دستت در نکونه جالب بود ( هیناتا)
از ما که بخاری بلند نشد فقط هی رفتیم و اومدیم گفتیم در مورده چی بحث کنیم بازم دم شما گرم بابا![]()
دستت در نکونه جالب بود ( هیناتا)
از ما که بخاری بلند نشد فقط هی رفتیم و اومدیم گفتیم در مورده چی بحث کنیم بازم دم شما گرم بابا![]()
تیتراژ شروع اش فرق کرده .
این مانگاها نگاه کنا میشه بگن این رویایی که ناروتو تو قسمت 54 می بینه واقعی است یا نه؟
میگم فقط یک عکس کم داشت. (کامل)
شما لطف دارین پس این همه اتش چی بود![]()
hpk34
من تو رو می کشم .چشم زدی دیگه اینترنت پر سرعتم این ماه جمع میشه .
ارزو ها داشتمجوانمرگم کردی
![]()
Last edited by zed2; 05-04-2008 at 23:05.
نه متاسفانه هنوز نتونستم بخونمش
.
.
.
اینجا سرعت پایین (گیلان) نمیشه از سایت همیشگی خودم دانلود کنم بقیه شون هم که مفت نمی ارزند
.
.
ولی اومدم یه کاریش می کنم![]()
اره خیلی تیتراژهش باحال شده اما اگه کسی مانگا خون باشه این افرادی که داره نشون می ده رو اصلا توی مانگا نشوون نداده بود
ولی کلا بهتر از تیتراژ قبلی است
اون رو یا رو هم والا تا اینجا ناروتو دیگه اصلا تا اون قدر از چاکرا کیوبی استفاده نمی کنه چون کاپیتان یاماتو گفته که تو ساکورا رو زخمی کردی اون هر دفعه ناراحت می شه و از استفاده از چاکرا صرف نظر می کنند (البته تا اینجا که من فهمیدم)
اره خیلی بهتر از قبلی است.من هر کار کردم نتونستم یک عکس بگیرم همش سیاه ذخیره میشه .
تو تیتراژ اش اولا یک تصویر سیاه وسفید از چهره ناروتو و ساسکه و یک تصویر از شمشیر ساسکه و چاقو ( درستش چیه؟) ناروتو و یک تصویر که زمینه اش قرمز و ابی است و هر دو را نشان میده می خواستم ذخیره کنم نشد .کسی می تونه عکس هاشو بگیره برام بفرسته یا بزاره اینجا؟
راستی کسی می دونه این پرنده ابی چیه تو تیتراژ؟
یک مطلب جالب پیدا کردم گفتم بد نیست اینجا هم اونو بخونن چون به این کارتون مربوط میشه ...
شکل چاکرا ها
3 کانال انرژی اصلی در بدن وجود داره به اسم های (سوشومنا-آیدا-پینگالا)که مهم ترین انها سوشومنا است این لوله انرژی از چاکرای 1 شروع میشه از روی نخاع میگذره و به چاکرای 7 ختم میشه .
2تا کانال انرژی دیگه دو سوی سوشومنا هستند که حرکت سینوسی دارند در جاهایی که این سه کانال انرژی به هم میرسن چاکرا ها به وجود میان.
حالا فرض کنید که 7 تا تخم مرغ با ابعاد متفاوت درون هم قرار دارن و در مرکز اون هم شما قرار دارید هر یک از این لایه ها ی تخم مرغ دقیقا مثل لایه های هاله ها هستند که شمارو در بر گرفتن اینجوری مثال زدم تا کاملا متوجه بشید که هاله ها ی انرژی چطوری همه بدن مارو دربر گرفتن.
حالا فرض کنید یک سطل اب دارید ته اونو سوراخ میکنید چه اتفاقی می افته؟
اب با سرعت به داخل مکیده میشه و یک حفره قیف مانند در وسط اب به وجود میاد که راس این مخروط روی سوراخ قرار داره این مخروط ثابت نیست بلکه حالت چرخشی داره.حتما میپرسید چرا اینارو میگم چون در چاکراها هم همین اتفاق رخ میده یعنی در نقطه ای که 3کانال انرژی بدن ما همو قطع کردن یک حفره به وجود میارن که شروع میکنه به مکیدن انرژی از هاله ها به داخل لوله های انرژی حالا هاله هارو همون سطل اب درنظر بگیرید با این تفاوت که به صورت یک تخممرغ همه بدن مارو پوشوندن وقتی انرژی این هاله به وسیله محل برخورد لوله های انرژی مکیده میشه انرژی به سرعت شروع به چرخش میکنه و یک حفره مخروطی شکل درست شبیه مخروط ایجاد شده در سطح اب به وجود میاد که همون چاکراست .
یک جا یادم بود که یک سری تیک می زدیم تا بتونم از مدیا پلیر عکس بگیریم اما ببین می تونی از پلیر های دیگه هم استفاده کنی و عکس بگیری والا من درست منظورتو نفهمیدم کجای تیتراژ می گی خودت عکس بگیر بزار
خوب ه گفتم سیاه می افته.چه پلیری می تونه rmvb رو پخش کنه و ازش عکس بگیره.(من باprint screen تست کردم از روی real و kmp player هیچکدوم نشد توشون هم هنوز منویی برای عکس گرفتن پیدا نکردم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)