واقعا کسی نمی دونه چه جوری میشه تو نرو فایلهای موزیک رو طوری رایت کرد که تو موزیک پلیر به یه ترتیب خاصی پخش کنه؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک
واقعا کسی نمی دونه چه جوری میشه تو نرو فایلهای موزیک رو طوری رایت کرد که تو موزیک پلیر به یه ترتیب خاصی پخش کنه؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک
کاری که من میکنم اینه :
از اونجایی که موزیک پلیر فایلها رو بر حسب ترتیب اسم و شاخه میخونه
شما میتونی جلوی فولدرها - به ترتیب علاقه- 1 یا 2 بذاری مثلا 1shadmehr ، حالا توی هر فولدر هم اینکار رو میتونی انجام بدی
بعد از کار با نرو که رایت کنی به ترتیب پخش میشه
موفق باشید
من یه پک DVD +Rw دارم که با هیچکدومش نمی تونم رایت کنم
جدا از کیفیت بد این دی وی دی وقتیکه Burn رو می زنم این پیغام میاد
و بعد از Yes این پیغام میاد که فضای دیسکت پر هست !!!
با خود نرم افزار Nero و همچنین با Clone در قسمت Erase کل دیسک رو هم پاک کردم و فرمت شده ولی باز این پیغام میاد و نمی تونم رایت داشته باشم
کسی میتونه کمک کنه؟
تو نرم افزار ulead video studio هم یه قسمت Erase داره تو نسخه ی 9 و 10 فکر کنم هست. با این امتحان کن ببین چی میشه.
از نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید.
یه سرچی تو گوگل بزنید.
سلام
من هم با دی وی دی رایترم مشکل دارم
مشکل اینه که دی وی دی رایتر من دی وی دی فیلم رو باز میکنه اما دی وی دی های بازی رو تشخیص نمیده
و میگه که خالی هستن در حالیکه من مطمئن هستم که خام نیستن
خواهشآ زود جواب بدین
خیلی فوریه
مرسی
منم همین مشکل رو با چنتا فیلم DVD دارم.
لطفا راهنمایی کنید!
یه سوال دیگه:
من گینگ گرفتم.
دی وی دی 9 گیگ هستند.
با هیچ برنامه ای نمی تونم ایمیج بگیرم.
یه راهنمایی می کنید!
سلام .
دوستان يك DVD داشتم كه روش يك چيزهايي رايت كرده بودم قبلا و تهش باز بود.
امروز يك چيز ديگري رو روش رايت كردم اما حواسم نبود ، نميدونم Compilation رو Refresh كرده بود يا چي كار كرده بود كه فقط فايل جديدم الان تو DVD هست و قبلي ها نيستند.
با NERO 7 رايت كردم.
بايد چي رو ميزدم تا اين طوري نشه ؟
و اين كه آيا الان ميشه فايل هاي قبلي رو بازيابي كرد ؟
رايترم SONY هست.
ممنون.
سلام. من میخوام تعداد زیادی فایل تصویری رو که حجم همه روی هم حدود 4 گیگ هست رو بریزم روی یک dvd .
اما در برنامه alcohol فقط یک قسمت image burner وجود داره که فایل های ایمیج رو باز میکنه. حالا این فایل ها رو چه طور بریزم روی dvd ?
بسیار متشکر.
هر چند احتمال موضوعی که در ادامه میگم کمه اما وجود داره بعضی بازی ها و یا موارد مشابه در منطقه ی جغرافیایی خاص کار می کنند شما این قسمت را بررسی کنید:سلام
من هم با دی وی دی رایترم مشکل دارم
مشکل اینه که دی وی دی رایتر من دی وی دی فیلم رو باز میکنه اما دی وی دی های بازی رو تشخیص نمیده
و میگه که خالی هستن در حالیکه من مطمئن هستم که خام نیستن
خواهشآ زود جواب بدین
خیلی فوریه
مرسی
سلامسلام. من میخوام تعداد زیادی فایل تصویری رو که حجم همه روی هم حدود 4 گیگ هست رو بریزم روی یک dvd .
اما در برنامه alcohol فقط یک قسمت image burner وجود داره که فایل های ایمیج رو باز میکنه. حالا این فایل ها رو چه طور بریزم روی dvd ?
بسیار متشکر.
بعضی نرم افزارها برای گرفتن ایمیج هستند بهتره از سایر نرم افزار های چون nero و یا okoker(اگر تایپش صحیح باشد) استفاده کنید و یا از خود ویندوز ویستا و یا xp کمک بگیرید با نرم افزارهای ساخت اتوران هم میتونید مجموعه ی خود را زیباتر کنید.
سلامسلام .
دوستان يك DVD داشتم كه روش يك چيزهايي رايت كرده بودم قبلا و تهش باز بود.
امروز يك چيز ديگري رو روش رايت كردم اما حواسم نبود ، نميدونم Compilation رو Refresh كرده بود يا چي كار كرده بود كه فقط فايل جديدم الان تو DVD هست و قبلي ها نيستند.
با NERO 7 رايت كردم.
بايد چي رو ميزدم تا اين طوري نشه ؟
و اين كه آيا الان ميشه فايل هاي قبلي رو بازيابي كرد ؟
رايترم SONY هست.
ممنون.
مورد شما رایت در سکشن های متفاوت هست رایت در چند سکشن گاهی موجب میشود تا نتوانیم داده های قبلی را ببینیم اما نگران نباشید داده هایی را که روی cd/dvd-r رایت کردید حذف نخواهند شد چون عملا چنین امکانی برای -r وجود ندازد کافی است برای مشاهده ی فایل هایی که در سکشن دیگری رایت شده از نرم افزار isobuster یا نرم افزار شابه کمک بگیرید.
اول ببنید قفلی که در این مجموعه استفاده شده چیه بعد از نرم افزار مناسب کمک بگیرید از چه نرم افزارهایی استفاده کردید؟منم همین مشکل رو با چنتا فیلم DVD دارم.
لطفا راهنمایی کنید!
یه سوال دیگه:
من گینگ گرفتم.
دی وی دی 9 گیگ هستند.
با هیچ برنامه ای نمی تونم ایمیج بگیرم.
یه راهنمایی می کنید!
Nero و Clone و Alcohol از این سه تا استفاده کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)