تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 1126 اولاول ... 3642434445464748495056961465461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.یه سوال دارم اگه کسی امسال پیام نور ثبت نام کنه میتونه ساله دیگه هم کنکور بده و یا اگه قبول شد میتونه ثبت نام کنه؟
    لطفا جواب بدین.ممنون
    سلام.سوال اولت که بستگی به شرایط سربازیت داره.اگه سال بعد مشمول نباشی می تونی کنکور بدی.اگه دانشجو هم بشی اگه کمتر از 4 ترم خونده باشی می تونی دوباره کنکور بدی.در رابطه با سوال دومت اگه منظورت اینه که سال بعد که کنکور دادی و قبول شدی(گوش شیطون کر!!!) می تونی ثبت نام کنی که همون طور که گفتم اگه زیر ترم 4 باشی می تونی توی دانشگاه جدید هم ثبت نام کنی

سلام بچه ها کسی راجع به پیام نور فراگیر اطلاعات داره؟
    سوالم اینه:
    اگر کسی کاردانی داشته باشه و تو آزمون فراگیر قبول شه واسه کارشناسی اونوقت بعد از فارغ التحصیلیش مدرکش با عنوان فراگیر صادر می شه یا پیام نور معمولی و یه سوال دیگه اینکه قبولیش سخته یا آسون
    لطفا کامل توضیح بدین ... پیشاپیش ممنون

سوال اول رو جوابش رو نمی دونم،ولی سوال دوم رو میشه گفت سخت نیست،فقط مشکله.مشکلش هم اینه که خیلی سخته!!!!
    اگه در رابطه با سختی درساش می گید که یه سریش انصافا سخته.اگه منظور کنکورشه،امسال یه سری تستاش خیلی خفن بود.به نظرم دوره آموزش پرواز nasa یه کم راحتتره!اگه بخوایم بریم فضا تلاش و کوشش کمتری (به قول کسانی که نصیحت می کنند!) نیازه تا ورود به پیام نور.آخرین مطلب این که تازه تمامی سختی هاش بعد ار کنکورشه!مثلا یه نمونش این که اگه پست های قبلی رو خونده باشی،فقط دو هفتس سر گیر هایی که موقع ثبت نام می خوان بدن و مدارکی که باید ببریم داریم صحبت می کنیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم.در کل این هم یه تحفه ایه مثل بقیه.ما که کاردانی نرم افزار از غیر انتفاعی گرفتیم،حالا یه کارشناسی پیام نور هم روش!
    Last edited by hamed_aa; 13-10-2008 at 00:38.

2. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به ...به سلامتی..بخاطر قوت قلبی که دادی سپاسگذارم

پس یعنی همون اول بریم دادگستری و اداره پست دیگه ؟
    کل شهریت چقدر شد ؟
    شلوغ بود ؟

یعنی تا 24 مهر باید مدارک گواهی پیش دانشگاهی رو براشون ببری ؟ آخه چطوری ؟!

آمین بشمار بیشباد
    شرمنده
    والا دادگستری که چرت و پرت پرونده بود
    ولی پست رو باید برید
    شهریه اینا هم که هیچی نمیگن!
    فقط پزونده میگیرن
    انتخاب واحد بعدا هست
    برای منم که اصلا پروندم رو هم نگرفتن
    حالا امروز یه سر برم دانشگاه مرکزی پیامن نور (اصلا نمیدونم کجاس!) ببینیم به کجا میرسیم یا نمیرسیم
    این تهران جنوب هم که بد تنبلن! گواهی اشتغال به تحصیل اگه بدن یکی دو روزی طول میکشه
    خلاصه خدا عاقبت ما رو به خیر کند همی
    پی شد رفتی؟

راستی..امروز رفته بودم آموزشگاهی که ترم 1 رو اونجا بودم..
    مسئولش میگفت امروز یه خانمی که دانشجوی ما بود تماس گرفت گفت تو سایت قبول قطعی شده بودم اما امروز رفتم دیدم همه درسا رو بجز یکی افتادم !!!

نتیجه اخلاقی :

1- زیاد به قبول قطعی بودن خودتون مطمئن نباشید
    2- پس پارسالیا راست میگفتن کسانی هم هستن که با یک درس قبولی اومدن توو
    هه هه هه
    بابا من میگم مشروط شدم ولی فقط ادبیات رو افتادم
    ولی مردم یا 3 تا افتاده قبول قطعی!!! شده بودن
    اینه مملکت!

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شرمنده
    والا دادگستری که چرت و پرت پرونده بود
    ولی پست رو باید برید
    شهریه اینا هم که هیچی نمیگن!
    فقط پزونده میگیرن
    انتخاب واحد بعدا هست
    برای منم که اصلا پروندم رو هم نگرفتن
    حالا امروز یه سر برم دانشگاه مرکزی پیامن نور (اصلا نمیدونم کجاس!) ببینیم به کجا میرسیم یا نمیرسیم
    این تهران جنوب هم که بد تنبلن! گواهی اشتغال به تحصیل اگه بدن یکی دو روزی طول میکشه
    خلاصه خدا عاقبت ما رو به خیر کند همی
    پی شد رفتی؟

هه هه هه
    بابا من میگم مشروط شدم ولی فقط ادبیات رو افتادم
    ولی مردم یا 3 تا افتاده قبول قطعی!!! شده بودن
    اینه مملکت!
    خدا امواتتو بیامرزه داریوش جان از دولتی سر شما ما کارمون راحت راه افتاد !

فکر کنم دیروز که رفتی اعتراض کردی و ...اینا رفتن چندجا استعلام کردن یا از رئیسشون پرسیدن..
    امروز رفتم ثبت نام ، نه تاییدیه خواستن ، نه فرستادنم دادگستری (شاید مهر برابر اصل دانشگاه رو با دادگستری اشتباه گرفتن ..نمیدونم)..
    همه مدارک رو دادم ازم تعهد گرفتن اصل پیشدانشگاهی رو براشون ببرم..تاریخ هم به انتخاب خودم بود منم زدم تا پایان نیمسال دوم 87-88 !!

در کل کارم عرض 1ساعت انجام شد .

دوستان توجه کنن ، اگه مشمولید ، 12 قطعه عکس پشت نویسی شده و اگه کارت پایان یا معافیت خدمت دارید 6 قطعه عکس باید ببرید.امروز همه بخاطر همین چیزا الکی علاف شده بودن .

اصل و کپی دیپلم-پیش دانشگاهی اگه اصل ندارید (دانشجو هستید) باید بهشون تعهد بدید-اگه تازه دبیرستان رو تموم کردید ، فرجه دارید بعدا بیارید اگه 1 سال از پایان تحصیلات دبیرستان میگذره برید دبیرستان و بگیرید .

دوستانی که ورودی بهمن امسال هستن ، همون بهمن باید برای ثبت نام برن اما محض اطمینان برید

خانمهای عزیز دقت کنن عکسهاشون با موازین اسلامی تضاد نداشته باشه ! امروز یه خانمی عکس رنگی اورد که یکم آرایش داشت قبول نکردن.. آقایون هم نرن عکس فشن بدن !

عکسها رو تو پاکت عکس بذارید البته زیاد ضروری نیست اما پیدا کردن یه تیکه کاغذ برای گذاشتن عکسها داخلش ، اونم جایی که صاحاب نداره خیلی سخته !!
    Last edited by !Bikhaneman!; 13-10-2008 at 13:24.

6. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خدا امواتتو بیامرزه داریوش جان از دولتی سر شما ما کارمون راحت راه افتاد !

فکر کنم دیروز که رفتی اعتراض کردی و ...اینا رفتن چندجا استعلام کردن یا از رئیسشون پرسیدن..
    امروز رفتم ثبت نام ، نه تاییدیه خواستن ، نه فرستادنم دادگستری (شاید مهر برابر اصل دانشگاه رو با دادگستری اشتباه گرفتن ..نمیدونم)..
    همه مدارک رو دادم ازم تعهد گرفتن اصل پیشدانشگاهی رو براشون ببرم..تاریخ هم به انتخاب خودم بود منم زدم تا پایان نیمسال دوم 87-88 !!

در کل کارم عرض 1ساعت انجام شد .

دوستان توجه کنن ، اگه مشمولید ، 12 قطعه عکس پشت نویسی شده و اگه کارت پایان یا معافیت خدمت دارید 6 قطعه عکس باید ببرید.امروز همه بخاطر همین چیزا الکی علاف شده بودن .

اصل و کپی دیپلم-پیش دانشگاهی اگه اصل ندارید (دانشجو هستید) باید بهشون تعهد بدید-اگه تازه دبیرستان رو تموم کردید ، فرجه دارید بعدا بیارید اگه 1 سال از پایان تحصیلات دبیرستان میگذره برید دبیرستان و بگیرید .

دوستانی که ورودی بهمن امسال هستن ، همون بهمن باید برای ثبت نام برن اما محض اطمینان برید

خانمهای عزیز دقت کنن عکسهاشون با موازین اسلامی تضاد نداشته باشه ! امروز یه خانمی عکس رنگی اورد که یکم آرایش داشت قبول نکردن.. آقایون هم نرن عکس فشن بدن !

عکسها رو تو پاکت عکس بذارید البته زیاد ضروری نیست اما پیدا کردن یه تیکه کاغذ برای گذاشتن عکسها داخلش ، اونم جایی که صاحاب نداره خیلی سخته !!

هاااااااااااااااااااااااا اا!
    یعنی هر چی بلا بود سره منه بدبخت باید میومد!
    ای بر مردم آزار لعنت

خوب خدا ر وشکر! من که حداقل شنبه ای 4 ساعت و اندی اونجا ول میچرخیدم دنباله کارهای الکیه این نوابغ!

حالا این تهران جنو تنبلی در میارن و اشتغال به تحصیل رو میگن یکی دو روز!!! طول میشکه

تو دانشگاه خودمون 5 دقیقه هم نمیشد!

فقط ذوستان پشته 12 قطعه عکس اسمه خودشون و رشته ی قبولیشون رو بنویسن باید کافی باشه

ای بمیرن اینا
    خوب میمردن همون روزه اول این کارا رو بکنن که ما رو اینهمه اینور اونور نفرستن

راستی امروز رفتم واحده مرکز
    اعتزاض نوشتم که یه درسم رو اصلا تاثیر ندادن و زده سفید
    زنه گفت یه هته حداقل طول میکشه
    گفت باید ثبت نام کنم همینجا تا جوابش در بیاد

من تا به حال حداقل 6-7 بار کنکور دادم و عهد باید همین یه دفه که اینهمه کار و دردسر دیگه هم ریخته سرم این موضوع پیش میمود
    خدایی میبینید این شانس رو؟

8. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این 12 قطعه عکس سیاه سفید باشه یا رنگی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی..یادم رفت بگم :

در مورد معافیت تحصیلی پرسیدم ، گفتن از همین ترم شاملتون میشه

11. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این 12 قطعه عکس سیاه سفید باشه یا رنگی ؟
    منکه عکس رنگی دادم...شما هم بده

13. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستانی که تو پیام نور هستن ، نمرات رو استاد رد میکنه یا سیستمش مرکزی و مثل امتحانات نهاییه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که تو پیام نور هستن ، نمرات رو استاد رد میکنه یا سیستمش مرکزی و مثل امتحانات نهاییه ؟
    تا جایی که من شنیدم استاد فقط نقش سخنگو داره!!یعنی میاد یه چند وقتی در رایطه با کتاب صحبت می کنه،بعد امتحانو پیام نور به صورت سراسری برگزار می کنه!
    اینم از عجایب خلقته دیگه!!

16. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تا جایی که من شنیدم استاد فقط نقش سخنگو داره!!یعنی میاد یه چند وقتی در رایطه با کتاب صحبت می کنه،بعد امتحانو پیام نور به صورت سراسری برگزار می کنه!
    اینم از عجایب خلقته دیگه!!
    البته این از نظر اموزش عالی ، خوبه ..برای ماها بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •