سلام بله کامل باز میشه
سلام بله کامل باز میشه
سلام
اون قطعه ی گرد سیاه رنگ میره داخل حفره ای که داخل قسمت بزرگتر هست ( همون قطعه که شیر زمستانه روش هست )
بعدش لاستیک دیافراگم رو روی همون قطعه نصب میکنین . گودیِ دیافراگم میره داخل اون قطعه ی بزرگتر
بعدش اون قطعه که خاکستری هست قرار میگیره روی دیافراگم
اون طرفش که مثل میخ هست , باید بره توی قطعه ی کوچکتر اما قبلش اون قطعه ی کوچک مسی رو بذارین روی قسمت میخ مانند تا آخر بره پائین
امیدوارم اشتباه نباشه
اگه منوجه نشدین چی گفتم , همه ی قطعات رو در یک عکس شماره گذاری کنین تا دوباره توضیح بدم
درضمن ظاهراً با حجم خیلی زیاد عکس گرفتین
بهتره موقع عکس گرفتن کاری کنین که حجم عکس از 300 یا 400 کیلو بیشتر نشه تا آپلود و دانلودش راحت تر باشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-11-2014 at 23:19.
عکس باز شد؟
بله , با دو سه تا مرورگر امتحان کردم تا بالاخره به کندی باز شد
مرسی اما نفهمیدم اون قطعه گرد که روی نوک میخ گذاشتم درست قرار گرفته یا نه...آخه یه میله ی دیگه هم داخل اون قسمت اصلی هست یعنی این قطعه بین دوتا میخ قرار میگیره . میدونید که اون قطعه گرد از یک طرف صاف هست و از طرف دیگه سوراخ داره
اون قطعه ی گردِ کوچک روی میخ قرار نمیگیره
جاش توی حفره ای هست که دیافراگم روش رو میپوشونه ( در قطعه ای که شیر زمستانه داره )
قسمتِ سوراخ دارِ اون قطعه ی گرد میره توی حفره ای که به اندازه ی خود اون قطعه ی گرد هست . بعدش دیافراگم روش رو میپوشونه یعنی قطعه گرد میره زیر دیافراگم
ببین دوست عزیز منظور من این قسمت هست آخه اون قطعه گرد سیاه اونجا بود متاسفانه وقتی کاربراتور رو درآوردم اون قطعه افتاد و من ندیدم روی کدوم میله سوار بود توی عکسای زیر مشخص کردم حجم رو هم کم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوبین آبگرمکن بوتان مدل B115 که هم حالت بسته و بازش نشون داده شده .دقت کنید می بینید که یه سر سیم پیچ اتصال نداره. با ابزاری که داشتم نتونستم اونو مجددا لحیمش کنم.
سلام
دستتون طلا, جانتون بی بلا
اطلاعاتِ کاربردیِ ارزشمندی در اختیار همه ی ما قرار دادین
پس این بوبین راحت قابلِ تعمیره .
فقط باید سیم لاکی کمی تراشیده بشه تا سیم مسی نمایان بشه بعدش کمی به روغن لحیم آغشته بشه تا لحیم رو زود جذب کنه
بعدش کمی با لحیم قلع اندود بشه و بعدش لحیم بشه به جای خودش
پس شما میدونین جاش کجاست . فقط نمیدونین کدوم طرفش به سمت کاربراتور آب هست .
اون قطعه ی کوچک مسی چی ؟
اون هم از داخل این کانال افتاد بیرون با قطعه ی گرد یا جاش همونجاست که گفتم ؟
اون قطعه ای که سرش مثل میخ هست از کاربراتور آب میزنه بیرون و میره توی همین کانال تا با فشار دیافراگم به میله گاز فشار بیاره و گاز وصل بشه برای مشعل .
دو حالت رو امتحان کنین ببینین کدومش درسته چون در عکستون دو سمتِ اون قطعه ی گردِ سیاه مشخص نیست تا بشه فهمید کدوم طرفش میره توی کانال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)