تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 99 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام اقا رفتم و نصب کردم و گزینه ی فرمت رو هم انتخاب کردم بعد از یه لود دستگاه restart شد و رفت تو یه محیطی شبیه بوت اما با محیط گرافیکی بهتر ( مال همین پاراگون بود ) داشت فکر کنم فرمت میکرد چون مقدار read ها و تایم گذشته از شروع و ... هم بود که یهو سیستم eror داد که مشکلی پیش اومده و باید restart بشه دستگاه , بعد از restart دستگاه بالا نمیاد و مینویسه :

NTLDR IS MISSING

PREES CTRL + ALT + DEL

هر چی هم RESTART میکنی همین رو میگه , تو بوت هم اینو میگه ...

خلاصه بدبخت شدیم رفت ... الانم با دستگاه بروبکس دارم مینویسم ....دی

چکار باید کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام اقا رفتم و نصب کردم و گزینه ی فرمت رو هم انتخاب کردم بعد از یه لود دستگاه restart شد و رفت تو یه محیطی شبیه بوت اما با محیط گرافیکی بهتر ( مال همین پاراگون بود ) داشت فکر کنم فرمت میکرد چون مقدار read ها و تایم گذشته از شروع و ... هم بود که یهو سیستم eror داد که مشکلی پیش اومده و باید restart بشه دستگاه , بعد از restart دستگاه بالا نمیاد و مینویسه :

Ntldr is missing

prees ctrl + alt + del

هر چی هم restart میکنی همین رو میگه , تو بوت هم اینو میگه ...

چکار باید کرد ؟
    اقا دقیقا همین مشکل هم واسه من پیش اومده:

اقا ممنون...ولی یه log از کارهایی رو کردم اینجا میزارم شاید شما بهتر فهمیدین مشکل از کجاست...
    ببیند همون اول که ویستا کارخونه ای روش نصب بود 2تا درایو داشت:
    اولی که ویستا و برنامه ها روش بودن...
    دومی هم که همون ریکاوری
    بعد من از طریق پاراگون درایو سی رو به دوتا درایو 100گیگی و 123گیگی تبدیل کردم...و بعد از اون ظاهرا چندتا فایل سیستمی رو پاک کرده بود و ویستا بوت نمی شد...منم از طریق ریکاوری ویستا رو برگردوندم..

بعد خواستم 7 رو نصب کنیم ولی به جای اینکه از رو خود ویستا نصب کنم ، از طریق بوت نصب کردم...
    ویندوذ خوبی بود ولی درایور 9600 رو نصب نکرده بود من سعی کردم از طریق درایورهای موجود برای ویستااین کار رو کنم ولی نشد...در نتیجه اومدم که ریکاور کنم ولی قبل از اون از طریق پاراگون حدود 40 گیگ از درایو سی رو به درایو دی دادم!...از همینجا بود که مشکلات شروع شد...بعد خواستم ریکاور کنم نشد ، خواستم دوباره ویندوذ7 رو نصب کنم نشد خواستم ویستا دیگه ای رو نصب کن نشد،
    تو نصب ویندوذ 7 موقعی که درایو رو انتخاب می کنی بعد پیغام میده...
    ولی واسه ریکاوری بعد اذ اینکه ویندوذ لود تموم میشه یا ریست میشه یا همون پیغام صحفه ابی معروفه رو میده...
    به نذر من این پاراگون یه کاری کرده که اون پارتیشنهای ویرایش شده رو غیر قابل دسترس کنه واسه ویندوذ
    باتشکر نیما

راستی لپتاپ من hp dv5 1135ee هست و دیسک همراه اون نبود...
    متاسفانه من اذ هارد ریکاوری نگرفتم..

--------------
    این کار رو که شما فرمودید از طریق ویستا و ریکاور اصلا قبل اذ اینکه به اونجا برسیم یا ریست می کنه یا همون پیغام رو میده ولی روی 7 الان دارم تست می کنم..

-----
    روی 7 هم هارد رو میشناسه و درایوها رو نمایش میده ولی موقعی که درایو رو انتخاب می کنم بعد یه مدت یه پیغام میده که برنامه ستاپ نمیده فایل مورد نیاذ رو پیدا کنه/یا فایله مشکل داره ...در صورتی که دیسک ویندوذ7 کاملا تمییذه ....
    یک سوال دیگه هم داشتم :
    ایا امکان داره پارتیشن ریکاوری ویروس گرفته باشه؟!!
    Last edited by Capcom; 15-02-2009 at 09:20.

