مطلب خیلی جالبی بود بازم از این کارا بکن متشکر
مطلب خیلی جالبی بود بازم از این کارا بکن متشکر
ببخشید ولی این رتبه بندی از آخر به اول بود
5-XBOX360
4
3
2
1
از دوستان خوبم خواهش ميكنم براي بالا بردن پست هاشون از دادن نظر {اسپم} خودداري كنند.
با تشكر
The Witcher 2 برای کنسول ها نیز عرضه خواهد شد
شرکت CD Projekt دیروز در طول کنفرانس های خود اعلام کرد که بازی The Witcher 2: Assassins of Kings به همراه PC برای کنسول ها نیز عرضه خواهد شد.
این بدین معنیست که دارندگان PS3 و Xbox 360 برای اولین بار می توانند در نقش Geralt بر روی کنسول هایشان بازی کنند؛ تایید حرف های آقای Tomasz Gop، تهیه کننده ارشد بازی به GRY - OnLine در سپتامبر سال گذشته.
در اصل قرار بود که اولین شماره از Witcher بر روی کنسول ها به همراه زیرنویس و White Wolf عرضه شود که بنا به دلایل اقتصادی، ساخت آن کنسل شد.
The Witcher 2 در سه ماهه ی اول 2011 عرضه می شود.
--------------------
کنفرانس های CD Projekt
حرف های آقای Tomasz Gop، تهیه کننده ارشد بازی به GRY - OnLine در سپتامبر سال گذشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by slambovich; 26-03-2010 at 21:33.
طبق اطلاعات منتشر شده توسط آقای پاتریک سیبالد، از مدیران ارش بخش تفریحات و سرگرمی سونی آپدیت بعدی کنسول پلیاستیشن3 که در تاریخ یکم آوریل سال جاری میلادی به وقت رسمی کشور ژاپن منتشر خواهد شد قابلیت نصب سیستمهای عامل دیگر را بطور کامل از بین میبرد. قابلیت نصب سیستمهای عامل از جمله لینوکس در تمامی مدلهای قبلی پلیاستیشن3 به جز مدل اسلیم (باریک) که در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی عرضه شده است، وجود دارد.
این قابلیت امکان استفاده از سیستمهای عامل را برای کاربران کنسول پلیاستیشن3 بطور کامل فراهم میکند، اما به دلیل ملاحظات امنیتی مسوولان کمپانی سونی تصمیم به حذف یکی از برجستهترین قابلیتهای این کنسول گرفتهاند.
با نصب آپدیت نسخهی 3.21 که در تاریخ یکم آوریل سال جاری میلادی (پنجشنبه 12 فروردین 1389) منتشر خواهد شد، قابلیت نصب سیستمهای عامل برای همیشه از کنسول شما حذف میشود.
البته این امر کاملا اجتناب ناپذیر بوده و از آنجا که این بروز رسانیها اجباری هستند برای ادامهی روند بازیهای آنلاین خود میبایست با آن کنار آمد.
به نقل از سایت خبری DBazi News
سلام دوستان عزیز ، من می خواستم از شما که در رابطه با قیمت بازی های کنسول xbox360 می دونید ، بپرسم که قیمت استاندارد بازی های xbox360 چند است ؟ چون من رفتم امروز دو بازی GTA IV و Prison Break را هر کدام به قیمت 3 هزار تومان خریدم ؟
دوست عزیز شما بد نبود قبل از پست زدن به عنوان تاپیک یه نیگاهی میکردینا!!
شما سوالتون را باید اینجا مطرح کنید :
خوب قرار بود به علت دزدیدن اخبار در این سایت دیگه خبری رو قرار ندم که شما میتونید نمونه ای از خبر دزدیه این کاربر را در لینک زیر ببینید :
اما بعدا با خودم گفتم این دزدیها فدای یک تاره موی برو بچ با مرام این سایت باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
GEORGE HOTZ : کنسول (ps3) خودتون را به ورژن 3.21 اپدیت نکیند!
پس از اینکه کمپانی سونی اعلام کرد که اپدیت جدیدی که برای PS3 با ورژن 3.21 عرضه خواهد شد باعث میشود که سیستم OS در این کنسول از بین برود انتقادهای زیادی از طرف جامعه گیمرها و طرفداران این کنسول به کمپانی سونی شد!
اما امروزهکر جوان ps3 یعنی George Hatz در سایت رسمی خودش اعلام کرد که این کار سونی برایش قابل درک نیست و به دارندگان PS3 هشدار داد که کنسول خودشون را در اینده اپدیت نکنند تا او یک اپدیت کامل را برای این کنسول برنامه نویسی کند تا سیستم OS در این کنسول حفظ شود.
GEOHOT گفت من هیچ گاه قصد انجام چنین کاری را نداشتم ولی این کار سونی باعث شد که او دست به انجام چنین کاری بزند و در این زمینه گفته :
اگر سونی قصد بازی کردن داشته باشد خوب مشکلی نیست و من هم با اونها بازی خواهم کرد.
منبع
Last edited by shab_2008; 30-03-2010 at 13:51.
Modern Warfare 2 Stimulus Pack
پك جديد MW2 كه همراه با د ودسته ي وايرلس و همچنين يك هارد 250 GB و يك كنسول xbox 360 كه مدل آن Elite هست ، عرضه شد . اين پك همچنين 5 نقشه ي جديد هم دارد . اين 5 نقشه ي جديد عبارتند از :
Bailout - Salvage - Storm - Crash - Overgrown
اين پك همچينين امكان وصل شدن كنسول به مدت 30 روز را به XBL فراهم مي كنه .
منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)