دوست من ببين پچ ها مخصوص خود فريمور و گوشي هستن و موقعي كه ارور ميده براي نصب پچ بايد No رو بزني تا پچ نصب بشـــه !
راستـــي از كدوم ورژن ستول استفاده ميكني !
موفق باشيد!![]()
دوست من ببين پچ ها مخصوص خود فريمور و گوشي هستن و موقعي كه ارور ميده براي نصب پچ بايد No رو بزني تا پچ نصب بشـــه !
راستـــي از كدوم ورژن ستول استفاده ميكني !
موفق باشيد!![]()
در صفحه اول كلوپ پچ ،آموزش كار را بدقت مطالعه كن
مخصوصا فيلم آموزشي گذاشته شده اونو دانلود كن و عين همون عمل كن
شايد هم MAIN مربوط به گوشي را انتخاب نميكني موقع پچ ريختن
Last edited by golmohammadi; 17-07-2008 at 18:34.
اينم ادرس كلوپ !
اموزش ريختن پچ با تــــصوير برو ببين
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من گوشيم رو به 810 تبديل كردم تبديل شد ولي الان كه خواستم روش ژچ بريزم وقتي داشتم by pass رو نصب ميكردم گير كرد و لالن كه identify كه ميگيرم اين پيغام رو ميده:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and buy FULL.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:00000000000000 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
set_gdfs_props failed, exiting
Elapsed:5 secs.
خوب ظاهرا شما بايد gdfs گوشي را رايت كني.
از gdfs كه بكاپ گرفته بودي؟
در ضمن اون كه شما ميگي گير كرده گير نكرده چون وقتي داري پچ نصب ميكني بسته به تعداد خط پچ برنامه براي مدتي ساكن ميمونه و هيچ عملي انجام نميشه بايد صبر كني بعضي وقتا حتي تا نيم ساعت همونجور ميمونه و اين كاملا طبيعي هست.
سلام
آره من از gdfs بك اپ گرفتم مشكل اينجاس كه گوشي اجازه نميده من روش gdfs رايت كنم اجازه فلش هم نميده identify كه ميگيرم فقط همين قسمت مياد اطلاعاتيديگه اي راجع به گوشي نميده
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:00000000000000 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
set_gdfs_props failed, exiting
Elapsed:5 secsهر كاري ميخوام انجام بدم ميگه c رو بگير كابل رو وصل كن منم اينكارو ميكنم كامپيوتر پيغام ميده يكي از پورت هاي usb رو نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ
حالا نميدونم چكار كنم؟
در ضمن من اصلا نتونستم كه پچ نصب كنم چون تووووووووو quick access مشكل پيش اوووووومد....
Last edited by masoud45; 19-07-2008 at 09:52. دليل: eshteb
حســـام جون درست ميگن گير نكرده بود موقع نصب پچ بوده كه شما STOP يا قطع كردين كه gdfs گوشي اسيب ديده !
مسعود جون شما يه بار پورت هاي رو تميز كن بعد امتحان كن اين مشكل كه پورت ها رو نميشناسه برا من 100 بار امده
موفق باشيد!
بابا هادی جون الان که identify میگیرم گوشی رو نمیشناسه میگه یکی از پورت ها malfunction هستش و ویندوز نمیتونه شناسایی کنه چکااااااااااااااااااااااا اار کنم کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
usb flash driver و تمام درايور هاي ديگه را دوباره نصب كن ببين شايد اشكال از اونجاست.
ندوباره نصب کردم مشکل از اونجا نیست.
گوشی خودم رو میشناسه ولی این گوشی رو که وصل میکنم این پیغام رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)