سلاموقتی می خوام ریستش کنم eror میده
ورژنش برنامتون چنده ؟
اگه میتونی ، یه بار کاملا حذفش کن و دوباره به یه آدرس جدید نصبش کن
سلاموقتی می خوام ریستش کنم eror میده
ورژنش برنامتون چنده ؟
اگه میتونی ، یه بار کاملا حذفش کن و دوباره به یه آدرس جدید نصبش کن
Last edited by ms368; 09-06-2011 at 17:55.
برای حذف زیرنویس ها و یا فایلهای صدای اضافه ( برای زبانهای که احتیاج نداریم) و یا اضافه کردن زیرنویس مورد نظر و یا تغییر در تنظیم های فایلهای داخل فرمت MKV برنامه MKVtoolnix توصیه میشهسلام دوستان...بعضی از فیلم ها رو خودشون زیرنویس دارن...چجوری میشه اونا رو حذف کرد؟
دانلود برنامه MKVtoolnix از اینجا
آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا برنامه رو نصب و اجرا می کنیم سپس با استفاده از گزینه add فایل MKV رو اضافه می کنیم
در قسمت Tracks,chapters and Tags محتویات فایل نمایش داده میشه
موارد اضافه رو از حالت تیک دار خارج می کنیم
موارد دلخواه رو دوباره از گزینه Add به لیست اضافه می کنیم
با انتخاب هر یک از موراد در پایین تگ مربوط قابل ویرایش هست برای مثال با اضافه کردن زیرنویس فارسی از لیست زبان per رو انتخاب می کنیم
در هنگام اجرا فایل زیرنویس ها قابل انتخاب هستند
برای اجرا زیرنویس مورد نظر همراه فیلم گزینه Default Track Flad رو روی Yes قرار بدین ( توجه کنید یکی از زیرنویس ها این الت رو داشته باشد، این کار برای نوع صدا و تصوصر نیز قابل اجراست)
مسیر فایل خروجی رو در قست Output Filename مشخص و گزینه Start Muxing رو بزنین تا فایل براتون آماده بشه .
منبع : آرمین وب
Last edited by ms368; 10-06-2011 at 07:54.
بچه ها باjet audioچطورمیتونم فیلمم رو که زیر نویسش نمیاد روبیارم؟
اکثر فیلمهای من ریلیزهای گروه اسکرپ هستند،بنابراین زیرنویس انگلیسی به صورت muxed به همراه اونها هست.ولی خب،من فیلمها رو با زیرنویس فارسی میبینم معمولاً.پس با این حساب برای اینکه یه مقدار راحتتر باشم،زیرنویس فیلمها همنام با فیلمهاست.
مشکل اینه که KMPlayer اولویت استفاده از زیرنویس رو به این زیرنویسهای فارسی میداد که خودم دانلود میکردم،ولی مدیا پلیر کلاسیک اولویت استفاده از زیرنویس رو به زیرنویسهای muxed میده.میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلاسیک هم اولویت استفاده از زیرنویسها رو به این زیزنویس فارسیها بده؟
با سلام
برای اینکه زیر نویس یک فیلم روی فیلم بذاری طوری که همیشه روش باشه و دیگه نخواد هر دفعه کپی کنی باید چیکار کرد؟؟؟؟ واسه نرم افزار km player
سوال دیگه این که چطوری میشه زیرنویس فیلم با فیلم کاملا هماهنگ کرد؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح کامل بدین...
با تشکر فراوان
سلام دوستان
زیرنویس های فارسی با فرمت SRT موقع نمایش در ویندوز 7من به صورت کلمات عجق وجق در میان...
چکار کنم درست نمایش داده بشه و بتونم فیلم با زیرنویس فارسی ببینم؟
سلام.دوستان
کسی نمیدونه چرا هرقسمتی از فیلم رو KM-Player بوکمارک میکنم پلیر رو میبندم باز میکنم چزا بوکمارک ها پاک میشن و دیگه نیستن؟؟؟یعنی عملا بوکمارک کردن فایده نداره و تا موقعی که پلیره باز هست اون بوکمارک هم هست...
آخرین ورژن مدیاپلیر کلاسیک چیه؟
برای من بوکمارک ها ذخیره میشن. البته 7 رو امتجان نکردم. کلا روی 7 از km استفاده نمی کنم مشکلات زیاد داره با 7 . از vlc روی 7 استفاده می کنم.
راستی یه چیزی من تازه فهمیدم : km رو میشه فارسی کردمیشه باهاش صدای خواننده رو حذف کرد. باهاش ویدئو و صدا رو کپچر کرد و خیلی چیزای دیگه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)