت خارج نمیشود

هر دکمه ای هم که میزنم کاری نمیکند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزی که تو این بازی برام سوال شده بود این بود که ما چرا کلا رو هوا هستیم ! یعنی یه زمین مشخصی وجود نداره همیشه پایین رو که نگاه می کنی ! یه جای تاریکی تا بی نهایت هست ! البته تا موقعی که رسیدم به اون تاور ها و فهمیدم که !!!

شرمنده اگه عکسش یه مقداراتی بزرگه !
    ولی اون جایی که علامت زدم می بینین ! یعنی ما نسبت به سطح کره زمین بالاتریم !!! یعنی درواقع این چهار شهر و اون سرزمین وسطی که درخت اونجاست انگار دنیای بالای ابراست یعنی یه جورایی همون دنیای خدایان که قدیم در روم باستان هم اعتقاد داشتن خدایان بالایه ابرا شهری دارن و اونجا هستن !
    پس در نتیجه این پرنس داشته تو بیابونا راه می رفته و گم شدنش و اون طوفان به خاطر این بوده که از سطح زمین و دنیای معمولی منتقل بشه به دنیای خدایان که بالایه ابراست !
    اون قضیه که دستکشش از کجا اومده من هر چی گوش کردم , فقط یه جایی گفته که اینو پیدا کردم ! همین از یه جایی دیدش خودش اومده بلند کرده !
    در مورد خانوادش هم فقط گفت که پدر و مادرش تو جنگ کشته شدن همین !

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید مثل اینکه نباید درباره این بازی سوال کرد

در مرحله اول همانجا که با اون اهریمن سیاه مبارزه میکند و بعد الیکا میرود وسط دایره و معلق در هوا میماند و زاویه دوربین میچرد

بازی همینطور اونجا برای مدت زیاد میماند و الیکا از اون حالت خارج نمیشود

هر دکمه ای هم که میزنم کاری نمیکند
    دوست عزیز در این قسمت کلید e رو چند بار بزنید مشکل حل میشه.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    آقا من گفتم که بازی هیچ ایرادی نداره ولی یه کوچولو چرا اونم طریقه سیو هاش که تا یه منطق رو پاکسازی نکنی سیو نمیشه و برا دوباره بازی کردن باید از اول همون منطقه شروع کنی. البته اینقدر آسون هست که به راحتی همه مناطق رو رد کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

mosolim عزیز ممنون

یک سوال دیگه اون غولی که باید از پرتگاه بیافتد پایین , نمی افتد پایین

موقعی که زیر پاش هستیم علامت شمشیر زدن یا همان چپ کلیک می آید که من میزنم ولی بازهم نمی افته پایین یعنی زور ما نمیرسه

باید چه کار کنم؟

mer30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •