تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 762 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

اگه نباشه جاش خالی می مونه 950w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

sus2 عزیز اگه اجازه بدی می خوام نظر شخصیمو در مورد عکسات بگم :

1.تو عکساههایی که از فلش استفاده کردی اگر از نور آفتاب استفاده می شد جلوه بهتری پیدا می کردن چون مثلا تو عکس زردآلوها نوردهی کمه و تو عکس برگ انجیر رفلکس فلش کاملا مشهوده

2.پست 446 تو عکس برگ گل رز اگر یه مقدار دوربین رو جلوتر می بردی و روی قطرها بیشتر زوم می کردی به نظر من جالبتر بود

3.تو عکسهایی که بدون فلش گرفتی همونطور که به یکی از دوستان هم قبلا گفتم یه مقدار تراکم رنگو بیشتر کنی تا گرمی رنگها مثل زمانی بشه که با فلش عکس گرفتی بهتره

4.واما یه بار دیگه از همه دوستان خواهش می کنم تا عکسها رو با800 x 600 آپ کنن چون ماهایی که از ADSL استفاده می کنیم مشکلی نداریم اما دوستان یDiual-Up واقعا به مشکل می خورن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

sus2 عزیز اگه اجازه بدی می خوام نظر شخصیمو در مورد عکسات بگم :

1.تو عکساههایی که از فلش استفاده کردی اگر از نور آفتاب استفاده می شد جلوه بهتری پیدا می کردن چون مثلا تو عکس زردآلوها نوردهی کمه و تو عکس برگ انجیر رفلکس فلش کاملا مشهوده

2.پست 446 تو عکس برگ گل رز اگر یه مقدار دوربین رو جلوتر می بردی و روی قطرها بیشتر زوم می کردی به نظر من جالبتر بود

3.تو عکسهایی که بدون فلش گرفتی همونطور که به یکی از دوستان هم قبلا گفتم یه مقدار تراکم رنگو بیشتر کنی تا گرمی رنگها مثل زمانی بشه که با فلش عکس گرفتی بهتره

4.واما یه بار دیگه از همه دوستان خواهش می کنم تا عکسها رو با800 x 600 آپ کنن چون ماهایی که از ADSL استفاده می کنیم مشکلی نداریم اما دوستان یDiual-Up واقعا به مشکل می خورن
    ممنون از اینکه ایراد عکسها رو گفتی ولی

1. اونای که با نور فلش گرفتم موقع غروب بوده و خودمم می دونستم که تو نور آفتاب قشنگتر میشه ( عکس زرد آلو ها رو تو خونه گرفتم و اونجا هم یه لامپ بیشتر نداشت)
    2. تو گل رز اولی شب عکس گرفتم وبا بیشترین زوم و اگه یکم جلوتر میرفتم گل کاملا سفید میشد ( نزدیک به 15 عکس امتحان کردم از زوایایی مختلف و این بهترینش بود ) تو گل رز دومی هم باز غروب آفتاب بود و اگه فلش مینداختم باز گل سفید میشد .
    3 . دوربین رو تازه گرفته بودم و با تنظیماتش زیاد آشنایی نداشتم
    4. من همه عکسام تو تاپیک نوکیا رو 800*600 میگرفتم ولی اینجا یه جا خوندم اگه رو 1024.768 باشه بهتره و چشم از این به بعد همه رو با سایز 800.600 میزارم

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

sus عزیز, چندتا از عکسات واقعآ قشنگ بودن. چند وقته که دوربین داری؟؟
    من یک بار دیگه در باره کم کردن حجم عکس ها یه مطلب بگم:
    اگه عکس ها رو با برنامه paint ویرایش کنید حجم عکس ها بسیار کم میشه.
    به این ترتیب که در آخرین مرحله که میخواین عکس رو آپلود کنید با برنامه پینت یه ادیت کوچیک انجام بدین. مثلآ یه نقطه با مداد بزارید و عکس رو در همون حالت سیو کنید و معجزه کم شدن حجم رو به وضوح ببینید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مزارع برنج شمال
    sx100

88

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

sus عزیز, چندتا از عکسات واقعآ قشنگ بودن. چند وقته که دوربین داری؟؟
    من یک بار دیگه در باره کم کردن حجم عکس ها یه مطلب بگم:
    اگه عکس ها رو با برنامه paint ویرایش کنید حجم عکس ها بسیار کم میشه.
    به این ترتیب که در آخرین مرحله که میخواین عکس رو آپلود کنید با برنامه پینت یه ادیت کوچیک انجام بدین. مثلآ یه نقطه با مداد بزارید و عکس رو در همون حالت سیو کنید و معجزه کم شدن حجم رو به وضوح ببینید.
    ممنون

خیلی وقت نیست که با دوربین دیجیتال عکس میگیرم

من از یه برنامه برای تغییر سایز استفاده میکنم ( عکسهای که گرفتم همشون سایزاشون بالای 5 مگ هستن و من اونا رو تو سایز 800.600 که بزارم به 70 کیلو بایت میرسن ) یک بار تو پست قبل هم گفتم جایی تو همین تاپیک خوندم که اگه سایز عکس رو 1024.768 باشه بهتره چشم از این به بعد عکسهارو رو سایز 800.600 میزارم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شما با هر برنامه ای که دوست دارید ویرایش و ریسایز کنید ولی تو مرحله ای که به آپلود میرسه کارایی که تو پست قبلیم گفتم رو انجام بدین تا حجم عکسا بدون افت کیفیت کم بشه.
    عکسایی از ماه گرفتگی امشب گرفتم دکه سر فرصت میزارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

2. تو گل رز اولی شب عکس گرفتم وبا بیشترین زوم و اگه یکم جلوتر میرفتم گل کاملا سفید میشد ( نزدیک به 15 عکس امتحان کردم از زوایایی مختلف و این بهترینش بود ) تو گل رز دومی هم باز غروب آفتاب بود و اگه فلش مینداختم باز گل سفید میشد .
    من منظورم این عکس بود

روی صحبتم به تمام دوستان در این تاپیکه که لطف می کنن با این سرعتهای کم اینترنتی که داریم عکسهاشونو تو تاپیک قرار می دن
    باید بگم وقتی از یه عکس انتقاد می شه طبیعیه که ایرادهای یه اثر گفته در حالی که ممکنه اون اثر نکات مثبت زیادی داشته باشه اما تو زمان انتقاد ایرادها شمرده می شن تا باعث پیشرفت بشه چون همگی که اینجا عکس می ذاریم صرفا یه آماتوریم و شخصا که عکسهامو آپ می کنم با دید و هدفه که دوستان ایرادهای منو از دیدگاه خودشون بگن پس دلیلی برای ناراحتی و جبهه گرفتن وجود نداره و باز هم اگر شخصا با علم کمم چیزی می گم دلیل بر کوبیدن طرف و خودنمایی نیست .این رو هم بگم با همین پست از تمام بچه ها می خوام تا حتما ایرادهای منو بگن و اگر ایرادی نگیرن برداشت من اینه که اون عکسم بی عیب و نقص بوده پس انتقاد یادتون نره

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سورنا عزیز باید بگم از نظر من مزرعه برنجت از همه نظر , نوردهی , سوژه , زاویه و ..... کاملا بی نقصه تبریک می گم
    Last edited by 950w; 17-08-2008 at 02:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این عکس رو من با 3110c گرفتم.

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

sus2
    آی گفتی !!! تازه با همینشم به مشکل بر خوردیم !!!
    لطفا رعایت کنین .

::..::..::..::..::..

راستی فتوبلاگ پاورلیفتر هم به روز شد ... !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •