تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 135 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

خلوت بودن این تاپیک نشونه ی کم بودن تعداد کاربرای لایزر توی این سایته ؟ یا بالا بودن کیفیت لایزر که کسی مشکلی پیدا نمیکنه که بیاد اینجا مطرح کنه؟
    به هر حال من فردا با لایزر تماس میگیرم برای خرید. تنها مسأله ای که هست قیمتهای این سرویسه که مثل اینکه دائم میخواد بالا بره و ثبات نداره از جمله قیمت ترافیک اضافی.
    امیدوارم مشکلی نداشته باشیم با این شرکت.
    بدلیل کابر کم این شرکته
    چند نفر از قدیمی ها بودن اینجا که همگی رفتن شاتل
    از یک جهت شرکت خوبیه که اصلا احتیاج به پیشتیبانی نداری
    فقط ممکنه تو کارهای ادادری ( موقع عوض کردن شرکت و برگردوندن پول ) خیلی اذیتت کنن
    برای من دقیقا 1 ماه طول کشید تا پورت رو جمع کردن !! هر روز پیگیری میکردن ولی بازهم ...
    مشکلشون اینکه که دیر نامه میزنن . مخابرات وقتی نامه بهش برسه ، همون روز وصل / قطع میکنه
    موقع امضا قرارداد حواست به سرویست باشه
    من 128 میخواستم اما برام 256 فاکتور کردن و پولشو گرفتن اما 128 وصل کردن !!!!
    اینو دو روز بعد فهمیدم
    اگه پولی هم اضافه بگیرن ، مطمئن باش پس نمیدن ( 5 تومن من دستشونه هنوز )
    چون فاکتور و قرار داد دو برگن . جفتشون رو با هم مطابقت بده
    چوا از این سوتیا ( شاید عمدی باشه ) زیاد دادن ( چند نفر رو میشناسم )

2. این کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amirmisagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بدلیل کابر کم این شرکته
    چند نفر از قدیمی ها بودن اینجا که همگی رفتن شاتل
    از یک جهت شرکت خوبیه که اصلا احتیاج به پیشتیبانی نداری
    فقط ممکنه تو کارهای ادادری ( موقع عوض کردن شرکت و برگردوندن پول ) خیلی اذیتت کنن
    برای من دقیقا 1 ماه طول کشید تا پورت رو جمع کردن !! هر روز پیگیری میکردن ولی بازهم ...
    مشکلشون اینکه که دیر نامه میزنن . مخابرات وقتی نامه بهش برسه ، همون روز وصل / قطع میکنه
    موقع امضا قرارداد حواست به سرویست باشه
    من 128 میخواستم اما برام 256 فاکتور کردن و پولشو گرفتن اما 128 وصل کردن !!!!
    اینو دو روز بعد فهمیدم
    اگه پولی هم اضافه بگیرن ، مطمئن باش پس نمیدن ( 5 تومن من دستشونه هنوز )
    چون فاکتور و قرار داد دو برگن . جفتشون رو با هم مطابقت بده
    چوا از این سوتیا ( شاید عمدی باشه ) زیاد دادن ( چند نفر رو میشناسم )
    ممنون
    تا حالا چند بار باهاشون تماس گرفتم و تأکید کردم روی مرکز مخابراتی خودمون ، که پورت آزاد دارن یا نه که هر بار گفتن داریم.
    متأسفانه با یه شرکت نافرم قرار داد بستم و نگفت که پرت خالی نداره و یکماه معطل کرد و آخر فسخش کردم.
    از لایزر میخوام 256 7 گیگ بگیرم با ترافیک اضافی 8 گیگ .چون دو کاربره میخوام استفاده کنم نمیخوام سرعت از 256 کمتر باشه که شاتل گرونه و به جای 8 یا 10 گیگ 22 گیگ میده برای همین گرون میشه.
    بازم ممنون از راهنماییتون حواسمو جمع این مطالبی که گفتید میکنم.

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قبلا لایزر داشتم و خیلی ازش راضی بودم و حتی مودم رو که از خودشون گرفته بودم ازم پس گرفتن و پولش رو هم دادن!!!

از نظر مالی و پشتیبانی به نظر من عالی هستش ولی قیمت هاش زیاد بود دیگه رفتم رو شاتل اکو 512!

الان که مقایسه می کنم می بینم کیفیت اینترنت لایزر بالاتر بود!

5. 3 کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من قبلا لایزر داشتم و خیلی ازش راضی بودم و حتی مودم رو که از خودشون گرفته بودم ازم پس گرفتن و پولش رو هم دادن!!!

از نظر مالی و پشتیبانی به نظر من عالی هستش ولی قیمت هاش زیاد بود دیگه رفتم رو شاتل اکو 512!

الان که مقایسه می کنم می بینم کیفیت اینترنت لایزر بالاتر بود!
    منم اکو512 دارم شما چه چیزی رو مقایسه کردی که نتیجه گرفتی لایزر بهتر بود؟ قبلا128 لایزر داشتم بعدش اکو128 شاتل الانم اکو 512

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان با اکو 512 بعضی مواقع می بینی که اصلا هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی این مشکل رو با لایزر نداشتم.

لایزر مشکل نوسان سرعت اصلا نداشتم ولی با شاتل شب ها که رایگان هست خیلی سرعت نوسان داره ، تا 40 هم سرعت میاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

الان با اکو 512 بعضی مواقع می بینی که اصلا هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی این مشکل رو با لایزر نداشتم.

لایزر مشکل نوسان سرعت اصلا نداشتم ولی با شاتل شب ها که رایگان هست خیلی سرعت نوسان داره ، تا 40 هم سرعت میاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من تا حالا هیچکدوم از این مشکلات رو با شاتل نداشتم سرعت شبها هم خوبه .... شبی تقریباً 1300 تا میگیرم بعضی شبا تا 1250 تا 1370 مگ میگیرم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من شاتل بهترینه من بعد از کار کردن با 5 شرکت آسیاتک و صبانت و لایزر و پارس آنلاین و داتک و آخریش شاتل به این نتیجه رسیدم البته لایزر نسبت به بقیه مخصوصا صبانت که همش تام اوت میده خیلی خوبه ولی قیمتش مناسب نیست من الان دارم از 128 نامحدود شاتل استفاده میکنم و سرعت دانلودش اصلا نوسان نداره و تا الان هم مشکل قعطی نداشته و قیمتش هم که مناسبه و قبلا که 512 صبانت داشتم با کلی مصیبت میشد به اندازه کمتر از نصف دانلود الان تو شب دان کرد و به همه پیشنهاد میکنم هر چی میگیرید دور صبانت یک خط قرمز بکشید که واقعا آشغاله و بعدش داتک البته به خاطر قیمت مناسبش میشه روش فکر کرد ولی بهتره سرعت پایین تر ولی مطمئن شاتل رو بگیرید تا از دست قعطی راحت بشید پارس آنلاین هم قیمتش بالا و کیفیتش متوسطه اونم به خاطر تکنولوژی چینیشه که کیفیت رو پایین میاره و آساتک هم نامحدودش بهتره چون فکر نکنم با 1GB حجم بشه کاری کرد.

نتیجه : شاتل قیمت و کیفت مناسب همزمان + پشتیبانی عالی

داره خودمونی میشه Amirmisagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این سرویس های اکو شاتل که اینقدر هم محبوب شده عوارض زیادی باید داشته باشه.
    یه ماهه 3 گیگ که به جایی نمیرسه مخصوصاً با 512
    ملت شدن شب زنده دار و از کار رو زندگی می افتن که دانلود شبانش نامحدوده.
    جوونا رو اینجوری معتاد میکنن دیگه!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

ممنون
    تا حالا چند بار باهاشون تماس گرفتم و تأکید کردم روی مرکز مخابراتی خودمون ، که پورت آزاد دارن یا نه که هر بار گفتن داریم.
    متأسفانه با یه شرکت نافرم قرار داد بستم و نگفت که پرت خالی نداره و یکماه معطل کرد و آخر فسخش کردم.
    از لایزر میخوام 256 7 گیگ بگیرم با ترافیک اضافی 8 گیگ .چون دو کاربره میخوام استفاده کنم نمیخوام سرعت از 256 کمتر باشه که شاتل گرونه و به جای 8 یا 10 گیگ 22 گیگ میده برای همین گرون میشه.
    بازم ممنون از راهنماییتون حواسمو جمع این مطالبی که گفتید میکنم.
    قيمت اين سرويسي كه ميخواي بگيري چنده ؟؟؟؟؟؟؟ براي 1 ماه 7 گيگه ؟؟؟؟؟
    من خودم 256 لايزر دارم . سه ماهه . به نظرم خيلي خوبه . به هيچ وجه قطعي نداشتم .
    خوبيه اين شركت كاربراي به نسبت كمتر و كيفيت بهتر اون هست .

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا آسیاتک داره قر میده ها @!!!!

قعطی هاش زیاد شده !!!!

درضمن برای من به سایت ف*ی*س* بووووک وصل نمیشه ولی بقیه راحت بدون پ ر و ک سی وصل می شوند .

حال بیام رو لایزر یا نه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •