تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 1004 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه deldare_ashegh30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دو ساله که از ترکانت گرفتم از همشون بهتره از نظر پشتیبانیم حرف نداره از پارس انلاین اصلا نگیرید مخابراتم که .....
    با عرض پوزش من مثل سگ پشیمونم که هنوز مشترک ترکانت هستم و در سر این ما دیگه از این شرکت در میام !
    ترکانت تنها چیزی که بهش مینازه پشتیبانیشه در حالی که پشتیبانی در کل ماه شاید(نهایتا) 2-3 بار به درد آدم بخوره .و همه شرکتها موظف به پشتیبانیه سرویسشون هستن وهمشون این کارو انجام میدن فقط ترکانت یکم سریعتر و راحت تره ... همین !
    اما ایراد های این شرکت :
    1-با سرویس 128 در بهترین حالت 14 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه این در حالیه که توی شرکتهای رقیب با سرویس 128 سرعتت دانلودت یه چیزیه بین 50 تا 250 کیلوبایت بر ثانیه هستش !
    2-پینگی که شرکت ترکانت میده در بهترین حالت 280 هستش با نوسانات بسیار بالا و تایم اوت های متعدد ، در حالیکه پینگ در شرکتهای رقیب به طور ثابت و دقیق 200 تا 205 هست بدون تایم اوت (اگرم تایم اوت باشه خیلی خیلی کمه و اصلا قابل مقایسه نیستش)
    3-ترکانت تا همین یکی 2 ماه اخیرم اصلا شبانه رایگان نمیداد دیگه دید که افتضاح از قافله عقب مونده مجبوری اینم اضافه کرد !
    4-به جرات میتونم بگم قیمتهای ترکانت در ارومیه بالاترین قیمت ممکن هستش و زمانی که حضوری میری شرکت تا تمدید کنی باید درصدی رو هم به عنوان مالیات و عوارض شهرداری و .... بدی ! یعنی وقتی رو کاغذ نوشتن این تعرفه 19 تومن شما باید 20 تومن بدید!
    حالا شما اگه میخوای فقط به خاطر پشتیبانیش خودتو به این شرکت دلگرم کنی همینجا بمون ولی این و بدون تو هر زمینه ای اول کیفیت حرف اول رو میزنه بعد پشتیبانی !

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

میشه بگی چی تو کلته؟

اکسپلوررت رو باز کن و بزن 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم میشی.

مودمت رو بزار روی حالت پی پی او (بریج نباشه) یعنی یوزر و پسورد ای دی اس الت رو سیو بکن توی مودمت (این طوری وقتی ویندوز بالا میاد مستقیم توی اینترنت هستی)

برو به قسمت استاتوس اونجا آدرس آی پی و دی ان اس رو مینیویسه.

دی ان اس هم سروری هست که وقتی آدرس یه سایت رو میزنی اول میره روی اون کامپیوتر چک میشه و با توجه به اسم سایت آی پیش رو مشخص میکنه و بعد ارتباط آی پی تو و اون ای پی رو برقرار میکنه تا تو بتونی اون سایت رو باز کنی و ببینی.
    راستش بازم نفهمیدم چی گفتی !!!!
    بچه ه ا من رفتم سایت مخابرات یکم دست کاری کردم بالاخره صفحه این مدیریت فضا ( محدودیت دانلود ) رو پیدا کردم ولی هیچی ازش نفهمیدم !!!! ببینید میتونید بفهمید اینجا چی نوشته ؟؟؟

