اینجوری که وقتی من میرم خونه اونام میرن خونشون و مغازه تعطیل میشه
اینجوری که وقتی من میرم خونه اونام میرن خونشون و مغازه تعطیل میشه
یه چند تا اضافات بذارید
درسته ولی اگه با یه خونواده دیگه بری میبینی که کارگرا و خودت اونجایین.![]()
سلام دوستان عزیزم
آیا شما این وسیله رو دیدید؟
یه چیز خیلی توپه. با داشتن این وسیله دیگر نیازی نیست غذا بخورید و حموم کنید و بخوابید و...
با رفتن در آن پس از چند ثانیه تمام نیاز های شما پر می شود (برطرف می گردد)
با تشکر...
Last edited by SIMON137; 24-06-2007 at 22:24.
تازه فهمیدی شما ؟
سلام دوست عزیزم
دقیقا همین طور است...تازه فهمیدی شما ؟
این طور که معلومه شما کل آمار این ورژن سیمز رو داری(The Sims Life Stories ).من یه چند تا سوال داشتم اگر ممکنه جواب بده؟(ممنون)
1-امکاناتی(وسایل) از این قبیل که در بازی هست چجوری آزاد می شن و غیر از این موارد چه چیز هایی داره و کارشون چیه؟
2-وسط بازی یه پیغام میده می گه سن بچتو انتخاب کن و هیچ راه خروجی نداره (ما که بچه نخواستیم)؟
3-بعد از اینکه اسم بچه رو گذاشتی چجوری می تونی بفهمی پسره یا دختر و آیا می شه اسمش رو تغیییر داد؟
4-یهو وسط بازی تمام صفحه بنفش می شه و همه چی هنگ می کنه و هی این فلشه ساعت شنی میشه پیکان میشه و بعد از 1 دقیقه گیرش رفع می شه؟(مشکل از سیستم و گرافیک نیست)
5-یک بار دزد خونم رو زد از اون به بعد هی سیم به دزده فکر میکنه هی حرص می خوره(علامت دزده هم پایین صفحه اسن)(باید دزد رو آزاد کنم؟کلا چجوریه...)
6-همش از موقعی که دزد خونم رو زده این سیم به یک قفل شکسته فکر می کنه چیکارکنم؟
7-این چیزها که مرده رو زنده می کنه و آدم فضایی داره و... در این ورژن سمیز:The Sims Life Stories هست؟ و چجوری فعال می شه؟
اگر جواب بدهی ممنون می شوم
بسیار متشکرم...
یه راه راحت برای پر کردن همه نیازها:
ctrl+shift+c بعد تایپ کنید:maxmotives
جواب simon:
1:با هجرا کردن نیازاشون و پیشرفت در شغلشون.
2:اون سن بچت نیست شخصیت بچته.
3:همون موقع که اسمشو میخوای بذاری مینویسه وگرنه باید صبر کنی بچه بزرگ شه.
4:از سیستمته.
5:باید از اون اول یه دزدگیر میداشتی تا دزدرو پلیس میگرفت.
6:همون بالایی.
7:امتحان نکردم
امیدوارم کمکت کنه
تا فردا بای.
سلام رفیق عزیزم
آقا شما که اینقدر رمز می دونی پس یه چیزهایی رو کن دیگه!!!(اون هایی رو که می دونی بگی ممنونت می شوم.)ctrl+shift+c بعد تایپ کنید:maxmotives
منظورم این است که بچه کوچیک باشه یا بزرگ تر منظور شما هم همین است؟(از پرورشگاه بچه می آورند من که بچه نمی خوام هیچ راه خروجی هم نداره.)2:اون سن بچت نیست شخصیت بچته.
دزد گیر گذاشتم و پلیس دزد رو گرفت و باز هم به دزده فکر می کنه و قفل شکسته و عکس دزده توی منوی من هست.5:باید از اون اول یه دزدگیر میداشتی تا دزدرو پلیس میگرفت.
بعد موقع انتخاب بچه از پرورشگاه نمی تونیم دختر یا پسر بودن و رنگ پوستش رو انتخاب کنیم؟
ممنون هستم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)