فایروال رو خاموش کن .
متن ارور دقیقا باید ببینی چی هست اینجا بگو .
فایروال رو خاموش کن .
متن ارور دقیقا باید ببینی چی هست اینجا بگو .
من cod4 رو دوباره نصب کردم . پچ 1.6 و 1.7 رو هم دانلود کردم .
رو cod اصلی هیچ کرکی نریخم ولی وقتی می وام پچ 1.6 رو نصب کنم ارور میده که در مسیر پوشه انتخاب شده نسخه valied وجود نداره :(
برای اطمینان رو خوده فایل singlr player کلیک کردم و ازم سی دی اصلی خواست تا اجرا بشه ، ولی فایل multiplayer بدون سی دی اصلی و کرک اجرا میشه .
دوباره نصب کردم و باز هم موقع پچ کردن همین ارور رو میده :(
ورژن بازی ای که نصب کردم 1.0525 همون که تو صفحه اصلی بازی سمت راست پایین می نویسه . راهنمایی کنید ممنون میشم .
وقتی CoD4 رو نصب میکنی مسیر نصب رو عوض نکن.
اگه اشکال از این نباشه باید ویندوزت رو عوض کنی.
پیداش کردم مشکل از کجاست . من اسم پوشه video رو عوض کرده بودم تا ویدئو ها پخش نشه . اسمش رو که درست کردم نصب شد .وقتی CoD4 رو نصب میکنی مسیر نصب رو عوض نکن.
اگه اشکال از این نباشه باید ویندوزت رو عوض کنی.
شماها تو کدوم سرور بازی میکنید ؟
من تو Cod4Teh PROMOD | Public & Match Server | بازی می کنم همه ایرانی هستن و پینگم هم 70 تا 90 همیشه و خلاصه خیلی حال میده![]()
بهترین سرور موجود در ایران همین هست. من هم توی همون جا بازی میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس چرا برای من کار نمیکنه؟
واسه سرور تهران فکر کنم باید پچ 1.7 داشته باشی
اگه میشه همین الان یک سرور که توش هستین رو بگین
سلام.ببخشيد اين نرم افزار والهك رو ميشه از كجا گير اورد.در ضمن ميخواستم بدون ايا سلاحي هست كه بشه باش يك نفر يا چند نفر رو از پشت ديوار زد.ممنونم اگر به سوال من جواب بديد چون هيچ كسي به سوال من جواب نميده.![]()
من که تا حالا این اسم به گوشم نخورده میشه یکم توضیح بدی
در مورد سوال دوم بستگی به تفنگ و دیوار داره تفنگ که توی قسمت انتخاب ظرفيت هر کدوم رو زده (power) اینجا کاربرد داره بعدش هم دیوار داریم تا دیوار اگه بیشتر دقت کنی خودت متوجه میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)