با این برنامه ای که نصب می کنید تا جاوا رو ساپورت کنه , برنامه های حجیم جاوا هم قابل نصبه ؟ مثلا دیکشنری مثل Advance Learner's Dictionary که 6 مگ حجمشه
با این برنامه ای که نصب می کنید تا جاوا رو ساپورت کنه , برنامه های حجیم جاوا هم قابل نصبه ؟ مثلا دیکشنری مثل Advance Learner's Dictionary که 6 مگ حجمشه
ضمن سپاس بی پایان از استاد گرانقدر s a m s u n g عزیز من برا دانلود فریمور فارسی این گوشی لحظه شماری می کنم
چقده قشنگه گره از کار خلقی گشودن
واقعا ممنونم دوست عزیز
دوست عزیز در این مراحا آپدیت کابل اتصال به کامپیوتر را در مرحله 11 به گوشی وصل خواهیم کرد خواستم ببینم هنگام اتصات کار خاصی که نمی خواد انجام بدیم؟. باتری ، سیم کارت و مموری کارت ( در صورت استفاده ) را از گوشی خارج کنید ، سپس باتری رو مجددا وارد گوشی کنید . ( در این وضعیت گوشی در حالت خاموش است )
3. دگمه ولوم کم ( واقع در سمت چپ گوشی ) + دگمه دوربین + دگمه روشن/خاموش را به صورت همزمان فشار دهید . در این حالت گوشی نوشته هائی شامل برنامه multiloader نشان می دهد . در این وضعیت گوشی شما آماده فلش است .
در ضمن من کماکان بدون این فریمور فارسی تمام برنامه هام برا این کار آب در هاون کوبیدنه
دوست عزیز جناب سامسونگ : یاعلی
Last edited by smaiel; 06-12-2008 at 09:05.
سلام به همگی .
متاسفانه اینترنت من با آپلود بیش از 30 مگابایت مشکل داره .
لینک قبلی رو چک کردم درست بود فقط واسه دانلود ، از از برنامه هائی مثل dap استفاده میکنین باید یا غیر فعالش کنین یا پاکش کنین ... از خود ویندوز واسه دانلود استفاده کنین وگرنه ارور میده .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از زحماتتون جناب سامسونگ.قسمت آموزش آپدیت فریمور یو600 عکسها هیچ کدوم باز نمیشه چکار باید بکنم؟مشکل از اینترنت منه یا نه؟میخوام گوشیم فلش کنم.
حیف از اون همه انتظار توام با اشتیاق بنده که منتظر بودم s a m s u n g عزیز تا امروز عصر فریمور فارسی را به ما می ده
اون برنامه که s a m s u n g عزیز می فرمایند در هر حالتی ارور می ده
البته لذتش به این بود که خودم تغییر فریمور بدم والا با 10 تومن همه چیز حله
به هر حال این هم بگذرد
در ضمن تا یادم نرفته اینم بگم که چون خیلی ها بر اساس نظرات این تایپیک این گوشی را انتخاب می کنند باید بگم کسانی که در مورد کیفیت و ببلندی صدا و عمر باطری این گوشی بد می گفتند خیلی در مورد این گوشی جفا کرده اند خود من به دلیل همین نظرات کم مونده بود از خیر خرید این گوشی بگذرم
انصافا صدای این گوشی بسیار عالی و در حد کاملا قابل قبول هستش
به شخصه معتقدم این گوشی از ان 73 نوکیا و با اندکی اغماض از ان 95 هیچ چی از نظر صدا کم نداره
ضمن اینکه عمر باطریش هم به نظر من خیلی خیلی خوبه
البته این را بگم من اینا را از رو هوا نمی گم همه انواع مختلف این گوشی ها را یه مدت داشته ام
Last edited by smaiel; 06-12-2008 at 23:50.
اما آخرین مطلب امشب
ضمن سپاس بی پایان از s a m s u n g عزیز
وظیفه ام دونستم تشکر کنم
دوستان بدون وی پی ان تونستم همون فریمور را دانلود و در ادامه باروش دوست بسیار بسیار بزرگوارمون گوشی را به فارسی تبدیل کردم
فقط می تونم بگم یه دنیا ممنون s a m s u n g عزیز
خیلی لذت بردم از اینکه خودم این کار را روبه راه کردم
تا حالا ان 95 و بقیه گوشی هام را آپ کرده بودم این گوشی خیلی برام گرون تموم می شد نتونم آپش کنم
بازم ممنون s a m s u n g جان
داداش ما نفهمیدیم یه بار شاکی میشی برای همیشه خداحافظی میکنی یه بار میای تشکر میکنی!!!!!
به هر حال خوشحال شدم که samsung تونست شما رو تو این انجمن راضی نگه داره
سلام به همگی /
من تا 4 مگابایت رو نصب کردم . فکر نمیکنم با بیش ا زاین هم مشکل داشته باشه .
خوشحالم که تونستی انجام بدی .
کاری نکردم عزیز .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)