داره خودمونی میشه day777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همین تنها راهه ... به پارتیشن ریکاوری هم ربطی نداره
    من كه پارتيشين بندي كرده بودم و اشكالي نداشت فقط نمي تونستم ايكس پي رو اون موقع همراه با ويستا ارجينال نصب كنم . رفتم ايكس پي ريختم روش موقع پارتيشن بندي يه درايو مخفي ريكاوري 10 گيگ بود حذف كردم الان هم ايكس پي همراه با ويستا يا سون به راحتي نصب ميكنم مشكل نيست فقط ديگه نميتونم اون ويستا ارجينال رو از رو دي وي دي برگردونم گفتم كه تو ريكاوري سنتر ارور 403 ميده. شما فكر ميكنيد هيچ راهي نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

NTLDR IS MISSING

PREES CTRL + ALT + DEL

هر چی هم RESTART میکنی همین رو میگه , تو بوت هم اینو میگه ...

چکار باید کرد ؟
    خوب این رو میگه دیگه ...

ببین ، یک کار بکن ... یک سی دی ویندوز 98 را گیر بیاد یا برنامه Hiren's boot cd و MSDOS رو بیار بالا

بعد بزن :

format C:/u

بزار کامل پارتیشن را فرمت کنه ... تمام مشکلاتت حل میشه

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

هر چی گشتم اینجا 98 گیر نمیاد اگه راه دیگه ای نیست تا ببرمش نمایندگی ......... یه 100 $ رفت تو پاچمون ........دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من از paragon partition manager 9 برای پارتیشن بندی استفاده کردم. می خواستم 20 گیگ از c بردازم و یه پارتیشن جدید ایجاد کنم. (100 گیگ خالی داشت) بعد از انتخاب گزینه ها سیستم ریست شد و بعد که یه مدتی تو محیط بوت پاراگون داشت کار میکرد . خود به خود خاموش شد . دیگه هم بالا نمی آد . لپ تاپ رو که روشن میکنم ازم سی دی ریکاوری می خواد که ندارم . یعنی ویندورم پاک شده کامل ؟؟؟
    چیکار کنم ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من از paragon partition manager 9 برای پارتیشن بندی استفاده کردم. می خواستم 20 گیگ از c بردازم و یه پارتیشن جدید ایجاد کنم. (100 گیگ خالی داشت) بعد از انتخاب گزینه ها سیستم ریست شد و بعد که یه مدتی تو محیط بوت پاراگون داشت کار میکرد . خود به خود خاموش شد . دیگه هم بالا نمی آد . لپ تاپ رو که روشن میکنم ازم سی دی ریکاوری می خواد که ندارم . یعنی ویندورم پاک شده کامل ؟؟؟
    چیکار کنم ؟؟؟

احتمالا هاردت ناک آوت شد ... چون در این مواقع پارتیشن بهم ریخته یا unallocated یا به فرمت های غیرقابل استفاده در میاد ... احتمالا باید ریکاوری بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چیکار کنم ؟؟؟
    اقا دقیقا همین مشکل هم واسه من و روانی جان پیش اومده...
    اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید..
    ریکاوری هم میشه ، بعد اذ لود یا ریست میشه یا ارور صفحه ابی رو میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

احتمالا سیستم با پاراگون مشکل داشته ... مشابه بعضی XPS ها

شما با نسخه بوت نرم افزار acronis disk director چک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا سلام.من امروز بردم این لپ تاپ فکسنی رو واسه پارتیشن،خلاصه گذشت و گذشت (هارد من 320 هست که 280 تا تقریبا خالی هست)میگفتم بعد اقا این سیستم به ما بعد این همه مدت 11گیگا بیشتر جا نداد.نمیدونم چرا.به نظرتون باید چه کنم؟یعنی می صرفه بزنم ویندوز رو از ته قیچی کنم یک Fdisk حسابی کنم؟0البته ریکاوری هم گرفته ام)چه کار کنم به نظر شما دوست خوب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •