سلام دوست عزیز،من قبلا پرینترو شییر بود . الان هر کاری می کنم نمیشه؟چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز،من قبلا پرینترو شییر بود . الان هر کاری می کنم نمیشه؟چیکار کنم؟
سلام!
نه هنوز دوست عزیز !
ولی سعی میکنم که حلش کنم !
ببخشید دوستان یک سوال : از کجا باید بدونیم مودممون روتر داره یا نه ؟ اصلا این روتر به چه دردی می خوره ؟ با تشکر
جواب قبلیت رو خوندم فکر کردم حل شد!
اولا فکر نمی کنم اصلا به روترت ربطی داشته باشه.
ببین permission اجازه دسترسی سیستمها به یکدیگر هست یعنی شما مشخص می کنی که چه سیستمهایی توی شبکه یا چه یوزرهایی از روی خود سیستم بتونند از فایلهای شما استفاده کنند.
حالا وقتی شما به یه سیستم ( یعنی به یه شماره IP) اجازه دسترسی می دی بسته به تنظیمات ویندوزت یا اصلا یوزر و پسوورد نمی خواد یا یه بار می خواد و می شه و دیگه نمی خواد.
حالا شما برای اینکه راحت بتونی از هر دو سیستم به هم کانکت بشی permission هر دو سیستم رو روی every one یا all تنظیم کن. ( من ویستا کار نمی کنم حالم از این گیر دادناش به هم می خوره!)
در مورد اینکه می گی نمی تونی به pc وصل شی یعنی چی؟ چه اروری می ده؟
IP سیستمها رو عوض کنی و متفاوت بزاری برای ارتباط بین کامپیوتر ها مشکلی پیش نمیاد ولی برای ارتباط اینترنت سیستمها نمی دونم، شاید مشکلی پیش بیاد چون دوتا مودم adsl میاد تو شبکه و شاید packet ها گم بشند! خاب کلا یه موجود خنگه و نمی فهمه چی به چیه! مگر اینکه hubswitch باشه.
احتمالا اگر روی adsl ها static IP بزاری بشه یه جوری بشون فهموند که به کدوم سیستما سرویس بدن.مطمئن نیستم.
آخه این کارای عجیب غریب چیه؟!
فکر نمی کنم ببینند چون فقط IP سیستم سوم توسط هاب قابل دیدنه مگر اینکه روی سیستم سوم windows server نصب کنی و ....
توروخدا جملتو یه بار بخون!!
نمیشه یعنی چی؟ اروری پیغامی چیزی؟!
سلام خدمت دوستان
دوستان من میخواستم دسکتاپم رو که کارت وایرلس داره با winxp و نوتبوک که win7 از طریق وایرلس شبکه کنم که بتونم از اینترنت هم استفاده کنم لطفا کامل توضیح بدید چون وارد نیستم اگرم قبلا گفته شده لطفا لینکش رو بدید
مرسی از توجهتون
مسافتش تا پی سی اول خیلی زیاد میشه ولی تا پی سی سوم مسافت کمی دارهآخه این کارای عجیب غریب چیه؟!
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگه ممکنه يکي به من ياد بگه يا به قولي آموزش بده که چطوري توي يک شبکه کاري که از سه کيس و يک هاب تشکيل شده و همه کيس ها فقط برنامه اس کيو ال را از کيس اصلي (سرور) مي خواندد ساعت را طوري تنظيم کنم که ساعت کيس هاي ديگر با ساعت کيس اصلي(سرور) تنظيم بشه يعني اگر ساعت وينودز در کيس اصلي تغيير کرد در بقيه هم تغيير کنه. و کسي نتونه ساعت را در ديگر کيس ها تغيير بده.
با تشکر
تا 90 متر مشکلی نداره. اگر کابلت خوب باشه تا 120 هم جواب میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)