اصلا کسی سر نمیزنه ؟
اصلا کسی سر نمیزنه ؟
من یک کتاب را اسکن کردم و تبدیل به یک فایل pdf شده است.وقتی می خوام از یک قسمتی از آن کپی کنم به صورت عکس کپی می شود در ورد ولی قابل ویرایش نیست؟ علت چیست د ر حالیکه بعضی از ebook ها که خودم اسکن کردم یا از سایت گرفتم این مشکل را ندارند و به راحتی در نرم افزاری مثل ورد قابل ویرایش می باشد.
با تشکر
سلام.برای تبدیل pdf فارسی به word از pdfgrabber استفاده کردم تا حدودی خوب بود ولی حروف بعضی از کلمات جا به جا شده.راه حلی واسه این مشکل وجود نداره؟
برنامه های دیگه ای هم امتحان کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم.برنامه فارسی در این زمینه وجود نداره؟
چرا میخواین pdf to word کنید ؟ صرفا جهت ویرایش ؟
اگه آره ،
بهتون نرم افزار adobe acrobate pro 11 رو پیشنهاد میدم
که با اون میتونید کلیه فایل های پی دی اف رو بطور کامل ویرایش کنید
با این نرم افزار انگار که توو محیط ورد هستید
فقط باید فعل خواستن رو صرف کنید![]()
برای ویرایش و کپی برداری از متن و تغییر فونت.ولی در کل میخواستم تبدیل به word بشه.
منظورتون همون Adobe Acrobat XI Pro هست دیگه؟
آره منظورم همین بود
،،
واسه تبدیل به ورد فکر کنم باید هرچی فونت فارسی هست نصب کنید تا بدون مشکل به ورد تبدیل شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام من قبلا کتابهایی با فرمت پی دی اف رو دانلود کردم و رو کامپیوترم باز میکردم مشکلی نداشت ولی اشتباها تنظیمات رو دستکاری کردم حالا دیگه فایل کتابهاباز نمیشه و وقتی میخوام فایل رو باز کنم خطا میده چه کارکنم درست بشه![]()
سلام بر شما
از چه نرم افزاري واسه خواندن PDF استفاده ميكنيد ؟
با تمام فايل هاي PDF همين مشكل رو داريد يا فقط كتب ؟
متن خطا رو يا عكس بگيريد يا بنويسيد
سلام یک راهش استفاده از امکان OCR در Acrobat Pro هست که به شما امکان انتخاب متون اسکن شده رو میده. Tools>Recognize Tex>In This File
که البته فکر نمی کنم برای متون فارسی بدرد بخوره!
سلام.
متاسفانه هیچ نرم افزاری نیست که بطور کامل زبان فارسی رو ساپورت کنه و همه ی نرم افزار ها پایه ی انگلیسی دارند و فقط میتونید ویرایش انجام دهید برای تبدیل به ورد توی هرکدوم از نرم افزار ها به نوعی فونت ها بهم ریخته میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)