تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 196 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه TicTak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اطلاعات بسیار توووپ و به روزی توی این انجمن بدست اوردم. از مدیران و کاربرای این انجمن صمیمانه تشکر میکنم.
    من از کسپر استفاده می کنم. خیلی عجیب بود یه مدت شدیدا سیستم رو اشغال میکرد. تا خسته شدم پاک کردم و Nod 32 نصب کردم. تو 5 دقیقه بعد از نصب . خودش 2 تا ویروس پیدا کرد . پاک کرد. سرعت سیستم هم الان خوبه!

یه پیشنهاد: هر ماه یا هر 2 ماه یک بار مدیرای خود این بخش . بهترین آنتی رو معرفی کنن و آخرین ورژنش رو هم برای دانلوذ قرار بدن.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Persian.Boy جان حالا با این نظر شما من از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم تا امنیت بهتری داشته باشم

امنیت بهتر رو شما تعیین میکنید نه آنتی ویروس. شما با داشتن یک فایروال مناسب بدون آنتی ویروس هم میتونید از

آلوده نشدن سیستمتون تا حد 98 درصد محافظت بکنید اما محافظت 98 درصدی اونم توسط فقط یک فایروال نیاز به مهارت

ها و آگاهی های لازم به خودشو داره.

از این دوازده تا واقعا کدوم بدرد بخوره
    بدرد بخور ...

همه شون بدرد یک کاری میخورند که ساخته شدند. فکر میکنید اگر به یکی از متخصصان امنیتی مک آفی بگید برنامه

های شما به درد نمیخورند چه جوابی میشنوید؟

اما اگر با دلایلی که دارید بگید آنتی ویروس شما از لحاظ امنیتی ضعیف تر از بقیه آنتی ویروسهاست اونوقت قضیه

فرق میکنه.

همه آنتی ویروسها و هر نرم افزاری که براش زحمت کشیده شده بدرد میخورند. مثلا شاید من و شما اصلا کار با

برنامه فتوشاپ رو بلد نباشیم و به نظرمون مزخرفترین برنامه باشه. اما این دلیل نمیشه که نظر شخصی مون رو قاطی

نظر کلی بکنیم. در کل این برنامه ممکنه بکار خیلی ها بیاد و خیلی ها هم دارند از این راه کاسبی میکنند.

در ضمن دوست عزیز من چون شما رو نمیشناسم . نه میدونم در چه حد سن و سالی هستید ... نه میدونم تجربه تون

از اینترنت کار باهاش چقدره ... نه میدونم سطح اطلاعات و آگاهیتون راجب مسائل امنیتی و کار با برنامه های امنیتی

در چه حدیه.. پس چطور میتونم به شما پیشنهاد بدم برید از یک آنتی ویروس و یا فایروالی که نظر شخصی منه

استفاده کنید.

چیزی که برای من خوبه حتما برای شما خوب نیست. و بر عکس شاید برنامه ای که برای شما مناسب باشه برای من

مناسب نباشه. من خودم طبق نیاز هایی که دارم از این برنامه ها استفاده میکنم.

Anti-Virus

NOD32 بصورت فعال

Avira AntiVir بصورت غیر فعال اما گزینه راست کلیک رو برای اسکن فایل ها فعال کردم. همچنین آپدیت اتوماتیک

Anti Spyware

A-Squared 3.0 غیر فعال. اسکن دستی همراه با کلیک راست.

AVG-Anti Spyware 7.5 غیر فعال . اسکن دستی حداقل هفته ای یک بار یا در مواقع ضروری.

Spyware Doctor 5 غیر فعال . اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

SuperAntiSpyware Professional غیر فعال. اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

Firewall

Outpost Pro همراه با فعال بودن Anti Spyware داخل خودش و همه پلاگین های موجود. اعم از ..

NO Ads
    NO Cookies فقط برای سایت هایی که میدونم مطمئن هستند باز کردم.
    NO ActivX فقط برای بعضی سایت ها باز گزاشتم.
    NO Referrer برای بعضی سایت ها باز است.
    NO JavaScript برای بعضی انجمن ها و سایت های خرید اینترنتی باز است.
    NO Scripting ActivX برای همه سایت ها بغیر از مایکروسافت بسته است.

Other Security Software

ProcessGuard برای محافظت از پروسه های در فعال و عیر فعال. جلوگیری از اجرا شدن برنامه ها و یا فایل های

ناشناس. جلوگیری از نصب هیچ گونه درایو بدون اجازه قبلی از خودم. جلوگیر از نصب و تعییر هیچ برنامه ای. و

جلوگیری از رستارت شدن سیستم بدون اجازه قبلی و غیره ...
    Last edited by Persian.Boy; 03-09-2007 at 19:11.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

امنیت بهتر رو شما تعیین میکنید نه آنتی ویروس. شما با داشتن یک فایروال مناسب بدون آنتی ویروس هم میتونید از

آلوده نشدن سیستمتون تا حد 98 درصد محافظت بکنید اما محافظت 98 درصدی اونم توسط فقط یک فایروال نیاز به مهارت

ها و آگاهی های لازم به خودشو داره.

بدرد بخور ...

همه شون بدرد یک کاری میخورند که ساخته شدند. فکر میکنید اگر به یکی از متخصصان امنیتی مک آفی بگید برنامه

های شما به درد نمیخورند چه جوابی میشنوید؟

اما اگر با دلایلی که دارید بگید آنتی ویروس شما از لحاظ امنیتی ضعیف تر از بقیه آنتی ویروسهاست اونوقت قضیه

فرق میکنه.

همه آنتی ویروسها و هر نرم افزاری که براش زحمت کشیده شده بدرد میخورند. مثلا شاید من و شما اصلا کار با

برنامه فتوشاپ رو بلد نباشیم و به نظرمون مزخرفترین برنامه باشه. اما این دلیل نمیشه که نظر شخصی مون رو قاطی

نظر کلی بکنیم. در کل این برنامه ممکنه بکار خیلی ها بیاد و خیلی ها هم دارند از این راه کاسبی میکنند.

در ضمن دوست عزیز من چون شما رو نمیشناسم . نه میدونم در چه حد سن و سالی هستید ... نه میدونم تجربه تون

از اینترنت کار باهاش چقدره ... نه میدونم سطح اطلاعات و آگاهیتون راجب مسائل امنیتی و کار با برنامه های امنیتی

در چه حدیه.. پس چطور میتونم به شما پیشنهاد بدم برید از یک آنتی ویروس و یا فایروالی که نظر شخصی منه

استفاده کنید.

چیزی که برای من خوبه حتما برای شما خوب نیست. و بر عکس شاید برنامه ای که برای شما مناسب باشه برای من

مناسب نباشه. من خودم طبق نیاز هایی که دارم از این برنامه ها استفاده میکنم.

Anti-Virus

NOD32 بصورت فعال

Avira AntiVir بصورت غیر فعال اما گزینه راست کلیک رو برای اسکن فایل ها فعال کردم. همچنین آپدیت اتوماتیک

Anti Spyware

A-Squared 3.0 غیر فعال. اسکن دستی همراه با کلیک راست.

AVG-Anti Spyware 7.5 غیر فعال . اسکن دستی حداقل هفته ای یک بار یا در مواقع ضروری.

Spyware Doctor 5 غیر فعال . اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

SuperAntiSpyware Professional غیر فعال. اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

Firewall

Outpost Pro همراه با فعال بودن Anti Spyware داخل خودش و همه پلاگین های موجود. اعم از ..

NO Ads
    NO Cookies فقط برای سایت هایی که میدونم مطمئن هستند باز کردم.
    NO ActivX فقط برای بعضی سایت ها باز گزاشتم.
    NO Referrer برای بعضی سایت ها باز است.
    NO JavaScript برای بعضی انجمن ها و سایت های خرید اینترنتی باز است.
    NO Scripting ActivX برای همه سایت ها بغیر از مایکروسافت بسته است.

Other Security Software

ProcessGuard برای محافظت از پروسه های در فعال و عیر فعال. جلوگیری از اجرا شدن برنامه ها و یا فایل های

ناشناس. جلوگیری از نصب هیچ گونه درایو بدون اجازه قبلی از خودم. جلوگیر از نصب و تعییر هیچ برنامه ای. و

جلوگیری از رستارت شدن سیستم بدون اجازه قبلی و غیره ...
    تو اون سیستم دیگه چی میتونه بیاد؟

از لینوکس امن تر شد!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

لینوکس فکر کردی صد در صد امنه؟
    نه جانم لینوکس هم از دست روت کیت های مختلف در امان نیست.شما معلومه با این سیستم عامل کار نکردی ....

