اوریجیناله! مال اونموقع اس که توتال اصل کمیاب شده بود! هر کی یه قیمت میداد! من تا 46 هم قیمت داشتم! این بابا پایینترین قیمت رو داد!چقدر گروون مگه ساخت کجا بود؟؟؟
من 9000 را میخرم 36 تومن البته اماراتی
اوریجیناله! مال اونموقع اس که توتال اصل کمیاب شده بود! هر کی یه قیمت میداد! من تا 46 هم قیمت داشتم! این بابا پایینترین قیمت رو داد!چقدر گروون مگه ساخت کجا بود؟؟؟
من 9000 را میخرم 36 تومن البته اماراتی
دوستان تا حالا کسی تیپ 2 رو برده ترمزش رو ABS کنه؟ من یجا دیدم که بنر زده بود این کار رو میکنه، اما اصلا نرفتم بپرسم که چند و چجوری...
راستی، من هنوز سر اون جریان چراغ جلو موندم! چون یکی از چراغ های ماشین، تو تصادف ( من نبودما) موتورش خراب شد، از طرفی از نوری که دارم اصلا راضی نیستم، به نوعی میشه گفت نور پایین ماشین، با چراغ مه شکن از نظر قدرت روشنایی هیچ فرقی نمیکنه! من هم نور پایین رو معمولا روشن نمیکنم.
تازه اگر هم روشن کنم، وقتی نور بالا میزنم، احساس تفاوت خاصی نمیکنم!
ایران خودرو تازگی ها تیپ 2 با ABS رو شروع به فروش کرده! احتمالا چند وقت دیگه نمایندگی ها اینکار رو خودشون انجام میدن! توصیه میشه فعلا این کار رو نکنید!(ماشین رو دست متفرقه ها ندید!)دوستان تا حالا کسی تیپ 2 رو برده ترمزش رو ABS کنه؟ من یجا دیدم که بنر زده بود این کار رو میکنه، اما اصلا نرفتم بپرسم که چند و چجوری...
یونیت abs تنها 450 تومن آب میخوره در کل با متعلقاتش زیر 1.5 نمیشه البته شاید در اینده ارزان بشه
برو با دیاگ دبل رفلکتور را فعال کن نور دهی عالی میشه یعنی وقتی نور بالا میزنی نور پایین هم باهاش روشن میشه که نوردهی 50 درصد بهتر میشه
لامپ هم اسرام کول بلو یا نایت بریکر بنداز
خوب موتور چراغت اگه خراب شده باید عوضش کنی متاسفانه تعمیر نمیشه فک کنم موتور خالی زیر 20 تومن باشه تو بازار
Last edited by s-b; 11-02-2010 at 13:46.
این فقط مال زمانی که نور بالا رو نگه داشتی یا زمانی که کلا بزنی نور بالا هم جواب میده؟؟؟برو با دیاگ دبل رفلکتور را فعال کن نور دهی عالی میشه یعنی وقتی نور بالا میزنی نور پایین هم باهاش روشن میشه که نوردهی 50 درصد بهتر میشه
نه پوریا جان وقتی با دیاگ اینو فعال کنی وقتی نور پایین باشی که هیچ فقط نور پایین روشن میشه ولی وقتی نور بالا بزنی همزمان نور بالا و نور پایین با هم روشن میمونند
bsi....configuration.....coustomer option......lighting signaling .....type of head lamp........double raflactor
بخاطر غلت املایی منو ببخشید راستش عجله ای نوشتم اگه با دیاگ از سمت چپ برید بی اس ای تا قسمت اخر که standard هست و شما باید دابل رفلکتورش کنید
با تشکر
ایول، پس میشه موتورش رو بخرم و بدم برام تعویض کنن؟ خرجم خیلی کم شد!
خلاصه این abs قیمتش شد 450 یا 1.5?
دیشب ماشین رو دادم پسر عموم که خیلی وقته راننده هست نشست، گفت انگار دیفرانسیل ماشینت مشکل داره! خیلی صدا میده، از زیر ماشین در واقع.
من هم فکر میکنم اینطور باشه، چون ماشین یه مدت دست داییم بوده، اونم مثل اینکه از رو سنگی چیزی رد شده، ضربه زده به زیر ماشین! متاسفانه این سینی زیر ماشین هم وصل نبوده و ...
بعد اینکه، عکس زیر رو نگاه کنید، مال یه 206 SD هست، اون میله برای چی هست؟ 206 های معمولی اینو ندارن!
یونیتش 450 هزار تومن هست سنسور و خیلی چیزهای دیگه هم باید بخری حتی لوله های ترمز فعلی هم باید عوض بشه بین 1 تا 1.5 خرج داره
منظورش از دیفرانسیل چی بود؟؟؟؟ اگه منظورت دیفرانسیل برای حرکت ماشین(مانند پیکان و نیسان و...)هست 206 پلوسی و حرکت از جلو هست
در مورد اون میله همون یه ذره تغییراتی که داده شده باعث شده عقب اس دی نرمتر از هاچبک بشه من تو فکرش بودم رو ماشین خودم همچین سیستمی را پیاده کنم ولی دردسر و هزینش زیاد میشد تازه معلوم نبود جواب بده برای همین بیخیال شدم
من فکر کنم منظورش این بود که وقتی میخوای دنده رو عوض کنی، اون جعبه دنده هست چیه، اون خیلی صدا میده!
یعنی صدای تعویض دنده زیاده!!!
احتمال های مختلفی وجود داره
یکیش اینه که میله تعویض دنده آسیب دیده باشه و کج شده باشه که برای خود منم اتفاق افتاده
یکی دیگه ممکنه که بر اثر ضربه وارده مجموعه گیربکسش آسیب دیده باشه که پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر به یه مکانیک مراجعه کنین
اون میله ها هم میل موجگیر هست که باعث بهبود پایداری 206 های SD شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)