تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 380 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با دانلود منیجر دیگه امتحان کردید ببینید مشکل داره یا نه؟ میتونید idm کاملا حذف کنید تا اگه مشکلی داشته باشه شاید از بین بره.

باید یوزر و پسورد وارد برنامه کنید.
    مسیر downloads>options>sites logins
    server/path: rapidshare.com
    این کار رو کردم ! مشکل اینه که مثلا یه فیلم رو که 8 تا پارت هست select می کنم کلیک راست میکنم
    دانلود با IDM رو انتخاب می کنم صفحه که باز میشه فوتر پارتها رو html انتخاب میکنه منم نمی تونم تغییرش بدم
    بعد چون html هست حجمش رو 4kb در نظر میگیره ! و یه فایل html به همین حجم دانلود میکنه

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

راهی هست که به جای این که ادرس ها رو تک تک در idm وارد بکنیمیکدفعه چند تا لینک مثلا 10 تا رو باهم واردش کنم؟البته به طور دستی منظورمه نه این که راست کلیک کنیم و بزنیم download alinks with idm

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من با فبش گیت خیلی راحت فایلهای گروهی رو انتخاب و وارد برنامه میکردم

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

آقا ما زديم كه اينو آپديت كنيم زد كه سريال شما جعلي هست و اينا نميشه كار كنيد.خلاصه مجبور شدم پاكش كنم.اومدم از تاپيك idm همينجا دانلود كردم و الان نصبش كردم دوباره ولي بازم همون پيامو ميده.چيكار كنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

آقا ما زديم كه اينو آپديت كنيم زد كه سريال شما جعلي هست و اينا نميشه كار كنيد.خلاصه مجبور شدم پاكش كنم.اومدم از تاپيك idm همينجا دانلود كردم و الان نصبش كردم دوباره ولي بازم همون پيامو ميده.چيكار كنم؟؟؟
    من کرکش رو دارم نمی دونم اینجا میشه گذاشت یا نه!
    من که رفتم flashget ریختم! برای لینکهای گروهی رپیدشیر خیلی خوبه
    چون با idm تک تک بخوای وارد کنی بیچاره میشی

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دانلود پشت سرهم

سلام
    میشه بگید که چطوری میشه تو یه دانلود منیجر پشت سرهم دانلود کرد؟
    منظورم اینه که مثلا یه فایل که دانلودش تمام شد اتوئماتیک خودش بره سراغ دانلود فایل دیگه.
    در حال حاظر دارم با IDM یا همون Internet Download Manager کار میکنم و اگه راه این کار برای این برنامه رو بگید ممنون میشم.

اما اگه کسی هم با برنامه های دانلود کننده دیگه این کار رو میکنه مشکلی نیست . فقط راه حلش رو بهمون بگید.
    مرسی .

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم.
    یه آموزش توپ و بدرد بخور براتون آماده کردم.
    امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید.

دانلود پشت سر هم با دانلود منیجر IDM
    +
    فارسی کردن IDM

" ( برای اولین بار در انجمن تخصصی ماهواره - OnlySat ) "

حتما بیش از چند بار تا حالا براتون پیش اومده که بخواهید کامپیوترتون رو بحال خودش بذارید و بردی و برگردید براتون کلی فایل که مورد نظرتون هست رو براتون دانلود کرده باشه و خودتون لازم نباشه مرتب پشت کامپیوتر بشینید و هی فلان فایل رو برای دانلود بزنید.

اما ما بالاخره تونستیم یه راه حل برای این کار پیدا کنیم.

خوب برای شروع شما لازمه که حتما آخرین ورژن یکی از نرم افزارهای دانلود کننده فایل یا به اصطلاح یه نرم افزار دانلود منیجر رو سیستمون نصب کنید.
    نرم افزارهای مختلفی برای این کار هست که ما به شما نرم افزار قوی ، سبک و پرسرعت Internet Download Manager یا همون IDM یا همون به فارسیش " اینترنت دانلود منیجر " رو پیشنهاد میکنیم.

خوب شما ابتدا این برنامه رو نصب کنید. ( برای دریافت آخرین ورژن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمائید ) .
    اگر بعد از نصب به اینترنت متصل باشید ، در همون بار اول از شما نصب زبان فارسی را خواهد پرسید.
    اگر هم بطور اتوماتیک نصب زبان فارسی برای شما آغاز نشد ، نگران نباشید .
    اول نرم افزار دانلود منیجرتان رو کلا ببندید . یعنی روی آیکونش که کنار آیکون ساعت ویندوز همون پایین سمت راست به رنگ سبز رنگ هست کلیک راست کرده و گزینه آخری یعنی Exit یا خروج رو بزنید.
    حال فایل ضمیمه شده ما را دانلود کنید و محتیات داخل فایل زیپ را به درون آنجایی که نرم افزار دانلود منیجرتون رو نصب کردید ، در پوشه Languages بریزید .

اکنون نرم افزار را اجرا نمائید و برای فارسی کردنش طبق عکس زیر کارش رو انجام دهید :

حالا بعد از یکبار باز و بسته شدن نرم افزار بطور اتوماتیک ، مشاهده میکنید که دانلود منیجر کاملا فارسی شده است .
    مثه عکس زیر :

خوب تا اینجا تونستید نرم افزار دانلود منیجرتون رو فارسی کنید.

حالا میریم سراغ اصل کار .

اکنون جهت دانلود پشت سرهم شما باید اول فایل هایی رو که میخواهید براتون دانلود بشه رو انتخاب کنید و در نرم افزار دانلود منیجر واردشون کنید.
    همین تا اینجا که کار ساده هست.

اما جهت شروع دانلود پشت سرهم طبق عکس زیر عمل نمائید :

حالا برای شروع دانلود پشت سر هم این کار رو طبق عکس زیر انجام دهید :

حالا اگه میخواهید که بعد از اتمام دانلودها ، کامپیوترتون اتوماتیک خاموش بشه حتما مثل عکس زیر عمل کنید :

خوب دیگه.
    کار تمام است.

( زبان فارسی جهت فارسی نمودن نرم افزار دانلود منیجر IDM ضمیمه شده است )

-------------------------------

آموزش تهیه شده : انجمن تخصصی ماهواره ای OnlySat

با تشکر از دوست عزیز و همکار خوبم Reza_57 . چون منو یاد این کار انداخت که یه راهی برای دانلود پشت سرهم و بدون دردسر پیدا کنم.

با تشکر - مدیر انجمن تخصصی ماهواره آنلی ست

"کپی بردای از منبع برای عموم ملت شریف ایران اسلامی آزاد است . "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (28.5 کیلو بایت, 0 نمایش)

8. این کاربر از iran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

لطفا بدون دلیل چیزی رو به دیگری نگید دلایل برتری رو بگین.و از توهین به سایر نرم افزارها بپرهیزین
    داش علی زود بهت بر میخوره؟
    دلیلش روشنه سرعت عمل بابا جان سرعت عمل

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    يه مدته وقتي مي خوام فايل هاي ويديويي و موزيك دانلود كنم بصورت معمولي خود ويندوز دانلود شروع ميشه و با idm نمي تونم دانلود كنم.مگر اين كه لينكشو تو اونجا كپي كنم و خب بعضي از سايت ها رو نمي شه لينكشو كپي كرد.
    پسوند فايل ها هم تو قسمت ساپورت برنامه هست.
    كسي مي تونه كمكم كنه ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    يه مدته وقتي مي خوام فايل هاي ويديويي و موزيك دانلود كنم بصورت معمولي خود ويندوز دانلود شروع ميشه و با idm نمي تونم دانلود كنم.مگر اين كه لينكشو تو اونجا كپي كنم و خب بعضي از سايت ها رو نمي شه لينكشو كپي كرد.
    پسوند فايل ها هم تو قسمت ساپورت برنامه هست.
    كسي مي تونه كمكم كنه ؟
    سلام

به منوی Download رفته و سپس گزینه options را بزنید و در صفحه باز شده توی تب General در قسمت internal IDM into browser تیک مربوط به مرورگر خودتون را بزنید و بعد هم صفحه را ok کنید .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •