وقتی سایر تنظیمات خاموش باشند، مثل ارتفاع و هدینگ و فقط approach hold روشن باشه، یعنی کنترل هواپیما در دست اتوپایلوت برای فرود هست. کلا اتوپایلوت باید خاموش باشه موقع فرود. اگر چراغها سفید بودند، ارتفاع شما بیش از حد مجاز بوده و اگر قرمز، برعکس.
وقتی سایر تنظیمات خاموش باشند، مثل ارتفاع و هدینگ و فقط approach hold روشن باشه، یعنی کنترل هواپیما در دست اتوپایلوت برای فرود هست. کلا اتوپایلوت باید خاموش باشه موقع فرود. اگر چراغها سفید بودند، ارتفاع شما بیش از حد مجاز بوده و اگر قرمز، برعکس.
راستی اگر همچین گروهی درست کردید، منم هستم. اشکال نداره، خوب یکی هم کار برج رو انجام میده، یاد هم میگیریم. البته باید با انگلیسی باشه چون شاید از بقیه گروهها هم بیان.
لطفاً معني و مفهوم هر كدوم از واحدهاي اندازهگيري سرعت رو هم بگيد.
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من fokker 100 رو دیدم اما چون x کار نمیکنم دانلود نکردم . کار flight 1 هم بود همون فوکر هائی که آزمایشی و رایگانش قدیم ندیما نو تو فوکر پروجکت وت سیم بود . شما flight 1 fsx fokke 70/100 torrent رو سرچ کنید حتما پیداش میکنید. (کم کم داره یادم میره قبل از اینکه تورنت به وجود بیاد چه کار میکردم!!؟)
یه نگاهی به این بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر نمیکنم flight 1 باشه
پ-ن
دوستان کسی pmdg 747-400 رو داره ؟ البته 2004 به کرکش احتیاج دارم . بعد از 1 دقیقه نمایشگر ها خاموش میشن! کرکی که من همراه فایل دانلود کردم یه فایل رجیستری بود که وارد کردم اما مشکل پابرجاست! لطفا به دادم برسید نمیدونم اصلا مال کرک یا نه دقیقا . احتمال دادم به خاطر عدم هماهنگی با addon هام باشه اما روی fs تازه نصب هم که ریختم همین بود.
Last edited by bahram-choubine; 20-07-2009 at 23:39.
نه دیگه اونقدر به قول دوستمون شوت نیستم که چرخها رو یادم بره همینطوری پرسیدم تا بدونم.فرودگاه هیچ اخطاری برای بسته بودن چرخها نمیده ولی سیستم خود هواپیما میده. برای من که این اخطار هست. اگر واقعا تمایل به پرواز نزدیک به واقعیت دارید، یک چک لیست از چیزهایی که باید قبل از فرود و پرواز صورت بگیره بنویسید و اونهارو چک کنید. کاری که همه خلبانها هم انجام میدن. البته خود FS چک لیست خودش رو هم داره.
اگر منظور شما 747 هست، 180 ناتس سرعت بسیار مناسبی هست. برای 737 باید سرعت فرود بین 170-160 باشه. مثلا برای 747، با سرعت 180 ناتس که به minimum approach رسیدید، آخرین adjustment ها رو هم انجام بدید تا مطمئن بشید در راستای باند هستید. به محض اینکه بر روی باند قرار گرفتید (بر فراز باند) موتورها رو در حالت idle قرار بدید، با زدن کلید F1. بعد خیلی آروم و در چند مرحله دماغه را به سمت بالا ببرید با عقب کشیدن یوک و منتظر بشید تا خود هواپیما ابتدا در حالت بی وزنی کامل قرار بگیره که ارتفاعش تغییر نمیکنه و بعد آروم به زمین میشینه. اگر زمانی که بر فراز باند قرار بگیرید، ارتفاع شما بیشتر از حد مجاز باشه، با شدت به زمین برخورد میکنید. باز بودن فلاپها به فرود نرم و آرام کمک میکنه.
در مورد سرعت فرود فکر میکنم 180برای 747 زیاد هستش. اگر با 180 تان و با فلپ کاملا باز باشید موقع فلر کردن به زمین نمیرسیم و هواپیما هنوز اونقدر سرعت داره که کمی اوج بگیره برای همین من هم فکر میکنم 170 مناسب تره.
راستی 747 دقیقا با فلپ باز رو چه سرعتی استال میکنه؟ تو ارتفاع پایین.
