تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 68 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 675

نام تاپيک: تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
    من یک گوشی K800 را به K810 و با استفاده از راهنمایی های پست اول تبدیل کردم که ظاهرا هم بدون مشکل انجام شده و مشخصا دلیل این کار هم برای استفاده از پج هایی است که برای گوشی K810 وجود داره و از تنوع بیشتری هم برخوردار هستش اما مشکلی که الان هست اینه که اگر هر پجی رو که با استفاده از برنامه سیتول به گوشی میزنم گوشی دیگه روشن نمی شه و مجبورم دوباره Main رو با برنامه سیتول به دستگاه وارد کنم تا دوباره گوشی روشن بشه. حالا با توجه باینکه حتما یه جای کار رو اشتباه کردم و نمی دونم تو کدوم مرحله این اشتباه صورت گرفته می خواستم بپرسم راه حل چیه و چکاری باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه. ضمنا مشخصات فعلی گوشی اینا هستش :
    CID: 52 - RED / Version: R8BA024باز هم از بابت زمانیکه در اختیار می گذارید ممنونم.
    دوست من ببين پچ ها مخصوص خود فريمور و گوشي هستن و موقعي كه ارور ميده براي نصب پچ بايد No رو بزني تا پچ نصب بشـــه !
    راستـــي از كدوم ورژن ستول استفاده ميكني !
    موفق باشيد!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
    من یک گوشی K800 را به K810 و با استفاده از راهنمایی های پست اول تبدیل کردم که ظاهرا هم بدون مشکل انجام شده و مشخصا دلیل این کار هم برای استفاده از پج هایی است که برای گوشی K810 وجود داره و از تنوع بیشتری هم برخوردار هستش اما مشکلی که الان هست اینه که اگر هر پجی رو که با استفاده از برنامه سیتول به گوشی میزنم گوشی دیگه روشن نمی شه و مجبورم دوباره Main رو با برنامه سیتول به دستگاه وارد کنم تا دوباره گوشی روشن بشه. حالا با توجه باینکه حتما یه جای کار رو اشتباه کردم و نمی دونم تو کدوم مرحله این اشتباه صورت گرفته می خواستم بپرسم راه حل چیه و چکاری باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه. ضمنا مشخصات فعلی گوشی اینا هستش :
    CID: 52 - RED / Version: R8BA024باز هم از بابت زمانیکه در اختیار می گذارید ممنونم.
    در صفحه اول كلوپ پچ ،آموزش كار را بدقت مطالعه كن
    مخصوصا فيلم آموزشي گذاشته شده اونو دانلود كن و عين همون عمل كن
    شايد هم MAIN مربوط به گوشي را انتخاب نميكني موقع پچ ريختن
    Last edited by golmohammadi; 17-07-2008 at 18:34.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در صفحه اول كلوپ پچ ،آموزش كار را بدقت مطالعه كن
    مخصوصا فيلم آموزشي گذاشته شده اونو دانلود كن و عين همون عمل كن
    شايد هم MAIN مربوط به گوشي را انتخاب نميكني موقع پچ ريختن
    اينم ادرس كلوپ !
    اموزش ريختن پچ با تــــصوير برو ببين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض ????????/

سلام
    من گوشيم رو به 810 تبديل كردم تبديل شد ولي الان كه خواستم روش ژچ بريزم وقتي داشتم by pass رو نصب ميكردم گير كرد و لالن كه identify كه ميگيرم اين پيغام رو ميده:
    Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and buy FULL.

ChipID:9900,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:52
    Speed:921600
    Flash ID check:2019
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:00000000000000 CERT:RED
    FLASH CID:52 COLOR:RED
    set_gdfs_props failed, exiting
    Elapsed:5 secs.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من گوشيم رو به 810 تبديل كردم تبديل شد ولي الان كه خواستم روش ژچ بريزم وقتي داشتم by pass رو نصب ميكردم گير كرد و لالن كه identify كه ميگيرم اين پيغام رو ميده:
    Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and buy FULL.

Flash props sent ok
    Elapsed:5 secs.
    خوب ظاهرا شما بايد gdfs گوشي را رايت كني.
    از gdfs كه بكاپ گرفته بودي؟
    در ضمن اون كه شما ميگي گير كرده گير نكرده چون وقتي داري پچ نصب ميكني بسته به تعداد خط پچ برنامه براي مدتي ساكن ميمونه و هيچ عملي انجام نميشه بايد صبر كني بعضي وقتا حتي تا نيم ساعت همونجور ميمونه و اين كاملا طبيعي هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

در ضمن اون كه شما ميگي گير كرده گير نكرده چون وقتي داري پچ نصب ميكني بسته به تعداد خط پچ برنامه براي مدتي ساكن ميمونه و هيچ عملي انجام نميشه بايد صبر كني بعضي وقتا حتي تا نيم ساعت همونجور ميمونه و اين كاملا طبيعي هست.
    سلام
    آره من از gdfs بك اپ گرفتم مشكل اينجاس كه گوشي اجازه نميده من روش gdfs رايت كنم اجازه فلش هم نميده identify كه ميگيرم فقط همين قسمت مياد اطلاعاتيديگه اي راجع به گوشي نميده
    Flash props sent ok
    Elapsed:5 secs
    هر كاري ميخوام انجام بدم ميگه c رو بگير كابل رو وصل كن منم اينكارو ميكنم كامپيوتر پيغام ميده يكي از پورت هاي usb رو نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ
    حالا نميدونم چكار كنم؟
    در ضمن من اصلا نتونستم كه پچ نصب كنم چون تووووووووو quick access مشكل پيش اوووووومد....
    Last edited by masoud45; 19-07-2008 at 09:52. دليل: eshteb

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    آره من از gdfs بك اپ گرفتم مشكل اينجاس كه گوشي اجازه نميده من روش gdfs رايت كنم اجازه فلش هم نميده identify كه ميگيرم فقط همين قسمت مياد اطلاعاتيديگه اي راجع به گوشي نميده
    هر كاري ميخوام انجام بدم ميگه c رو بگير كابل رو وصل كن منم اينكارو ميكنم كامپيوتر پيغام ميده يكي از پورت هاي usb رو نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ
    حالا نميدونم چكار كنم؟

در ضمن من اصلا نتونستم كه پچ نصب كنم چون تووووووووو quick access مشكل پيش اوووووومد....
    حســـام جون درست ميگن گير نكرده بود موقع نصب پچ بوده كه شما STOP يا قطع كردين كه gdfs گوشي اسيب ديده !
    مسعود جون شما يه بار پورت هاي رو تميز كن بعد امتحان كن اين مشكل كه پورت ها رو نميشناسه برا من 100 بار امده
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

14

حســـام جون درست ميگن گير نكرده بود موقع نصب پچ بوده كه شما STOP يا قطع كردين كه gdfs گوشي اسيب ديده !
    مسعود جون شما يه بار پورت هاي رو تميز كن بعد امتحان كن اين مشكل كه پورت ها رو نميشناسه برا من 100 بار امده
    موفق باشيد!
    بابا هادی جون الان که identify میگیرم گوشی رو نمیشناسه میگه یکی از پورت ها malfunction هستش و ویندوز نمیتونه شناسایی کنه چکااااااااااااااااااااااا اار کنم کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا هادی جون الان که identify میگیرم گوشی رو نمیشناسه میگه یکی از پورت ها malfunction هستش و ویندوز نمیتونه شناسایی کنه چکااااااااااااااااااااااا اار کنم کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    usb flash driver و تمام درايور هاي ديگه را دوباره نصب كن ببين شايد اشكال از اونجاست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

14

usb flash driver و تمام درايور هاي ديگه را دوباره نصب كن ببين شايد اشكال از اونجاست.
    ندوباره نصب کردم مشکل از اونجا نیست.
    گوشی خودم رو میشناسه ولی این گوشی رو که وصل میکنم این پیغام رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •