دوستان ممکنه کمی در مورد خنک کننده های کارت های 4870 صحبت کنید و بگید برای من که می خوام ظرف یکی دو هفته آینده بخرم، چه جزئیات مهمی هست که باید بهشون دقت کنم؟
دوستان ممکنه کمی در مورد خنک کننده های کارت های 4870 صحبت کنید و بگید برای من که می خوام ظرف یکی دو هفته آینده بخرم، چه جزئیات مهمی هست که باید بهشون دقت کنم؟
نه مشکلی بوجود نمیاره. (به جز صدای بالا)
تا وقتی یک کارت Reference می خرید لازم نیست به خنک کننده توجه کنید. همگی مثل هم هستند.
سلام...
من اكثر جاها خوندم كه اين 4850 از 8800 جي تي بهتر و سريعتره....
آيا ممكنه كه اين بالا بودن سرعت در كارت ATI 4850 به دليل حذف شدن مقداري از افكتهاي بازي ها باشه ؟
يا كلا'' AMD مثل سياستي كه روي cpu داره عمل كرده؟ ( دوستان با تجربه مي دونند كه چرا سهم اينتل با قيمت هاي بالا تر نسبت به اي ام دي 65% كل بازار cpu هست )
آخه 800 تا پردازنده ي استريم براي پيكسل شاردر نسخه 4 گذاشته... ولي قيمتش از 8800GT كه 128 تا پردازنده براي پكسل شاردر 4 داره كمي كمتره / هم قيمت هستند ( سوال بر انگيز نيست ؟ )
من بودجه محدودي دارم... و مي خوام كه در خريد اشتباه نكنم... در ضمن من حداكثر بازي ها رو مي خوام روي 1280*1024 اجرا كنم ( چون رزولوشن مانيتور اينه )
آخه بعضی ها رو می دیدم انگار دو تا فن داشت، یا سیستم های خاص شبکه ای یا چیزهای دیگه
Radeon HD 4850بدون شک قوی تر و بهتر از 8800GT هست در همه شرایط ها. رقیب اصلی Radeon HD 4850 در قیمت و کارایی +Geforce 9800 GTX/GTX هست.
8800GT یک محصول Discontinue شده به حساب میاد و به همین دلیل قیمتش در بازار ایران بالاست.
بعضی از مدلها از خنک کننده مرجع استفاده نمی کنند و طبیعتا قیمت بالاتری هم دارند و معمولا اورکلاک هم شده اند. ولی اکثر مدلها همون مدل مرجع هستند و همه مثل هم.
باتائید گفته های stream عزیز این را اضافه کنم که تفاوت 8800 جی تی با 4850 بسیاره ، مخصوصاً اینکه شما در آینده نزدیک دسترسی به فن های خوبی برای اورکلاک کردن این کارت خواهید داشت.
درضمن اگر بخواهید از چند کارت بصورت مولتی جی پی یو بهره ببرید مثلاً(2 عدد 4850) راحت تر میتوانید این کاررا انجام دهید تا 2 عدد 8800
از نظر افکت ها هم هیچ افکتی که حذف نشده هیچ افکت هایی هم بیشتر از سری 8 و 9 انویدیا ساپورت میکند بدلیل اینکه از دی ایکس 10.1 پشتیبانی میکند 4850 و شیدی 4.1 که در آینده مثلا در دی ایکس 11 کاملاً
مشحود خواهد بود.
درمورد قیمت هم چون انویدیا ودتی است که از نظر قدرت کارتهای گرافیکی خود از ATI پیشی گرفته قیمت کارت های خود را بالا قرارداده بود که ATI با عرضه سری جدید کارتهای گرافیکی خود با
قیمتی بسیار پایین تر از کارتهای انویدیا انویدیا را مجبور به پایین آوردن 50 تا 80 دلاری و در بعضی محصولات بیشتر از این مقدار کرد....
Last edited by behradsn; 02-09-2008 at 08:08.
شرکت ASUS کارت HD 4870 با مدار تغذیه جدید و خنک کنندگی بهتر تولید میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از دوست عزيز behradsn و مدير گل انجمن Stream عزيز...
سوال ديگه اي هم داشتم...
چون من يك سيستم واقعا پايين دارم! ( 2.4 سلرون ! ) و مي خوام كه يك سيستم جديد جمع كنم...
سوالاتي هم در رابطه با CPU و ارتباطش با كارت گرافيكي داشتم ....
چند جا خوندم كه طرف ATI 8450 HD گرفته بود.. اما فريم هاش در كريسيس به زير 4-5 فريم رسيده بود.. و طرف مجبور شده بود از جزئيات بازي و افكتها كم كنه تا به فريم قابل بازي كردن برسه...
ادمين هاي اون فرم به ايشون پاسخ داده بودند كه مشكل از ضعف CPU و RAM و... سيستمش هست...
اينجا براي من 2 سوال مطرح مي شه:
اول اينكه آيا وابستگي ATI 4850 HD به CPU بيشتره يا 8800GT ؟
دوم اينكه براي استفاده 100% و ماگزيمم توان اين كارت گرافيك چه CPU پيشنهاد مي شه ؟ ( با حداقل هزينه و بدون در نظر گرفتن اور كلاك )
ممنون.
Last edited by rezidentevilone; 02-09-2008 at 23:55.
مسلما تا وقتی Cpu ضعیف باشه Gpu نمی تونه در سطح مناسب کار کنه. هم 4850 و هم 8800gt و هر کارت گرافیک قوی دیگه ای نیاز به Cpu هم سطح خودشون دارند.
یک کارت گرافیک متوسط می تونه توسط یک Cpu متوسط به سطح مناسب کارایی برسه و یک کارت گرافیک قوی هم به همون نسبت نیاز به Cpu قوی تری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)