دما بیشتر از 65-70 سعی کنید بیشتر نشه . . .
در صورتی که متونید مسئولیت این کار رو قبول کنید نظر بدید .اره عزیز کارت شما اور میشه خودشم چه اوری
دما بیشتر از 65-70 سعی کنید بیشتر نشه . . .
در صورتی که متونید مسئولیت این کار رو قبول کنید نظر بدید .اره عزیز کارت شما اور میشه خودشم چه اوری
سلام
من این برنامه ی aqua mark رو دانلود کردم ولی کرک نشدست
اگه میشه کرکش رو بذارید
آقا ما برای اولین بار کارتمونو اورکلاکیدیم که نتیجش اینه :
با ATI TOOL 0.26 گزینه find max core clock رو زدم. کلاک کارتم که 540 مگاهرتز بود )8600gt( و دمای gpu هم رو 47 تا بود. کم کم بالا رفتن هر دو تا اینکه کلاک gpu همینطور بالا رفت تا رسید به 910 مگا هرتز که دیگه خودم نگهش داشتم. دمای gpu هم رسید به 60 درجه که وقتی با show 3d view هم زدم از 60 اصلا بالاتر نرفت. لازم به ذکره که گاز نداریم و اتافم سرده !!! از ویستا استفاده می کنم و وفتی کلاک رفت رو 910 درایور برنامه ATI TOOL از کار افتاد و اون گوشه چپ کنار ساعت اون کادر معروف باز شد! یه ریست کردم و اینبار ترسیدم و کلاک جی پی یو رو رو 700 مگاهرتز زدم و مموری هم رو 1800 تا هست و دما هم از 57 درجه بالاتر نمیره اصلا !!! 1- آیا اورکلاکینگم درست انجام شده ؟ 2- جا داره بیشتر کنم کلاک ها رو ؟ (خطری نیست؟)
آقا بگید این چجوری میشه تست کرد من هر کار میکنم نمیفهمم باید چیکار کنم! دما رو از کجا باد فهمید. من ویندوز ویستا 32 بیتی دارم کارت گرافیکم هم nvidia geforc fx 5500 هست.
Last edited by saamy4; 20-01-2008 at 14:25.
شما باید 10 تا 10 تا برید بالا و هر بار که رفتید بالا با 3dmark تست کنید تا ببینید سیستم پایداره یا نه ؟
نه اینکه یک دفعه برید اون بالا که ممکنه خطری داشته باشه .
عزیز مشکل من با همین 3dmark هست. یه آموزش در این مورد بدید لطفا.
3DMark رو نصب می کنید و واردش می شید.
روی Run 3DMark کلیک می کنید...
لینک کم حجمی وجود نداره؟ آخه من با این سرعت اینترنتم چجوری 285 مگا بایت رو دانلود کنم؟ حداقل یه لینک مستقیم بدید که بشه با این دانلود منیجرها دانلود کنم.
متشکرم.
کارت شما اصلا دماسنج نداره !!!
کارت های 6200 و بالاتر دماسنج دارند.
معلومه که کارت ما تو فضا سیر میکنه
خوب این 3d لینک مستقیم داره؟ خواهشن کمک کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)