سلام.دوستان ؛ حدود 3 روز هست كه سرعت من خيلي پايين اومده.براي شما هم همين طور هست؟ هر چي زنگ هم ميزنم كسي جواب نمي دهد.ممنون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.دوستان ؛ حدود 3 روز هست كه سرعت من خيلي پايين اومده.براي شما هم همين طور هست؟ هر چي زنگ هم ميزنم كسي جواب نمي دهد.ممنون
شما در کدوم منطقه مخابراتی هستید.
چه سرعت و چه سرویسی استفاده می کنید
سرعتتون الان چقدر شده؟
سیاوش جان مخابرات یک قرون جهت راه اندازی نمگیره. این پول زور میگرن. مردم هم مجبور هستن بدهند.
سلام.منطقه ابوذر-سرعت 128 خانگي نامحدود استفاده مي كنم.هميشه سرعت از 14 پايين نميومد ولي الان روي 8 تا 10 هست و گاهي به 3 يا 5 هم مي رسه و خيلي افت كرده.
والا من که امروز 128 نامحدود گرفتم سرعت خوبه (ابوذر هستم). بین 10 تا 14 بازی میکنه.
خوب كم هست ديگه.مال من هميشه بين 14 تا 22 نوسان داشت.3 الي 4 روزي هست كه اين جور شده.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر سرویسهای آسیاتک نسبت به سرویسهای دیگه ارزونه .به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ میخواستن حال بدن ؟در زیر قیمتهای آسیاتک و پارسینت رو گذاشتم با هم مقایسه کنید ببینید چقدر تفاوت هست.
آسیاتک سرویس 512 با حجم 9 گیگ سه ماهه رو میده 30000 تومن و پارسینت 256 با حجم 10 گیگ سه ماهه رو میده71250 تومن چرا اینقدر تفاوت؟
![]()
اولا احتمالا این قیمت ها با محاسبه عوارض و آبونمان هست در حالی که اون 30 تومن آسیاتک بدون عوارض و آبونمان.
ثانیا قیمت های آسیاتک مناسبه و از خیلی از شرکت های دیگه کمتر هست.
دوست عزیز اون چیزی که شما با برنامه آیدی میبینی و نوسان رو ولش کن. اون یک عدد الکی و خیالی
سرعت شما اگر روی 14 هست درست و کم نیست.
نه عزیز ایت قیمتها یی که عکسش رو گذاشتم هر دو بدون محاسبه ی آبونمان و عوارض است.حالا نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)