فندق جان لطفا مطالبتو در یک پست ارسال کن و دو تا پست پشت سر هم نده.
هم اسپم هست و هم ممکنه که تاپیک رو قفل کنن.
بنده هم این حرفم اسپم هست ولی امیدوارم تمامی دوستان رعایت کنن.
فندق جان لطفا مطالبتو در یک پست ارسال کن و دو تا پست پشت سر هم نده.
هم اسپم هست و هم ممکنه که تاپیک رو قفل کنن.
بنده هم این حرفم اسپم هست ولی امیدوارم تمامی دوستان رعایت کنن.
من 4 شنبه سفارش دادم امروز رسید. ببینم میشه همون قیافه هایی که وارد سیمز 2 میکردیم وارد سیمز 3 هم کنیم؟ منظورم چهره هایی هست که واسه سیمز 2 ساخته شده ..؟؟؟؟
مبارکه.من 4 شنبه سفارش دادم امروز رسید. ببینم میشه همون قیافه هایی که وارد سیمز 2 میکردیم وارد سیمز 3 هم کنیم؟ منظورم چهره هایی هست که واسه سیمز 2 ساخته شده ..؟؟؟؟
شما منظورت چهره هایی هست که در Body shop می ساختید؟که export میکردید و توش تغیرات(رنگ و این جور چیزا) رو با فتوشاپ و یا هر نرم افزار گرافیکی دیگه تغیر میدادیم و دوباره واردش میکردیم و بعدش در بازی میبردیم اونارو؟
من در این باره نمیدونم ولی به نظرم با اینکه امکانات The sims 2 برای ساخت چهره بالا بود ولی این کامل تر هست و بهرته در همین تمام کارا رو انجام بدیم.
ای بابا ... منم چهارشنبه سفارش دادم ، پس چرا نرسید ؟
حالا خودمم زیاد احتمال نمیدادم بیاد ولی شماها که 3شنبه سفارش دادید ، چرا نیومده ؟
واقعا جالبه !
بنده یک ساعت دیگه درستم میرسد: دی!
آخر زنگ زدم از یه جا دیگه بیارن!تا فردا نمیتونم صبر کنم!
من به جای اینکه 6500 بدم که مثلا زودتر بیارن یه هفته صبر میکنم بعد میرم 1600 میخرم از CD فروشی محله مون
منظورم کاستوم هایی بود که میسازن و ما وارد شاخه دانلود میکنیم. امتحان کردم نیومد . حالا باید وایساد تا چهره های کاستوم بیاد
آهان.بله معلومه نمیاد!چون اون آیتم ها و کاستوم ها مخصوص The sims2 بودند و برای این بازی نبودند که!v
در ضمن sims3 رو گفتم!!!!!!!!!!هورا!!!: د ی!
الان داره نصب میشه!×!
Last edited by gap; 23-05-2009 at 17:50.
اینم 1800 مین پستم...
nvidia geforce 6200 le
رم 1
مینصبه؟؟؟
Last edited by caca_caca888; 01-06-2009 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)