فقط جون من ، من نمیدونم اینا چیه بر ندارین از روی اینا منو ه ک کنین ها

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

راستی این کاری شما گفتین که برم توی استاتوس ببینم من توی ایکس پی بلدم ولی الان متاسفانه ایکس پی ندارم و با سون کار میکنم.
    توی سون باید چکار کنم ؟ من تنظیماتم روی مودم سیو هست ( همون طوری که شما گفتین ) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با عرض پوزش من مثل سگ پشیمونم که هنوز مشترک ترکانت هستم و در سر این ما دیگه از این شرکت در میام !
    ترکانت تنها چیزی که بهش مینازه پشتیبانیشه در حالی که پشتیبانی در کل ماه شاید(نهایتا) 2-3 بار به درد آدم بخوره .و همه شرکتها موظف به پشتیبانیه سرویسشون هستن وهمشون این کارو انجام میدن فقط ترکانت یکم سریعتر و راحت تره ... همین !
    اما ایراد های این شرکت :
    1-با سرویس 128 در بهترین حالت 14 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه این در حالیه که توی شرکتهای رقیب با سرویس 128 سرعتت دانلودت یه چیزیه بین 50 تا 250 کیلوبایت بر ثانیه هستش !
    2-پینگی که شرکت ترکانت میده در بهترین حالت 280 هستش با نوسانات بسیار بالا و تایم اوت های متعدد ، در حالیکه پینگ در شرکتهای رقیب به طور ثابت و دقیق 200 تا 205 هست بدون تایم اوت (اگرم تایم اوت باشه خیلی خیلی کمه و اصلا قابل مقایسه نیستش)
    3-ترکانت تا همین یکی 2 ماه اخیرم اصلا شبانه رایگان نمیداد دیگه دید که افتضاح از قافله عقب مونده مجبوری اینم اضافه کرد !
    4-به جرات میتونم بگم قیمتهای ترکانت در ارومیه بالاترین قیمت ممکن هستش و زمانی که حضوری میری شرکت تا تمدید کنی باید درصدی رو هم به عنوان مالیات و عوارض شهرداری و .... بدی ! یعنی وقتی رو کاغذ نوشتن این تعرفه 19 تومن شما باید 20 تومن بدید!
    حالا شما اگه میخوای فقط به خاطر پشتیبانیش خودتو به این شرکت دلگرم کنی همینجا بمون ولی این و بدون تو هر زمینه ای اول کیفیت حرف اول رو میزنه بعد پشتیبانی !
    منم طرف نگه نمی دارم یه ماه از پارس انلاین گرفتم افتضاح بود حالا نمی دونم چجوریه الان.
    خب پس اگه میشه به نظرتون بهترین شرکت ارایه سرویس رو بگید من برم یه مدتم اونو امتحان کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم طرف نگه نمی دارم یه ماه از پارس انلاین گرفتم افتضاح بود حالا نمی دونم چجوریه الان.
    خب پس اگه میشه به نظرتون بهترین شرکت ارایه سرویس رو بگید من برم یه مدتم اونو امتحان کنم.
    والا من خودم خیلی گیر کردم بین پارس آنلاین یا ماکس نت کدوم و انتخاب کنم ، هنوز به نتیجه ی مناسبی نرسیدم !
    چندین بارم از بچه های اینجا کمک خواستم کسی کمک خاصی نکرد ، چیزی که قطعی هستش اینه که این ماه از ترکانت در میام
    شما چرا میگی پارس آنلاین افتضاح بود؟از چه لحاظ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

قطعیشون زیاد بود پشتیبانی نداشتن و خیلی حجم کم می دن من فردا میرم مکس نت ببینم چطوریاست شما ادرسشو داری البته می گن شاتلم بد نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا دوستای من تو پارس آنلاین که خیلی راضی بودن ....
    ماکس نت فعلا گزینه خوبیه ، احتمال زیاد منم بیام اونجا
    آدرس : فلکه مخابرات ، ساختمان شمس ، طبقه 6

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

من فکر کنم دوستانی که میانی سوال میپرسن فقط صفحه آخر را میخونن من نزدیک چهار برا آدرس مکس نت رو نوشتم تو این تاپیک باز شما میای آدرس میخوای لطفا دو سه صفحه قبل را هم بخونید

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستش بازم نفهمیدم چی گفتی !!!!
    بچه ه ا من رفتم سایت مخابرات یکم دست کاری کردم بالاخره صفحه این مدیریت فضا ( محدودیت دانلود ) رو پیدا کردم ولی هیچی ازش نفهمیدم !!!! ببینید میتونید بفهمید اینجا چی نوشته ؟؟؟

فقط جون من ، من نمیدونم اینا چیه بر ندارین از روی اینا منو ه ک کنین ها

راستی این کاری شما گفتین که برم توی استاتوس ببینم من توی ایکس پی بلدم ولی الان متاسفانه ایکس پی ندارم و با سون کار میکنم.
    توی سون باید چکار کنم ؟ من تنظیماتم روی مودم سیو هست ( همون طوری که شما گفتین ) .
    یه بار دیگه با دقت بخون متوجه میشی!

با توجه به عکس معلوم میشه که سه ماهه گرفتی از تاریخ 22 آبان تا 22 بهمن.
    کل اعتبارت 4000 بوده که خیلی خوب مصرف کردی (یعنی حجمت رو خوب مدیریت کردی)
    به طور تقریبی میشه گفت در عرض 70 روز 3000 اعتبار مصرف کردی و الان واسه 20 روز باقی ماندت 1000 تا اعتبار داری تا مصرف کنی.

بعید نیست شاید هم من خودم ه کت کردم!

تنظیمات مودم مستقل از نوع ویندوز هست!

تو که بچه تهرون هستی قاطی ما نشو! بدو برو تو کوچه خودتون بازی کن

کلا نمیشه گفت بهترین ISP کدمشون هست. هر کدوم که مشتریش کمتر باشه سرعت و پینگش هم بهتر هست. نمونه کوچیکش رو یه کافی نت در نظر بگیر هر چی شلوغ تر باشه وضع سرعت خرابتر میشه (البته اگه صاحب خود کافی نت خودش چیزی دانلود نکنه!)
    Last edited by Squall Leonhart; 25-01-2011 at 17:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کی گفته من بچه تهرونیم؟نه به اسمم می خوره نه به نوشتنم!تو پروفایل همینجور زده بودم که عضو شم الان عوض می کنم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

کی گفته من بچه تهرونیم؟نه به اسمم می خوره نه به نوشتنم!تو پروفایل همینجور زده بودم که عضو شم الان عوض می کنم!!!!
    تو این 4 سال فرصت نشد عوض کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •