تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 905 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ماشین صفره ها ! دو ماه نیست . مطمئنین ؟
    نه دیگه مطمئن نیستم :(
    شاید از شل بودن اتصالات هست
    البته بگم جنس بوش های خودرو های ایرانخودرو تا اونجایی که من دیدم خیلی بده و تحت فشار خیلی زود خراب میشن

2. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام ! یه سری اطلاعات ( در حد 1خط ) برای این دستگاه ها میخواستم ! البته خودم کم و بیش بلدم ولی چون برای گزارش کار میخوام ، میخوام که دقیق تر باشه ! مثلا این که کارشون چیه و ... ! خیلی کوتاه !
    دستگاه تست دیاگ :دستگاهی هستش بهتره بگم یه کامپیوتر که با اون و نرم افزار داخلی اون اطلاعات واحد ای سی یو ماشین رو میشه خوند و تنظیمات لازم رو بهش داد
    دستگاه بالانس :برای بالانس چرخهای ماشین به کار میره با گردوندن چرخ ماشین قسمتهایی از رینگ چرخ رو که در یک تراز نیستن رو مشخص میکنه
    دستگاه بالابر:همون جک ولی این مورد کل ماشین رو بالا میبره یک سیستم هیدرولیکی هستش که یک اسکلت اصلی با چهار پایه ثابت روی زمین داره و و یک سکو که ماشین روی اون قرار میگیره
    دستگاه روغن کش: تو اشینهای جدید کمتر به چشم میخوره که پیچ کارتل وجود داشته باشه برای تخلیه روغ کهنه موتور و ریختن روغن تازه از این دستگاه استفاده میکنن
    دستگاهواسکازین پمپ : اینم فکر کنم مثل همون پمپ روغن کش هستش ولی کارش خلیه واسکازین های گیربکس و دیفرانسیل هستش که گرانروی بیشتری از روغن موترو دارن.
    ماشین پراید ترمز میگیریم صدایی مثل قیس درست میکنه لنتاشم عوض کردیم خوب نشد
    یک عیب دیگه هم داره بعضی وقتا معمولا هنگام شتاب گیری ریپ میزنه شمع هاشم عوض کردیم بازم خوب نشد ماله کاربراته؟
    پمپ ترمز رو بررسی کنید یا گیره های ترمز اگه از حد معمول ضعیفتر ترمزگیری میکنه ماشین کل سیستم ترمز رو بازدید کنید .
    در مورد دیگه هم اگه کاربراتی هستش کاربرات سرویس بشه و پمپ نبزین و کلا سیستم سوخت رسانی و هوا .
    مدلش رو کاش میگفتین

4. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من يه 405 مدل 73 دارم كه كابراتيه
    ولي كاربراتش به كلي مشكل داره
    اصلا قابل تعمير نيست چون هم ترك داره و تمام سوزن هاش مشكل داره يا كوره
    مصرف بنزين بالايي دارم تا حدي كه معاينه فني رفتم دود از سرشون بلند شد به خاطر آلايندگي بيش از حد
    الان دنبال يه كاربرات دست دوم خوب مي گردم چون نوش خيلي گرونه 600 هزار تومان
    اگه ميشه كمكم كنيد

.
    مدل کابرات ماشینت چی هستش ؟
    چند سی سی هستش و این مشخصاتش ور بگو
    شاید بشه یه کاربرات وبر یا سولکس خوب براش پیدا کرد که هم ارزون در میاد نسبتا هم پرفورمنس مکاشین میره بالاتر

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه دیگه مطمئن نیستم :(
    شاید از شل بودن اتصالات هست
    البته بگم جنس بوش های خودرو های ایرانخودرو تا اونجایی که من دیدم خیلی بده و تحت فشار خیلی زود خراب میشن

بردمش به یه تعمیرکار دم دست یه دور زد گفت میل فرمون عوض می کنم حل میشه اگه نشد کل جلو بندی !!
    گفتم خدا خیرت بده . بعد بردم تعمیرکار خفن خودم که کارش واقعا درست بود . گفت بوش ها عوض شه حله . ببر نمایندگی مجانی حل کنه .
    من هم علی رغم میل باطنی ام رفتم نمایندگی . درسته 2 ساعت علاف شدم ولی بالاخره با محکم کردن دو تا پیچ حل شد .
    فکر نمی کردم نمایندگی هم از این کارا بلد باشه . ولی حل شد دیگه .

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کلا خودروهای تولید داخل به هیچ وجه معاینه و تست سلامت و استاندارد لازم را نمیگذرونند و این برچسب روی شیشه که نشان از بازرسی نهایی و این چیزهاست به هیچ وجهه صحت نداره.آمار نارضایتی مشتریان و تجربه های مردم خود گواه این مطلبه .پراید صفر گیربکسش زوزه میکشه و دنده ها درست جا نمیره..نه در یک دستگاه بلکه دهها مورد دیده شده.تنظیم نبودن قطعات تعلیق و شل بودن تمامی اتصالات..صدها مورد کوچک و بزرگ که ممکنه تا مدتها بروز نکنه و کسی متوجه نشه.آتش گرفتن و انفجار پژوها را که یادتون هست؟؟؟
    بهترین کار اینه که بعد از تحویل گرفتن و اولین بازدید گارانتی خودتان دست به کار بشید و معایب را رفع کنید آنهم نه پیش هر کس بلکه تعمیرکار مجرب و البته دلسوز....

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

MCI

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر نکنم جاش باشه ولی با camaro lt (علی آقا )موافقم چون خودم شاهد نحوه مونتاژشون توی خط تولید بودم با چه وضعی ماشینا مونتاژ میشدن چون کمیت به کیفیت براشون میچربه .

11. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    یه پیکان مدل 83 انژکتوری دارم . الان 2 روزه از اگزوز دود سفید مایل به ابی هوایی میده . دودش خیلی خیلی زیاده
    وقتی هم ماشین را روشن میکنم پرت پرت میکنه . با دنده سه که میرم انگار با دنده یک داری میری اصلا ماشین حرکت نمی کنه گاز که میدی یه دفعه شتاب بسیار زیادی مگیره

مشکل از کجاست ؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدل کابرات ماشینت چی هستش ؟
    چند سی سی هستش و این مشخصاتش ور بگو
    شاید بشه یه کاربرات وبر یا سولکس خوب براش پیدا کرد که هم ارزون در میاد نسبتا هم پرفورمنس مکاشین میره بالاتر
    سلام ممنون از کمکتون
    مدل کاربراتش ساساتی هست مدل 2000 سی سی
    همین چند روز قبل یه دست دو پیدا کردم خیلی تمیزه روش سوار کردم
    ولی پولشو هنوز ندادم میگه 270 تومن
    10 تا بنزین زدم تا مصرفشو تست کنم شتابش خیلی خوب شده
    ولی تو شهر 70 تا راه رفتم بنزینش تموم شد
    مصرفش غیر طبیعی نیست ؟
    در ضمن این کاربرات وبر یا سولکس چیه که هم ارزون در میاد نسبتا هم پرفورمنس مکاشین میره بالاتر
    اگه امکان داره یکم برام توضیح بدین ممنون میشم

.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    يكي از دوستام يه 407 خريده نميدونم كجاي منوي تنظيماتش رو دستكاري كرده كلا ً cd و راديو از كار افتاده ولي بقيه قسمتهاي پنلش كار ميكنه .
    خيلي سر به سر منوهاش گذاشتم ولي درست نشد .كسي از دوستان اطلاعي از نحوه ديفالت فكتوري كردن يا ريست كردنش داره ؟
    ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به دوست عزیزم .اگه میگی که فشار توش بالا میره پس باید درب رایاتور رو عوض کنی . اینطور که میگی سوپاپ درب رادیاتورت کار نمیکنه و فشار داخل رادیاتور رو تخلیه نمیکنه . پس فشار داخل اون بالا میره. و باعث میشه به لوله ها اسیب برسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •