تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 241 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من تو ریجستری رفتم تو قسمت هیدن یه گزینه type بود که همون group رو توش نوشته بود . پاکش کردم و دوباره نوشتم.
    تو قسمت هیدن دو تا زیر شاخه بود که تو جفتشونم (سمت راست ریجستری) گزینه type بود ولی دو بار که روش کلید کردم . دیدم نوشته بود radio . اوونارو به group تغییر دادم بعد رفتم تو فولدر اپشن . دیدم show hiden برگشته ولی نمیتونم انتخابش کنم . یعنی از حالت انتخاب کردن درومده بود(تیک) و به جاش یه علامتی شبیه به علامت دکمه اینتر (بر عکسش)
    خوب چی کار کنم همون radio بزارم خوبه یا group ?
    سلام دوست خوبم

توی زیر شاخه ها مقدار type همون radio باید باشه . اونا را به radio تغییر بده .
    فقط توی همون قسمتی که گفته بودم کلمه group را بنویس .
    با این کار باید مشکل حل بشه .
    یکبار دیگه این کار را بکنید و بعد سیستم را ریستارت کنید ببینید درست شده یا نه .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام فلشم یه ویروسی گرفته که هر فایلی که توش میریزی رو هیدن میکنه و فرمت هم نمیشه و چون به سیستمم هم وصلش کردم وارد سیستمم هم شده که نام درایو c رو به 21 تغییر داده اعصلبم ریخته بهم یکی کمک کنه چکارش کنم
    سلام دوست خوبم

به صفحه اول این تاپیک مراجعه کن یه انتی ویروس برای فایلهای سوپر هایدن گذاشتم اونا اجرا کن .

فایل زیر را بگیر و این را هم اجرا کن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هنگام اجرا کردن این فایلها باید فلش به سیستم متصل باشد .
    با یه انتی ویروس خوب هم سیستم را چک کن .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با تشکر از تاپیک مفیدت سوالی داشتم1
    - سیستم یکی از دوستان ویروس new folder رو گرفته الان طرف میگه missing operating system میده میخوام بدونم از این ویروسه؟
    2- این ویروس رو ویستا هم اجرا میشه؟
    سلام دوست خوبم

راستش انتی ویروس nod32 می تونه این ویروس را از پا در بیاره . شما این انتی ویروس را روی سیستمتون نصب کنید به شرطی که ورژن 3 این انتی ویروس را نصب کنید و سپس اونا 100 درصد اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

یه روشی هم یکی از دوستای خوبم توی مسیر زیر گفته که می تونید از اون روش هم استفاده کنید

در مورد missing operating system هم به این معنی هست که شما سیستم عامل خودتون را از دست دادید . این مشکل به دلیل از بین رفتن فایلهای اساسی برای بوت ویندوز اتفاق می افته . و شما باید اقدام به نصب ویندوز کنید . تا حدودی هم می شه از طریق ریکاوری کنسول مشکل را حل کرد .

خودم روی ویستا این ویروس را تا حالا ندیدم و کسی هم تا حالا نگفته که ویندوزم ویستا بوده و این ویروس را گرفته .

موفق باشی .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر از تاپیک مفیدت سوالی داشتم1
    - سیستم یکی از دوستان ویروس new folder رو گرفته الان طرف میگه missing operating system میده میخوام بدونم از این ویروسه؟
    2- این ویروس رو ویستا هم اجرا میشه؟
    سلام

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند مورد حذف کننده ی Newfolder.exe نام برده هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    چند روزه سیستمم به شدت ویروس گرفته و از تمام روش های گفته شده توی صفحه اول هم استفاده کردم فایده نداشت لطفاً کمکم کنید مشخصاتش اینجوریه که:
    1)از فولدر آپشن قسمتی که مربوط به hidden بود رو از بین برده ولی hide protected هنوز هست
    2)وقتی می خوام وارد یه درایو بشم اونو توی پنجره جدید باز میکنه حتی وقتی کلیک راست می کنم و Open رو می زنم و حتی وقتی توی SafeMode هستم
    3)یک نوار زرد رنگ بعضی مواقع میاد بالای صفحه که بک سری علامت سوال داره با رنگ قرمز(این قسمت خیلی کم اتفاق می افته)
    4)وقتی فایل Autorun رو پاک می کنم بلافاصله یه دونه دیگه می سازه
    5)وقتی سیستم بالا میاد درایو C رو برام باز میکنه
    6)سرعت سیستم افت کرده
    خیلی ممنون میشم هرچه سریعتر کمکم کنید

با تشکر
    سلام دوست خوبم

ابتدا قبل از هر کاري انتي ويروس بيدفندر را روي سيستمتون نصب کنيد و اونا کامل اپديت کنيد و سيستم را به طور کامل ويروس يابي کنيد . با اين کار بخش زيادي از ويروسها که مربوط به اين مشکل هستند از بين مي روند .

براي برگردوندن قسمت hidden از فولدر اپشن بايد توي رجيستري به مسير زير بريد و روي گزينه type دوبار کليک کنيد و گزينه group را داخل اون بنويسيد .

به زير شاخه هاي گزينه hidden که شامل SHOWALL و NOHIDDEN هست هم بريد و روي type دوبار کليک کنيد و مقدار اونا را به radio تغيير بديد .

اگه مقدار type توي هر سه قسمت همين ها بود همه را پاک کنيد و از رجيستري خارج بشيد و دوباره به رجيستري بريد و همين مقدارها را دوباره بنويسيد .

اين هم مسير گفته شده
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden

فقط قبل از انجام اين کارها بايد حتما با انتي ويروسي که گفتم سيستم را اسکن کرده باشيد .

براي از بين بردن ويروس اتوران هم بايد از انتي ويروس nod32 استفاده کنيد به شرطي که ورژن 3 را نصب کرده باشيد و اونا اپديت هم کرده باشيد . بعد ازاين کار به داخل درايو ها با روشي که توي پست اول گفتم بريد و ويروس اتوران اگه بود پاکش کنيد . و اگه فايل exe هم داخل درايو ها بود که مشکلوک بود اونا را هم پاک کنيد .
    مواظب فايلهاي داخل درايو c باشيد اشتباهي پاک نکنيد .

باز شدن درايو ها توي پنجره جديد کار ويروس اتوران هستش .

اون فايل batch که توي پست اول گذاشتم را حتما دانلود کن و اجرا کن .

به خاطر اين سريع يه فايل اتوران بعد از پاک شدن ساخته مي شه که سيستم شما الوده به ويروس هاي ديگه اي هست و شما بايد قبل از پاک کردن اون به طور دستي توسط انتي ويروس سيستم را چک کرده باشيد .

در مورد نوار زرد رنگ هم يه سري به ادرس زير بزن .

موفق باشی .

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوست خوبم

ابتدا قبل از هر کاري انتي ويروس بيدفندر را روي سيستمتون نصب کنيد و اونا کامل اپديت کنيد و سيستم را به طور کامل ويروس يابي کنيد . با اين کار بخش زيادي از ويروسها که مربوط به اين مشکل هستند از بين مي روند .

براي برگردوندن قسمت hidden از فولدر اپشن بايد توي رجيستري به مسير زير بريد و روي گزينه type دوبار کليک کنيد و گزينه group را داخل اون بنويسيد .

به زير شاخه هاي گزينه hidden که شامل SHOWALL و NOHIDDEN هست هم بريد و روي type دوبار کليک کنيد و مقدار اونا را به radio تغيير بديد .

اگه مقدار type توي هر سه قسمت همين ها بود همه را پاک کنيد و از رجيستري خارج بشيد و دوباره به رجيستري بريد و همين مقدارها را دوباره بنويسيد .

اين هم مسير گفته شده
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden

فقط قبل از انجام اين کارها بايد حتما با انتي ويروسي که گفتم سيستم را اسکن کرده باشيد .

براي از بين بردن ويروس اتوران هم بايد از انتي ويروس nod32 استفاده کنيد به شرطي که ورژن 3 را نصب کرده باشيد و اونا اپديت هم کرده باشيد . بعد ازاين کار به داخل درايو ها با روشي که توي پست اول گفتم بريد و ويروس اتوران اگه بود پاکش کنيد . و اگه فايل exe هم داخل درايو ها بود که مشکلوک بود اونا را هم پاک کنيد .
    مواظب فايلهاي داخل درايو c باشيد اشتباهي پاک نکنيد .

باز شدن درايو ها توي پنجره جديد کار ويروس اتوران هستش .

اون فايل batch که توي پست اول گذاشتم را حتما دانلود کن و اجرا کن .

به خاطر اين سريع يه فايل اتوران بعد از پاک شدن ساخته مي شه که سيستم شما الوده به ويروس هاي ديگه اي هست و شما بايد قبل از پاک کردن اون به طور دستي توسط انتي ويروس سيستم را چک کرده باشيد .

در مورد نوار زرد رنگ هم يه سري به ادرس زير بزن .

موفق باشی .
    مرسی از جوابتون
    توی اون قسمت رجیستری اصلاً hidden وجود نداره فقط SuperHidden هستش

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

از برنامه autoplay remover.bat هم استفاده کردم از دومیش هم استفاده کردم از regrepair هم استفاده کردم هیچکدام فایده نداشت (تمامی اینها رو هم از این سایت و هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم)

آخر فروم باز hamed s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تبریز قبلی-قشم فعلی

پيش فرض

سلام حمید جان

مشکل شما ویروس نیست .

ماکروسافت چندین نسخه افیس 2007 روانه بازار کرده که یکی از اونها Microsoft Office Enterprise 2007 هستش .

توی این مجموعه علاوه بر برنامه هایی که توی همه افیس ها هست یک سری برنامه اضافی و مفید نیز گنجانده شده است که دوتا از اون برنامه ها groove و onenot هستش .
    البته من فقط اسم این برنامه ها را شنیدم . و می دونم که این دو نمونه همراه این نسخه از افیس ارائه شدن .

حالا شما که ویندوز عوض کرید اون اپدیت ها هم از بین رفتن . پس با نصب مجدد افیس 2007 خودتون فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .

موفق باشی .
    نه چون وقتی این حالت پیش میومد هم سرعت سیستم پایین اومده بود هم خود افیس زیاد هنگ میکرد و هم pc تند تند بوق میزد وقتی کار ازش زیاد میکشیدم یا تو استارت اپ به هیچ وجه هم اناینستال نمیشد در ضمن هم قبل هم بعد از اپدیت مشکلو داشتم وتنها ویروس کش مکافی انو میشناخت ولی میزد که خودتون باید پاکش کنین ارورش یادم نمیاد
    از اون به بعد دارم افیس2003 استفاده میکنم وتا حالا مشکلی ندارم

ممنون از لطفتون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    توی اون قسمت رجیستری اصلاً hidden وجود نداره فقط SuperHidden هستش
    سلام

خوب مشکل همین جاست که hidden از رجیستری پاک شده .
    با برنامه های تعمیر رجیستری باید رجیستری را باز سازی کنی . یا باید با استفاده از سی دی ویندوز اقدام به repeir ویندوز کنی .

از انتی ویروسهایی که گفتم استفاده کردی ؟

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نه چون وقتی این حالت پیش میومد هم سرعت سیستم پایین اومده بود هم خود افیس زیاد هنگ میکرد و هم pc تند تند بوق میزد وقتی کار ازش زیاد میکشیدم یا تو استارت اپ به هیچ وجه هم اناینستال نمیشد در ضمن هم قبل هم بعد از اپدیت مشکلو داشتم وتنها ویروس کش مکافی انو میشناخت ولی میزد که خودتون باید پاکش کنین ارورش یادم نمیاد
    از اون به بعد دارم افیس2003 استفاده میکنم وتا حالا مشکلی ندارم

ممنون از لطفتون
    سلام

خوب پس این دوتا برنامه همراه برنامه افیس شما هست و با نصب برنامه نصب می شن و ربطی به اپدیت کردن نداشته . چون شما فکر کنم توی پست قبلی گفته بودید بعد از اپدیت این مشکل پیش اومد .

شاید خود برنامه افیس مشکل داشته باشه . و با سیستم شما سازگاری نداره که هنگ می کنه .
    شما از نسخه های دیگه افیس 2007 استفاده کنید مثلا نسخه استاندارد اون یعنی Microsoft Office standard 2007

چون نسخه ای که شما دانلود کردید مربوط به کارهای تجاری هستش . و برنامه های زیادی همراهش گنجانده شده و یه مقدار سنگین هستش .

مکافی بعضی وقتها گیر الکی می ده . زیاد نباید بهش اعتماد کرد .

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •