برای گوشی منم این اتفاق می افته.از یجا پرسیدم گفتن ایرادی نداره و پریدن صفحه معمولیه
برای گوشی منم این اتفاق می افته.از یجا پرسیدم گفتن ایرادی نداره و پریدن صفحه معمولیه
مجارستان5610 فلانداصل يا مجار
...
در اصل سری 5 نوکیا مجاره و کیفیت خوبی هم دراه اون فلاند هم من دیدم مثل همینه فقط خوشم امد هنگ ......... ندره ولی پیشنهاد میکنم نگیرد و همون مجار بگیرید چون فعلا معلوم نیست اگه ساخت نوکیا باشه قصد داره جلو تقلبی رو بگیره همانطور که میدونین اوایل دوستان مشکل هنگ خراب شدن بی مورد محدودیت نصب و...... داشتم که الان در اکثر گوشی های الان نیست و تقلبی هم کمتر شدن وقتی گوشی میخرید حتما دوربین وصدا رو چک کنید صداش نباید تیک تیککنه و همینطور هنگ با فروشنده قید کنید در صورت هنگ بیش از حد پس یا عوض کنه ببرید خونه 800 تا 900 مگ رو پر منید نباید هنگ کنه
در مورد دوست عزیز lord... اینکه تصویر سفید میشه یک نوع رست هست که عادیه و با آپدیت برطرف میشه اونم که تصویر سیاه میشه تا حدودی عادیه
از دوستان کسی اینجا هنوز مشکل هنگ داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
لطفاً یه جای خوب توی تهران برای خرید 5610 معرفی کنید که مطمئن باشم تقلبی نمی فروشه و قیمتش هم مناسبه. ترجیحاً طرف های منطقه 2، شهرک غرب و اینها باشه؛ خیلی دور نمی تونم برم.
خیلی ممنون.
جای مطمئن میخوای برو نمایندگی اتصالات (اما دیگه قیمتش مقطوعه و گرونتر از علائدینه)
درسته.
اونجا مطمئن تره!
من خودم اونجا گرفتم بعد فهمیدم که اگه از علاءالدین میگرفتم تقلبی در میومد!
جمهوری چطور؟ مطمئنه؟جای مطمئن میخوای برو نمایندگی اتصالات (اما دیگه قیمتش مقطوعه و گرونتر از علائدینه)
نمایندگی اتصالات مال خود نوکیاست؟ توی منطقه 2 شعبه داره؟
قیمت موبایل در چه حدیه؟
نه عزیز جمهوری هم مطمئن نیست!
اتصالات یکی از 3 نمایندگی اصلی نوکیاست که تقریبا معتبر تره!
از نمایندگی های فروشش یکی تو ساختمان تیرازه است یکی ته عباس آباد تقاطع ولیعصر و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)