امیر اینا همه چی بود به جز دنگ فنگ
دقیق بگو از کجاش برم؟
امیر اینا همه چی بود به جز دنگ فنگ
دقیق بگو از کجاش برم؟
سلام، بالاخره این کامیون بنز ما هم یه جورایی تکمیل شد، البته ریزه کاری زیاد داره
ولی اصل کاری هاش درست شده
قراره 2628 بشه، ولی متاسفانه سوپر شارپرش رو هنوز نصب نکردیم
پس فعـــــــــــــــــــــــ ــــــلا 2624 هستش
چند تا عکس ازش می ذارم، رو لینک زیر عکس کلیک کنید بزرگش رو نشون میده، نظر یادتون نره
سلام دوست عزیز امیدوارم که خسته نباشی
عالیه ، خوبه یه عشق کامیون انیمیشن سازهم داریم.
حتما ارم روی کاپوت رو بزاری ،برف پاک کن و از همه مهمتر زحمت هواکش رو بکشی خیلی خوشکلتر می شه .
و در ضمن شاسی مایلر کمی کوتاه تر از اینه .
در مورد نکاتی که نقل از آقا محمد بود.اصلا اون کامیونها یکی نیستن هر کدام از نظر موتور دیفرانسیل و گیربکس با هم فرق دارن .
شاید یه مدل توی یه کشور نباشه اما هرکجای دنیا بری اسمش عوض نمیشه شاید یه اسم مربوط به کشور خودشونو روش بزارن مثلا فک پارس.
و سری دماغ کوتاه های بنز(lp) از سال 1959 تا حدود سال 1988فکر کنم ادامه داد.
![]()
خب اینجا حالا بحث مدلهای بنز شد میخواستم یه چیزی بگم شاید متوجه شده باشین
من یه قسمت از این کد رو فهمیدم قسمت دیگه رو هنوز کشف نرکدم
مثلا میگیم آکتروس 1844 هستش این 18 دقیق نفهمیدم چیه ولی اون 44 اگه یه صفر جلوش بذاریم 440 میشه قدرت موتور حالا بقیش رو یکی دیگه کشف کرده بگه خیلی خوب میشه .
رامین جان 18 منظور تناژ ماشین هستش (وزن به صورت ناخالص) یعنی هم کله و هم شاسی و هم بار کلا" رو هم تا 18 تن می تونه باشه ، البته تناژ بار زدن رو گاری با اینا فرق می کنه، مثلا محمد گفته بود 2628 تو حالت گاری می تونه 46 تن بار بزنه که این رو باید از تو دفتر چه اش دید
ممنون دوست خوبم، آره راست میگی این ریزه کاری ها خیلی مهمه، حتی دستگیره ی در هم نداره
متاسفانه شاسیش رو از روی شاسی 2628 کمپرسی ساختم، واسه همین انقدر بلند شد
حتما باید واسش یه شاسی کشنده هم ردیف کنم که انقذر ذراز نشه، مثل اتوبوس شده![]()
محصولات . کامیون. کامیون های کشنده . نیسان تی 375
Benz VS VOLVOبا عرض سلام خدمت دوستان و کامیون بازان عزیز1) من از نظر فنی هیچی بلد نیستم و امکان زیادی داره که مطالب گفته شده در این مقایسه نادرست بوده اگر کسی خلاف مطالب را میتواند ثابت کند برای من بفرستد.تابه اطلاعات یکدیگر بیافزائیم.
2) بیشترین مطالب مورد مقایسه در مورد ولوو نسل قدیم با مرسدس بنز نسل قدیم خود بوده ( مثل مایلر و N10 ) و در مورد نسل جدید نیز بیشترین مقایسه بین ATEGO و FM9 بوده ، من با FH رانندگی نکرده ام و از نزدیک با آن آشنایی ندارم و فقط به گفته رانندگان و تعمیر کاران بسنده کرده ام.
3) سعی شده در این مطالب از قضاوت جانبدارانه پرهیز شود.
معمولا اگر بخواهند چیزی را مطالعه کنند ابتدا در مورد گذشته ی آن کمی تحقیق می کنند.برای همین موضوع است که برای این مقایسه بد نیست که تولیدات گذشته این دو شرکت را بدانیم و ضعف و قوت این دو کارخانه چه بوده .چونکه امکان دارد همان نقص کمی در نسل جدید نیز باقی مانده باشد یا بطور کامل بهبود یافته !
به همین دلیل نگوئید که قدیمی ها رفته اند و دیگر به ما چه که چگونه بوده اند .
بعضی از مطالب از پدرم که از نظر فنی بیسته کمک گرفته ام(چون دوست نداره دوروبره کامیون و مسائلش برم جرات نداشتم زیاد ازش سوال کنم والا مطالب کاملتر می شد)
از طولانی بودن مطالب ماراببخشید.
Benz VS VOLVO 1
ولوو از نظر رانندگی راحت،بیشتر از بنز به فکر راننده بوده و سر و صدای موتور به داخل اتاق ، داشبورد و کابین راننده در وضعیت بهتری نسبت به بنز قرار دارد . درحالیکه بنزهای قدیمی در سرما راننده یخ کرده ودرتابستان گرمای موتور داخل کابین راننده بود.یکی از مهمترین مقایسه ای که شرکتها انجام می دهند فکر کنم همین موارد باشد.(چون بنز در این مورد همیشه ضعیف بوده ودر مقایسه مجله ماشین رتبه آخر راداشت.)
ولوو با مصرف سوخت بیشتر و دود بیشتر سرعت و قدرت بهتری را نسبت به بنز فراهم کرده ،در مقایسه با مدلهای هم کلاس خود .البته این کار بعلت حجم موتور کمی بیشتر درولوو ،وهمچنین وجود سوپر( توربوشارژر) در اکثر موتورهای ولوواست .
در حالیکه اولین توربوشارژر درسال 1923 توسط فردی بنام پورشه برای بنز ساخته شد.
_البته در مقایسه ای که در سایت انگلیسی RoadTransport در مورد مصرف سوخت مقایسه شدند .توجه کنید :
اعداد زرد رنگ قدرت به اسب بخارمدل کامیونوزن ناخالصKgسرعت متوسط Km/hقیمت کامیون تست شده£مصرف lit/100KmAXOR1840 Euro 54000072.95605631.5FM9 380 8x43200061.3_36.5FH12-4604400074.59197440.1ACTROS 25464400071.97232639.8
اما در مجله ماشین چند شماره قبل هزینه سفر و مصرف سوخت ACTROS 1854 بیشتر از FH بود .؟
اما در مورد نسل قدیم شاید 15% مصرف بنز کمتر بوده نسبت به بنز.
در مورد دنده و تعویض آن : ولوو دارای طبق H روی هم است ولی بنز دوبل (طبق ردیفی...)دارد اگر با این دو گیربکس کار کرده باشید باید بدونید که تعویض طبق سبک،سنگین کردن در H روی هم سریعترو راحتر است تا طبق بنز و ایویکو .ودر ایران H روی هم محبوبیت بیشتری دارد. در تعویض ولوو از سبک به سنگین شاید اشتباه صورت گیرد چون همچین موردی را شنیدم ( یک ولوو N10 بجای دنده 7 ، رفت دنده 3 وگیربکس .... شد)ولی فکر کنم درنسلهای جدید دکمه سبک سنگین در دور بالا عمل نمیکنه . طبق بنز(ضربه ای )کمی کند تره و چون فاصله دنده ها نزیدکه و فاصله دنده 8 کمی دورتر از راننده میشه کمی سختره نسبت به ولوو .ولی درحالیکه بنز قدیم دنده راحتتر از ولوو جا میرفت.اما بعضی از FM9 ها نمیدونن چرا از همون اول دنده شون سفتر از بقیه است.
ارتباط دنده کامیونهای دماغ دار (Cab After Engin)قدیمی با گیربکس توسط شیش هستش و کاملا مکانیکی است.ولی در آتگو هیدرولیک_ پنوماتیک است ( روغن مثل کلید عمل کرده و مسیر باد را برای تعویض دنده روی گیربکس ، باز می کند). درAXOR همان شیش است .فکر کنم درACTROS برق وباد ؟؟؟ باشه.
در FM9 سیم کار تعویض دنده رو انجام میده.حالا قضاوت با شما.من فکر کنم سیم ساده تره ولی همچین چیزی در موردش نشنیدم.اما آتگو سابقه هوا گرفتن دنده رو بیشتر از ولوو داره .اما آتگو باری دارای گیربکسی با یک سنسوراضافه تر سنکرونیزه بوده وخیلی راحت دنده ها جا میره.
در مورد دنده هوشمند آکتروس از سال 1380 وارد ایران شده ، دیگه نمی دونم از چه سالی
این (Telligent Gear Shift) درست شده ، در حالیکه I Shift ولوو چند سالیه که تبلیغشو می کنن(هر چند با هم متفاوت بوده .)
در سال 1985 مقدمه Electronic Power Shift (EPS) توسط بنز طراحی شد .
کلاچ : در قدیمی های بنز تا نسل بعضی از مایلرها دارای کلاچ خشک بوده که مکانیکی توسط شیش عمل می کرد. در مقابل ولووها دارای کلاچ باعمل توسط روغن بوده که نرم تر عمل می کنند .در نسل جدید هم شاید کمی کلاچ ولوو نرم تر باشد .
# این موارد در حین رانندگی بلند مدت خود را نشان داده و احساس رانندگی راحتتر به راننده دست داده
ومسیر های دورتر را به نسبت سرحالتربودن ماشین خود نزدیک می بیند. #
موتور FM9 با حجم 9 لیتر از موتور ATEGO با حجم 6370 سی سی بزرگتره و قدرت بیشتر
ودر مورد بقیه مدلها معمولا ولوو دارای حجم موتور کمی بیشتر نسبت به بنز می باشد.
موتور ولوو شلوغتر است نسبت به بنز.که این یکی از دلائل پر هزینه بودن نسب به بنز است.(هزینه تعمیر و نگهداری) .
یک دست کامل سوزن آتگو 110 هزارتومان اما فکرکنم که هر عدد سوزن FM9 50 هزارتومنی بشه.تازه ولوو توی گرفتگی و خرابی سوزنها مشکل داره مخصوصا FM9 .وقتی هم خراب بشن دردسرشون بیشتره.
یک موتور ولوو در نسل قدیم حداقل هر دوسال یک تعمیر میخواد،ولی در نسل جدید شاید به 3 سال برسه.در بنز بعد از چهار، پنج سال تپیدن مداوم قلبش تعمیر، لازم است.(اینو رانندگان ولو و تعمیر کاران هم تصدیق کرده اند.)
# در سالهای 1365 وقتی که یه موتور ولوو(N10,N12) رو تعمیر میکردند حدودا40 هزار تومنی میشده در حالیکه در همان سالها هزینه تعمیر موتور یه مایلر حدود 90هزار تومن میشد .
حال نمی دونم که دلیل این تفاوت درنسب به مقایسه با کامیونهای جدید این دو مارک ،آیا روابط خوب باسوئد نسبت به آلمان بوده (راحتتر وارد شدن قطعات)،یاتکنولوژی استفاده از قطعات یدکی آن موقع ولوو بصورتی بوده که از مواد و قطعاتی استفاده کرده که هزینه کمی داشته اند و کیفیت...؟ #
البته درمورد بوش موتور که همین دلیل صادق بوده چون وقتی که تعمیر موتور انجام میدادند بوش تراش نمی خورد ومی بایست تعویض می شد (بر عکس بنز).البته در جدیدها هم تعمیری نیستن.
اکثر قطعات درکامیونها و ماشینهای جدید تعویضیه نه تعمیری دلیلش اصلیش اینه که در اروپا هزینه ساعات کار یک فرد فنی که باید روی قطعه کار کنه شاید بیشتر ازهزینه خرید قطعه در بیاد.و به صرفه تر اینکه قطعه عوض بشه تا تعمیر.واسه همینه که یک ATEGO با دوسال قسط با اون همه تکنولوژی با یه مایلر هم عمر من ، یه قیمت دارن.خوب معلومه واسه هزینه تعمیر و نگهداریه .![]()
معذرت مي خوام جدول ورد بود که خراب شد.
دوستان تا گذاشتن بقیه مطالب نظرات را بفرستید.![]()
Last edited by FH 16 660; 12-03-2009 at 10:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)