راستی برای شما هم پیش اومده باند فرودتون توش هواپیما باشه بدوناینکهاخطاری بگیرید؟ برای من یه بار شد ولی وقتی گفت که امکان بلند شدن مجدد نبود. خیلی جالب بود برام.
در مورد تاکسی کردن کسیاطلاعاتی داره که بده. کامل باشه. مثلا اینکه میشه بدون راهنما از رو اطلاعات ATC فهمید از کدوم TaxiWay به Gate برسیم؟ من یه مشکل بزرگ دارم و اینه که فلشهایی که مسیر تاکسی رو نشون میدند برای من دیده نمیشه. بعضی وقتها ظاهر میشه. کل اطلاعات من از تاکسی کردن همونهایی هست که تو مقاله نوشتم و اونها رو هم از روی تیکه تیکه آموزشهای فلایت سیمولاتور فهمیدم. کسی اطلاعات تکمیل تری داره.
در مورد خاموش کردن 747 هم سوال داشتم. 747 از زیر دسته های قدرت موتور یعنی همون 4 تا کلید سیاه خاموش میشه؟ چرا وقتی خاموش میشه باز هم صدا میده؟
یه سوال اساسی تر؛ موقع تاکسی چطوری حرکت میکنید که سرعت نه زیاد باشه و نه سر یپچها توقف کنید.یک روش متقلبانه هست و اون هم اینه که سرعت رو روی 15 نات اتو بزاریم تا خودش رو 15 بمونه. ولی راه معمولی که خوب هم باشه کسی میدونه؟
ممنون. ببخشید من سوال میکنم چون این سوالها فقط سوالات من نیست و خیلی از دوستای من هم دارن FSX کار میکنن.
اختیار دارید. به حواس پرتی ربطی نداره. کلا چون کارهای زیادی هست که باید به ترتیب انجام بشه، احتمال اینکه خلبان فراموش کنه خیلی زیاده.
سرعت فرود و میزان فلاپها (البته ماکزیمم و مینیموم) مقدار زیادی به میزان وزش باد و وزن هواپیما داره. 180 هم به قول شما کمی زیاد به نظر میاد اول یک فرود بسیار زیبا خواهید داشت. از نظر فنی، مینیمم سرعت پرواز برای 747 حدودا 185 نات و برای فرود بین 130 تا 160 با فلاپهای فول هست. کمتر از 130 قاعدتا باعث بوجود اومدن حالت استال میشه.
معمولا هم اگر باند در لحظه فرود شما آماده نباشه باید پبغام go around رو به شما بده. برای منم پیش اومد که یکبار دیر این پیغام به من داده شد. بالاخره شبیه ساز است دیگه!
در حالت واقعی هم باید قادر به خوندن نشانه های باند برای تاکسی کردن باشید. سرعت 15 نات هم سرعت کاملا مناسب و استاندارد تاکسی کردن هست اما هرگز نباید روی زمین autopilot یا auto throttle رو روشن کنید. برای تاکسی کردن، آرام به قدرت موتور اضافه کنید و به محض شروع به حرکت هواپیما، به آرامی دور موتور رو کم کنید و سعی کنید روی 15 نات ثابت نگه دارید.
دقیقا همونطور خاموش میشه که گفتید. صدایی که میاد شاید به دلیل جریان هوا توی توربینها باشه.
با همون 15 نات حرکت کنید و سر پیچها با فشار دادن دکمه ترمز (دکمه .) به صورت پیاپی سرعت رو کم کنید. هرگز ترمز را به صورت ناگهانی و تا توقف کامل نگه ندارید. در حالت واقعی با این کار هواپیما یک تعمیر اساسی نیاز داره و احتمال آسیب دیدن مسافرین نیز هست. در ضمن، اگر سر پیچ تندی هستید، باید با استفاده از differential brakes یا ترمزهای جزئی که باعث ایستاده نگه داشتن چرخهای یکطرف هواپیما میشه استفاده کنید که در این حالت هواپیما در حالت درجا حول مرکز ثقل خودش میچرخه. دقیقا یادم نیست differential brakes چطور استفاده میشه توی FS ولی فکر کنم با دکمه های Number pad که سمت راست هستند بود. یا enter یا - و + سمت راست.
راستش بنده هم خاستم بگم که 180 (البته فول فلپ) برای 747 کمی زیاده (چون محدودیت سرعت با فلپ فول 180 هست . و از طرفی فرصت ریکاوری هم کمتر میشه اما از اون بیم داشتم که بی ادبی بشه چون احتمالا وقتی دوستمون حتی بدون اشاره به عرض بنده که 170 کمه فرمودن 180 نشون میده که به این عدد اطمینان کامل دارند و احتمالان دلیلی محکم. و شاید هم ایشون خلبان صنفی باشند به هر صورت بنده مطلع نیستم اما اندک تجربه من تو سیمولاتور که دقیقا مثل شما از گوشه کنار و اکثرا با بدبختی(وقتی مقاله مربوط به ils اینحا رو خوندم یادم اومد واسه اینکه بدونم ils چیه فقط یه مقاله به زبان عربی داشتم!! که 5000 دادم یکی ترجه کردش!) جمع آوری شده میگه 180 کمی زیاده البته کمی (اما نه به اون دلیل که موقع فلر باز پرنده رو به بالا میره چون کم کردن نیروی موتور ها قبل از فلر انجام میشه و طبیعتان چند نات از سرعت قبل از فلر کم میشه و به استال نزدیکتر بلکه به اون خاطر که به محدوده سرعت فلپ 30 خیلی نزدیکه و در واقع خودشه و از طرفی وقتی میشه با سرعت کمتر بدون خطر استال فرود اومد چرا که نه!؟
اما استال 747 با فلپ فول من تا 130 هم خطا کردم اما استال نه!!!! نمیدونم چرا اما من واقعا تا 130 هم افت داشتم و از استال خبری نبود.
برای بنده به دفعات پیش اومده که از من حتی کلرد تو لند گرفت اما یا یکی دیگه در هال تیک آف بود یا فرود یا منتظر کلیر تو تیک آف!!! از این خطاها کم نیست مثلا تو مهر آباد بعد از اون حادثه c-130 سال ها پیش که به بر اثر دید کم به کوه برخورد کرد گردش به راست ممنوع شده اما این atc لعنتی همیشه موقع گو ارون به من دستور گردش به راست رو میده! و جالبه که انتظار داره ارتفا 6000 پا رو هم حفظ کنم!!بوم...(البته من بیشتر با 2004 کار میکنم)
در مورد خاموش شدنش راستش نمیدونم . اما چرا با 747 خود برنامه میپری؟ پک های تجاری از هر جهت بهترن قطعا میدونید و گفتنش بی مورده. یه مانوئل 747 دارم میخونمش نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون.
در مورد تاکسی راستش من مقاله تاکسی رو نخوندم اما تا اونجا که میدونم برج بهتون میگه از کدام تاکسی وی برای خزش استفاده کنید. اما برای سرعت بهترین راه حل استفاده از جوی استیک هست (چون میتونید به سرعن نیرو رو کم و زیاد کنید در حالی که با کی بورد کار سختیه)اینی که من دارم رادرش خیلی مذخرفه برای همین تغییرش دادم و با کنترل رادر نیرو رو تنظیم میکنم سرعت 15 خوبه اما کم و زیاد میشه با کیبورد هم یک بار امتحان کنید که بعد از چند بار زدن f3 پرنده حرکت میکنه (البته آروم آروم چون کمی طول میکشه که موتور ها واکنش نشون بدن. و هر با به همون مقدار (تعداد f3) نیرو وارد کنید همین (شاید من متوجه سوالتون نشدم!؟) برای fsx یه پک به اسم follow me هست که اگر کرک شدش تو سایتهای تورنت گیر بیار مشکل تاکسی رو حل میکنه.
جالب بود من وقتی داشتم تایپ میکردم پاسخ شما داده شده بود!
پاینده باشید
Last edited by bahram-choubine; 21-07-2009 at 08:58.
دوستان كل آموزش taxi كردن رو براتون گذاشتم دانلود كنيد . البته خواستم اينجا آپلود كنم اما بلد نبودم مجبور شدم جاي ديگه اين كار رو انجام بدم.
در مورد پرواز گروهي بايد بگم كه كار سختي نيست فكر كنم كسي هم نميخواد بره تو برج كه مارو با ATC راهنمايي كنه بعد اينكه يكي بايد اول بره" به فرض يك اتاقكي رو درست بكنه كه مصلا از كجا به كجا پرواز كنيم يا چند نفر بتونن بيان به گروه و از همه مهمتر اينكه اتاقك رو قفل كنه كه فقط خدمون بتونيم با پسورد وارد بشيم . بعد در اينجا يك قرار پروازي ميزاريم به اين شرح كه :مبدا" مقصد" نوع هواپيما" زمان پرواز"... بعدش هم ديگه....... حالا كي موافقه؟::: اها اينو يادم رفت بگم " اتاقك يا سرور بايد يك اسم مشخص داشته باشه.
حجم:7.35MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)