پاسخ شما پست بالایی هست![]()
پاسخ شما پست بالایی هست![]()
سلام دوستان من user manual لپتاپمو ندارم از کجا میتونم نوع مدل کنترلر رو پیدا کنم ? کدامیکی از ایناست
CH6M OR ICH7M OR ICH8M OR ICH9M
برای
inspiron dell 1525
sony vgn-nr180e
مرسی
سلام دوستان
تو این دو صفحه xp sp3 برای برندهای مختلف هست
می خواستم بدونم با وجود اینا دیگه مشکل درایور و هارد پیش می یاد یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پک ها همیشه اختصاصی نیستند و همیشه روی تعدادی از لپ تاپ ها کار نمی دهند ...
و در ضمن از همین روش برای ساخت انها استفاده شده است ...
پس خودتان دست به کار شوید که اینها کار بیخود کردند !
با برنامه های everest pro و CPU-Z
در ضمن درایور f6floppy را برای intel matrix mass storage از سایت اینتل بگیرید کافیست![]()
با تشکر از مقاله ی عالیتون
دوستان من مقاله رو دو بار خوندم و تا صفحات هشت تاپیک هم خوندم ولی متاسفانه منه تازه وارد چیزی به اون صورت نفهمیدم
میخاستم قبل از اینکه کارم رو شروع کنم همه ی مراحل رو اماده کنم وچند تا سوال بپرسم بعد وندوز رو نصب کنم
1-از کجا می تونم بفهمم که کانتورهای چیپست متصل هست یا نه ؟4- نکته مهم دیگر این است که بعضی مادربرد ها علاوه بر اینتل از کانکتورهای JMicron S-ATA استفاده می کنند. پس قبل از استفاده از این روش باید ابتدا مطمئن شوید که لپ تاپ یا دسکتاپ شما مستقیما به کانکتورهای چیپست اینتل متصل شده باشد. اگر این شکل نباشد، باید همچنین از JMicron textmode drivers استفاده کرد و انها را به سی دی بوتیبل XP اضافه کرد... این درایور ها را میتواند از لینک
من برا تشخیص هارد برنامه ی EVEREST Corporate Edition که دوستمون REGISTERED USER معرفی کردن استفاده کردم.ایا میشه از طریق همین برنامه فهمید؟اگه بله ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قسمت.
2- من این قسمت رو درست نگرفتم.منظور از تنظیمات سیستم شما باید چک شده باشد چیه؟6- نکته مهم دیگر این است که تنظیمات بایوس سیستم شما باید چک شده باشد که Intel S-ATA mode خوانده میشود و در یکی از حالات زیر است :
IDE Mode = نیاز به Intel textmode drivers نیست
AHCI Mode = نیاز به Intel SATA AHCI textmode driver دارد
RAID Mode = به Intel SATA RAID textmode driver نیز برای نصب نیاز دارد
از کجا باید چک کنم . ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید طوری که منه مبتدی بتونم بفهمم
3-و اخرین سوال چطوری میتونم تشخيص بدم ویندوزم 32 بیتی هست یا 64
شرمنده اگه سوالا خیلی مبتدی یا تکراری بودن:43:
مشخصات لابتوب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد![]()
در مورد سوال اول نگران نباشید این مقاله هم برای pc بود وهم برای نوت بوک ها ... این نکته برای pc هست ... در لپ تاپ کانکتورها مستقیم به واحد Intel matrix mass storage متصل هستند و چیپست مادربرد مستقیم داره اونها رو کنترل میکنه و نیاز به درایور دیگری نیست!
و سوال دوم ، نیازی نیست ... منظور از این قسمت اینه که در لپ تاپ های dell و بعضی سری های hp گزینه ای هست که raid mode و AHCI mode را تبدیل میکنه به ide mode و به sata native mode معروفه ! توی بایوس بگردید هست ... این روش پیشنهاد نمیشه چون سیستم را کند میکنه و اگر برگردانده بشه باعث میشه xp در مواردی بوت نشه ! همان روش دانگرید بهتر هست !
موفق باشید![]()
اگر ویستا هست از کنترل پانل بخش system properties و مشخصات سیستم3-و اخرین سوال چطوری میتونم تشخيص بدم ویندوزم 32 بیتی هست یا 64
در xp هم الان یادم نیست اما توی کنترلپ پانل هست !
با سلام سیستم من میتونه تبدیل به ata بشه حالا نیازی دیگه به این کارا نیست؟
با سلام
دوستان عزیزم من یک مشکل دارم که با این روش که شما گفتید حل نشد
من لپ تاپم مدلsony vaio vgn-373jهست که روش ویندوز ویستای 64 بیت نسبه
من با این روش کاملا راحت با درایور های 32 بینی که داشتم تونستم ویندوز 32 بیت روی سیستمم بریزم
ولی چی شد ؟؟ رم منو 2.4 شناخت در حالی که رمم 4 هست
الان من نمیدونم درایور هاردم رو برای ویندوز 64 بیتی از کجا بیارم با درایور های موجود در تاپیک اول هم کار درست نشد
ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)