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلامpersian boy عزیز.
    گفتید تو تست های av-compara.. از اسپایویرها و ادویر ها استفاده نشده.پس منظور از این other malwares
    چیه؟خوب حالا اگه بخواهیم این آنتی ویروسها رو (منظورم نسخه اینترنت سکیوریتیشونه)از نظر شناسایی این
    دو مورد مقایسه کنیم باید به کدوم تستها مراجعه کنیم؟
    ممنون دوست من

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[COLOR="Navy"]سلام فکر کنم بهترین پست اخیری که می دم همین باشه اما نتایج رو می ذارم و سه آنتی ویروس برتر را الان و بقیه را بعدا مقایسه می کنم!
    همانطور که می بینید رتبه ی اولین آنتی ویروس برتر را BitDefenderکسب کره اما دلایلی که این آنتی ویروس این رتبه را

بدست آورده را با هم مرور می کنیم 1-قیمتی مناسب! 24 دلار که واقعا نسبت به سایر آنتی ویروس ها مناسبه و یکی از نکاتی که در نظر

گرفته شده قیمت آن بوده اما سایر اصول را با هم مرور می کنیم سادگی روش بازدهی<به روز رسانی<نصب آسان<پشتیبانی نرم افزار

همانطور که می بینین این آنتی ویروس یه هارد 80 گیگی رو طی 20 دقیقه اسکن می کنه (البته میزان امنیت تنظیم شده موثر است) نکته ی

قابل توجه هم به روز رسانی ساعتی این آنتی ویروسه

نقاط ضعف عدم حمایت از وب میل و نداشتن فروم برای پرسش سوالات کاربران

نکته :از ویندوز 95 پشتیبانی نمی کنه[/COLOR]

اما رتبه ی دوم متعلق به آنتی ویروس کاسپر(کسپر سکی) می باشد دلیلی که این آنتی ویروس محبوب جایگاه دوم را

دارد قیمت زیاذ آن است قیمت 49 دلاری آن (هر چند بیشترین قیمت آنتی ویروس بین آنتی ویروس های برتر نیست) ولی باعث شده جایگاه

دوم را از آن خود کند.

نقاط قوت این نرم افزار هم مانند آنتی ویروس قبلی است با این تفاوت که هارد دیسک 80 گیگی را در 8 دقیقه اسکن می کند!!

یکی از نقاط ضعف نسبت به آنتی ویروس اول اینه که از رجیستری در هنگام شروه محافظتی به عمل نمی یاره و به اصطلاح Registry

Startup Protection نداره.

از ویندوز 95 پشتیبانی نمی کنه.

اما سومین جایگاه متعلق است به ناد .نادی که می دونم طرفداران خودش رو داره اما ضعف اصلی این نرم افزارآپدیت شدن

اونه می بینین که دو آنتی ویروس قبلی به روز رسانی ساعتی دارن!اما ناد آپدیتش در هنگاه لزومه! و یه هارد 80 گیگی رو در 24 دقیقه اسکن می کنه

عدم محافظت و حمایت (از لحاظ اسکن) از فایل های شیر شده و p2pها عدم پشتیبانی از Registry Startup Protection و

WebMail Protection که توضیح دادم. یه ضعف خیلی خیلی بزرگ به نظر من همونطور که اومده در نتایج عدم تخمین زمان اسکنه! که البته Live chat در برابر اون ضعف کوچیکی به حساب می یاد

یک نکته< هر چند آنتی یورسی که رتبه ی اول رو داره بهترین شناخته شده اما زیاد جالب عمل نمی کنه و بعضی اوقات

قابلیت پاکسازی ویروس را به طور کامل نداره حتی شاهد بودم در مقابل بعضی تروجانا هنگ می کنه .

در صورتی که عزیزان تمایل دارن راجع به سایر آنتی ویروس های دیگه 4 تا ده هم بررسی بشه حتما بگن چون الان دیگه خسته شدم

تست انجام گرفته بر روی آخرین ورژن هاست که در قسمت جزئیات مشهوده است
    Last edited by shahedi; 07-09-2007 at 02:11.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[COLOR="Navy"]سلام فکر کنم بهترین پست اخیری که می دم همین باشه اما نتایج رو می ذارم و سه آنتی ویروس برتر را الان و بقیه را بعدا مقایسه می کنم!
    همانطور که می بینید رتبه ی اولین آنتی ویروس برتر را BitDefenderکسب کره اما دلایلی که این آنتی ویروس این رتبه را

بدست آورده را با هم مرور می کنیم 1-قیمتی مناسب! 24 دلار که واقعا نسبت به سایر آنتی ویروس ها مناسبه و یکی از نکاتی که در نظر

گرفته شده قیمت آن بوده اما سایر اصول را با هم مرور می کنیم سادگی روش بازدهی<به روز رسانی<نصب آسان<پشتیبانی نرم افزار

همانطور که می بینین این آنتی ویروس یه هارد 80 گیگی رو طی 20 دقیقه اسکن می کنه (البته میزان امنیت تنظیم شده موثر است) نکته ی

اما رتبه ی دوم متعلق به آنتی ویروس کاسپر(کسپر سکی) می باشد دلیلی که این آنتی ویروس محبوب جایگاه دوم را

دارد قیمت زیاذ آن است قیمت 49 دلاری آن (هر چند بیشترین قیمت آنتی ویروس بین آنتی ویروس های برتر نیست) ولی باعث شده جایگاه

دوم را از آن خود کند.

نقاط قوت این نرم افزار هم مانند آنتی ویروس قبلی است با این تفاوت که هارد دیسک 80 گیگی را در 8 دقیقه اسکن می کند!!

یکی از نقاط ضعف نسبت به آنتی ویروس اول اینه که از رجیستری در هنگام شروه محافظتی به عمل نمی یاره و به اصطلاح Registry

اما سومین جایگاه متعلق است به ناد .نادی که می دونم طرفداران خودش رو داره اما ضعف اصلی این نرم افزارآپدیت شدن

اونه می بینین که دو آنتی ویروس قبلی به روز رسانی ساعتی دارن!اما ناد آپدیتش در هنگاه لزومه! و یه هارد 80 گیگی رو در 24 دقیقه اسکن می کنه

عدم محافظت و حمایت (از لحاظ اسکن) از فایل های شیر شده و p2pها عدم پشتیبانی از Registry Startup Protection و

WebMail Protection که توضیح دادم. یه ضعف خیلی خیلی بزرگ به نظر من همونطور که اومده در نتایج عدم تخمین زمان اسکنه! که البته Live chat در برابر اون ضعف کوچیکی به حساب می یاد

یک نکته< هر چند آنتی یورسی که رتبه ی اول رو داره بهترین شناخته شده اما زیاد جالب عمل نمی کنه و بعضی اوقات

قابلیت پاکسازی ویروس را به طور کامل نداره حتی شاهد بودم در مقابل بعضی تروجانا هنگ می کنه .

در صورتی که عزیزان تمایل دارن راجع به سایر آنتی ویروس های دیگه 4 تا ده هم بررسی بشه حتما بگن چون الان دیگه خسته شدم

سلام دوست من

ممنون بابت زحماتی که در این انجمن می کشید و نیز وقتی که برای تهیه این مطلب گذاشته اید ولی متاسفانه نتایج

این سایت اصلا معتبر نیست صاحبان این سایت به گرفتن پول و تبلیغ دروغ در مقابل پول متهمند حتی سایت معتبر

Spywarewarrior آنها را در زمره سایتهایی که اصطلاحا Rogue ( به معنی دغل) نامیده می شوند قرار داده است :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر جند نسبت به سالهای قبل کمی نتایج خود را تغییر داده است تا زیاد تابلو نباشد ولی هنوز اطلاعاتی که در مورد

اکثر این محصولات گذاشته است درست نیست شما کافی است به مطالب مربوط به هر آنتی ویروس نگاه کنید مثلا

این سایت مثلا کاسپرسکی نسخه 7 را تبلیغ کرده است ولی مطالبش همانی است که در مورد نسخه 5 سه سال

پیش نوشته بود حتی به خودش زحمت تغییر دادن شکل برنامه را هم نداده است و شکلهایی را که از صفحه اصلی

برنامه گذاشته است مربوط به نسخه 5 کاسپرسکی است و حتی اگر توضیحات مربوط به تنظیمات آن را بخوانید می بینید

که هیچ کدام با کاسپرسکی 7 نمی خواند ( البته سال قبل از این هم بدتر بود حالا خدا پدرشان را بیامرزد بعضی از

مطالب خیلی تابلو را حذف کرده اند و برای کم کردن شک و شبهه بعضی نتایج را تغییر داده اند. )

8. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوم را از آن خود کند.

از زحمتی که برای اماده کردن این مطلب کشیدی ممنونم
    اما من یه بار دیگه هم گفتم که سایت topten مرجع معتبری برای تست و انتخاب آنتی ویروس نیست و حتی خود شرکت های آنتی ویروس این انتخاب ها رو خیلی مد نظر قرار نمی دن
    الان دو سایتی که به طور تخصی تست انتی ویروس ها رو هر دو ماه انجام میدن یکی سایت ویروس بولیتن است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یکی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    است
    حتی شما در همین تست یه چیز خیلی عجیب میبینید و اونم سرعت اسکن آنتی ویروس nod32 است فکر میکنم تمام کسایی که از آنتی ویروس های مختلف استفاده کردن می دونند این آنتی ویروس یکی از سریعترین آنتی ویروس های دنیا است ( به همراه antivir) من خودم از کسپر به صورت فعال و نود به صورت غیر فعال استفاده میکنم در اسکن کامپیوتر من با هارد 250 گیگ که حدود 150 گیگ اطلا عات داره و cpu core2duo E6400 و 3 'گیگ رم آنتی ویروس ناد 32 با کامل ترین تنظیمات 30 دقیقه زمان میبره و کسپر هم با ماکزیمم تنظیمات حدود 65 دقیقه از بقیه دوستان هم میخوام یه بار سرعت این دو آنتی ویروس رو مقایسه کنند تا بدونن یه جای کار ایراد داره
    در مورد آپدیت هم چون آنتی ویروس ناد32 از هوش مصنوعی فوق العادهای بر خوردار است نسبت به بقیه آنتی ویروس ها کمتر به آپدیت SIGNATURE احتیاج داره برا همین هم آپدیت های کمتری داره اما بیت دفندر و کسپر بیشتر به دیتا بیسشون وابسته اند.
    در ضمن ناد32 تنها آنتی ویروسی است که نزدیک به 8 سال در تست VB حتی یک ویروس از نوع خطرناک رو نادیده نگرفته . با 44 نشان VB100 از سایرین برتره
    البته آنتی ویروس کسپر هم خصوصا در بخش تست دیتا بیس که به ONDEMAND معرف است بسیار فوق العاده ظاهر شده و در اکثر تست های سایت AV-COMPARATIVES نشان ADVANCED+ گرفته در اخرین تست این سایت که به دیت بیس مربوط میشد هر دو انتی ویروس NOD32 و کسپر نشان +ADVANCED گرفتن اما کسپر با کمی کارایی بالاتر
    در تست قبلی که کربوط به هوش مصنوعی بود فقط NOD32 نشان +ADVANCED گرفت با شناسایی 68 در صدی در این تست کسپر شناسایی 9 در صدی و بیت دیفند شناسایی 48 درصدی داشتند اما هر دو نشان STANDARD گرفتند و اون هم به این دلیل بود که بیت دفندر FALSE POSITIVE بالایی داشت یعنی بعضی از فایل های سالم رو هم ویروس شناسایی کرده بود.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

لینوکس فکر کردی صد در صد امنه؟
    نه جانم لینوکس هم از دست روت کیت های مختلف در امان نیست.شما معلومه با این سیستم عامل کار نکردی ....
    نه عزیز دل
    روی سیستم من الان لینوکس نصبه.
    منظورم نسبت به ویندوز بود خوشگل پسر!

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    ولی به نظر من الان بهترین آنتی ویروس McAfee VirusScan Enterprise 8.5 هست از همه لحاظ کامل هست
    اگر این حرف من را قبول ندارید فقط برای یک ماه روی سیستم نصب کنید بعد کارایی آن را ببینید
    من 10 ماه هست که از این آنتی ویروس در شبکه استفاده می کنم و تا حالا هیچ کدام از سیستم ها ویروسی نشده است
    ولی قبلا از هر آنتی ویروسی که فکرش را بکنید استفاده کردم ولی هفته ای 100 تا 150 تا ویروس روی دستگاه ها بود
    این آنتی ویروس حرف نداره فقط برای یک بار امتحان کنید و کاری به رتبه بندی نداشته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •