در بازی gears of war 1 من این مشکل رو در اجرای بازی دارم:
f:\gears of war\binaries\warGame-G4WLive.exe:You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
من پیش از این بار این بازی رو روی هم این سیستم اجرا کردم.
در بازی gears of war 1 من این مشکل رو در اجرای بازی دارم:
f:\gears of war\binaries\warGame-G4WLive.exe:You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
من پیش از این بار این بازی رو روی هم این سیستم اجرا کردم.
Last edited by masoud93; 28-02-2009 at 20:51.
مثل این که این فایل G4WLive.exe ایراد پیدا کرده
بهتره بازی رو دوباره نصب کنی...یک فایل ضمیمه هم با بازی ارائه می شد ...
من وقتی این بازی رو گرفتم یک سری فایل بود فکر کنم که پس از پایان نصب باید اونها رو هم توی فولدر بازی کپی می کردی
اگه برای شما هم همینطور بوده اون فایل ها رو بریز ببین درست میشه؟!
تاریخ رو 2008 کن درست میشه خودم 10 دفعه نصب کردم همین ارور رو میداد اخرش هم تاریخ رو دست زدم درست شد
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم اونجا که میگه باید raam رو بکشی و روی قطار ها هستی... چطور باید رد کرد ؟1
باید صبر کنی هر موقع که پرنده ها ازش دور شدن بهش شلیک کنی اگه نارنجک هم بندازی بقلش پرنده ها متفرق میشنسلام
بچه ها من یه جا گیر کردم اونجا که میگه باید raam رو بکشی و روی قطار ها هستی... چطور باید رد کرد ؟1
سلام بچه ها . كمك . عين پلنگ يه جا گير كردم . اونجا كه اون حيوونه از زيره آب مياد كشتيتو گاز ميگيره بعد تير ميزني به چشمش بايد چيكارش كنم؟
كسي نميدونه ؟ خيلي سخته اين يه تيكش صدبار بازي كردم نميشه .
از زیر آب ؟! کدوم ؟ یکم بیشتر توضیح بده !
gears of war 2 رو ميگما . سواره يه كشتي . بعد يه حيوون گنده مياد هي دمشو ميندازه رو كشتيت بايد دمشو بزني . بعد ميره دور ميزنه از روبرو مياد دهنشو باز ميكنه كشتيو گاز ميگيره . بعد چشمشو نشون ميده بايد تير بزني . تير ميزني دهنش باز ميشه بعدش نميدونم چيكار كنم
خب پس چرا اینجا داری میگی ؟ برو تو تاپیک خودش بگو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)